Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АНКЕТАТА ЗА ЛЮБИМЕЦ НА ПУБЛИКАТА
Дайте вашите предложения за провеждането на анкетата през сезон 2005/2006!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юни 01, 2005 8:39 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Az glasuvah za NE za6toto spored men 2-3ma glasuvat za Blago bez dori da znaqt kak e igral!Imena nqma da spomena puk i mnenieto e samo moe i nikoi ne angajiram s nego  !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Юни 01, 2005 1:24 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Да, но това няма как да се предотврати. Той е любимец на публиката и гласуванията за него са закономерни. Аз питам за чисто техническите аспекти на анкетата и за вашите предложения.
|
Сря Юни 01, 2005 3:47 pm |
|
 |
Martina
Познат
Регистриран на: Сря Ное 17, 2004 3:18 am Мнения: 73 Местоположение: STOCKHOLM,SWEDEN/SOFIA,BG
|
Почти... Щеше да е абсолютно, ако не беше последният кръг... Трябва за догодина да се направи така, че ако има по- малко от 10 гласа- точки да не се присъждат. Така няма да има такива аномалии.
Иначе тази класация е много добро начинание, радвам се, че стигна до край! Много често в този форум инициативите не се довеждат до финал!
_________________ POZDRAVI!
|
Чет Юни 02, 2005 10:16 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Почти - защото доста често някои от номинираните получаваха гласове не по заслуги а по симпатий*, според мен анкетат следващия сезон трябва да се проведе в същия формат като се добави и отговор "НИКОЙ" защото доста често (в последните мачове) никой не заслуваше да се гласува за него (поне според мен)
* - дано има такива и този сезон като Благо и Чаво за които може да се гласува по симпатий
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пет Юни 10, 2005 11:45 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Прави сте, че имаше такива гласувания по симпатии за Чаво и Благо, но пък имаше също толкова "необосновани" гласувания и за такива играчи, които влизаха за по 2 минути.
Важното е, че вече имаме и награда и можем да се похвалим с първата успешно и докрай проведена анкета за любимец на публиката. Надявам се сега когато вече има награда и връчването и е въпрос на дребни доуточнявания, да се активизирате в предложенията и в гласуванията през следващия сезон.
|
Чет Юли 14, 2005 12:35 am |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Важното е през новото първенство анкетата да се провежда редовно и след края на сезона наградата да се връчи на победителя. Мисля, че самата награда като дизайн е изключително ефектна (вероятно вече сте видели снимката), пък и си е наша - славистка. Предложението на Мартина за гласовете е добро, но предвид малкия брой участващи (засега) потребители ми се вижда неприложимо на този етап...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Сря Юли 20, 2005 4:09 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Що се отнася до редовното провеждане- няма грижи за това. Пък и това беше пробно, предстои пълен сезон и награда, която е на базата на цялостното представяне.
Само трябва да натъкмим регламента до 6-ти и да не се пипа до края на анкетата. Сега имаше някои промени в ход, защото имаше нужда от изчистване.
|
Сря Юли 20, 2005 4:34 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Проблемът се състои в това, че гласуваме за футболисти в мач, който не сме гледали. Още от началото идеята не ми хареса 100%, а 90%, именно, защото се гласува наизуст. Аз лично не съм гласувал за нито един мач, на който не съм присъствал. Трябва да помислим, как да бъде максимално обективно.
_________________ 1913
|
Сря Юли 20, 2005 6:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
По принцип всички анкети за Футболист №1, Стругар №1, Клошар №1, Мъж №1, Жена №1 и т.н. имат много субективен характер. От това няма как да се избяга. Класацията е за любимец на публиката и като такава няма претенции да бъде експертна. Някой може да не спира топката правилно, но пак да е любимец на публиката и да бъде избран за такъв... Добре би било повече хора да ходят на мачовете, но как да става гласуването? Да се дават разписки на стадиона ли? Срещу билет за мача ли? В цял свят, всички фенклубове провеждат такива анкети и те са представителни. Никъде няма условия за гласуване, които не могат да бъдат доказани. За играч Н1 на Юнайтед избрахме Хайнце. Странен избор, нали? Гласувах всеки месец в тяхната класация, въпреки че не съм гледал мач на Юнайтед на живо от 2 години. Но никъде в регламента нямаше такова изискване да гласуват тези, които са ходили. Защото няма как да се докаже.
Ако питате мен трябва да има възможно най- много гласове, пък ако ще да са ходили на мач. Пак е нещо- по- добре да не си ходил на мача, но поне да влизаш във форума, отколкото да не те е грижа въобще за Славия.
Сега предлагам опциите в анкетата да станат поне 14, за да може да се слагат всички имена, иначе става по- трудно за администриране. А и така все пак има някаква анонимност и съответно по- голяма активност, отколкото когато се гласува с мнения. Хората в България не обичат да изразяват позицията си гласно, ако тя е различна от модерната в момента.
|
Чет Юли 21, 2005 12:13 am |
|
 |
|