ВИЛИ ВУЦОВ С ДОЖИВОТЕН ДОГОВОР В СЛАВИЯ
Автор |
Съобщение |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: ВИЛИ ВУЦОВ С ДОЖИВОТЕН ДОГОВОР В СЛАВИЯ
Кеф кеф и пак кеф да гледам ревящи говеда.Да на мойте приятели им казвам в очите че са говеда (говорим за футбол)
|
Пон Май 27, 2013 7:15 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Slaviq написа: Кеф кеф и пак кеф да гледам ревящи говеда.Да на мойте приятели им казвам в очите че са говеда (говорим за футбол) +1000000 
|
Пон Май 27, 2013 8:13 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Нямам думи. Не мога да опиша чувството. Чувствал съм се така само през 1996г и на 26 май 1999г. Изминаха два дни, а аз все още не мога да ходя по Божията земя, имам чувството, че имам криле. В работата ме поздравяват, приятели ме поздравяват...
В събота вечер имах чувството, че НИЕ сме станали шампиони. Бях се настроил за ШЛ, но в 19:50 мин единственото нещо, което ме интересуваше е да пусна Канал 3 и да чуя стенанията, вопъла, мириса на говежда тор. И за първи път миризмата ми хареса. През сасъда ми беше и ШЛ, и и пиене, и всичко.. През всичките тези съзнателни години, които гледам футбол, аз съм изживявал най-големите си унижения и разочарования на МОЯТ стадион от най-големият враг в очите ми - "Левски". Тресях се от нерви, болка и безпомощност, но никога не идваше реванша и всички ние добре знаем защо не идваше всеки път...
Това бе само една капка в морето, един малък, но сладък реванш, за който ще разказвам на внуците.
Честита годишнина, Говеда !
Пон Май 27, 2013 9:45 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
SaKrAnTo 1913 написа: Нямам думи. Не мога да опиша чувството. Чувствал съм се така само през 1996г и на 26 май 1999г. Изминаха два дни, а аз все още не мога да ходя по Божията земя, имам чувството, че имам криле. В работата ме поздравяват, приятели ме поздравяват...
В събота вечер имах чувството, че НИЕ сме станали шампиони. Бях се настроил за ШЛ, но в 19:50 мин единственото нещо, което ме интересуваше е да пусна Канал 3 и да чуя стенанията, вопъла, мириса на говежда тор. И за първи път миризмата ми хареса. През сасъда ми беше и ШЛ, и и пиене, и всичко.. През всичките тези съзнателни години, които гледам футбол, аз съм изживявал най-големите си унижения и разочарования на МОЯТ стадион от най-големият враг в очите ми - ""Левски"". Тресях се от нерви, болка и безпомощност, но никога не идваше реванша и всички ние добре знаем защо не идваше всеки път...
Това бе само една капка в морето, един малък, но сладък реванш, за който ще разказвам на внуците.
Честита годишнина, Говеда ! Всички който Обичаме до болка СЛАВИЯ сме така!Дойде време разделно и най-накрая си платиха за всичките години в които си взимаха това което си искаха от нас!!!Надявам се че вече ще има дерби такова каквото трябва истинско!?!
|
Пон Май 27, 2013 10:14 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
|
Всеки път когато влизам тук изпитвам КЕФ и се връща на спомена от края на мача как 15000 говеда РЕВЪТ ама от Мъка.Кеф ама голям кеф да им вземеме всичко кеф.
|
Пон Май 27, 2013 10:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Съмнявам се, че вече ще се хвърляме на "Левски", нека не си правим илюзии, просто явно парите от Домуса и хъса и отмъстителността на Гошо Петков се оказаха взривоопасен коктейл.  Иначе без обещание за премии, надали щяхме да се мъчим да направим нещо, нека не се заблуждаваме  Така или иначе, нанесохме една от най-позорните и болезнени страници в историята на подуянци  С автогол, с късмет, с неумението им да ни вкарат - фактите са си факти. Пак казвам, не са много отборите, които могат да спънат "Левски" или ЦСКА в последния мач, в който при победа вземат титлата, на техния пълен стадион, при условие че ние за нищо не се борим  Статистиците и по-възрастните да кажат имало ли е такъв случай въобще в историята на българския футбол 
|
Вто Май 28, 2013 1:47 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Извинявам се ако ще ви засегна с въпроса си ама на колко сте? На 15?
|
Вто Май 28, 2013 9:04 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Все по-рядко пиша във форума, макар че не мога да се отуча от това от зависимостта да го чета. Та по повод изказванията на 2-3ми слависти за "равенството" с "Левски", на които както гледам "макавели" единствен се опитва да опонира - момчета, уважавам напълно запалянковщината ви, но недейте да хвърляте енергията си да злорадствате за неуспеха на друг отбор, по- скоро бъдете изчерпателни при анализа, какво направи нашия този сезон !!! "Левски" загуби два финални мача - за купата и за титлата, показаха с доста млади момчета, че са намесени в големите битки, а ние...ние сме една посредствена трагедия, оказали се случайно във водовъртежа на събитията последния кръг. Нали не смятате, че нещо ще се случи след този "подвиг" ? Хората ще уважават повече Славия ли, нашите футболисти ще станат по - добри или нещо ще се случи с базата ? Ние футбол ли играем срещу най- големия ни спортен съперник или се спъваме в топката /както се видя / ? Между впрочем, според мен, подобен резултат още повече, ще "бетонира" нахалното безочие на мафията която ни управлява - ами че какво по-хубаво от това, да светим с отразена светлина два-три дни, защото сме имали привилегията да подлеем вода на някои от големите. И така до след 2 месеца, когато отново ще лакействаме. За какъв доживотен договор на някого от този отбор бълнувате ? След 2 години, никой няма да си спомня нито треньор, нито футболист от тази трупа - ще останат само "захаросаните" легенди, за този мач. Къде сме в която и да е смислена статистика - класиране, резултатност на нападението, стабилност на защитата, продадени билети за мачовете, голмайстор на първенството ? Както и да е, дано да се дочакат по-добри дни, в което се съмнявам на този етап.
|
Вто Май 28, 2013 9:53 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Не мога да ви разбера тезата - никой от нас не казва, че сме измили срама с тоя хикс, че сезонът ни не е провален, че Венци не е свиня и продажник  Какво да му анализираме, като всичко е ясно - с това ръководство никога няма да имаме успехи и да играем в Европа, ако ще да имаме и най-добрите футболисти, щом Дебелия не се трогна от вековен юбилей, няма сила на Земята, която да го накара да се борим в евротурнири. И точно и там е събитието, че точно с такова продажно ръководство и с откровено некадърни футболисти прецакахме един отбор, бутан от държава, съдии, институции и кой ли още не  И не знам какви млади футболисти имали "Левски", като единствената причина поради която стигнаха 2 финала са съдиите, другите начини на Иво Тонев и Гари Родригес.  Когато не бъдат бутани безобразно, вижда се че не могат да бият дори посредствен отбор като нашия. И друго, за съжаление Дебелия си е бетониран при нас, без значение дали правим хикс с тях или падахме 5:0 ... Никой не е доволен от поредния срамен сезон, никой не си прави илюзии, но нима беше по-добре да си паднем леко и пак да бъдем унижени и да се чувстваме гадно ? Сами помислете какво щеше да се пише тук, ако както винаги, се бяхме дали без бой ... И да, може да е за кратко и за малко, но хората в цялата страна изпитаха уважение към Славия, независимо дали чорбари, беройци, локомотивци, ботевисти, моряци или други. Нека не бъдем повече нихилисти, отколкото сме, и без това има твърде малко неща свързани с любимия отбор, с които можем да се почувстваме добре 
|
Вто Май 28, 2013 11:09 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
За трети път в историята на А група титлата се решава в последния кърг, като за първи път незамесен в битката отбор я решава като не се подлага. Това е исторически момент. Що се отнася до сезона - имаше и добри моменти, имаше и лоши. Вторите преобладаваха, естествено, щом сме чак осми и не постигнахме нищо на юбилея. Това обаче няма нищо общо с достойното поведение в последния мач. Нека не неглижираме този безспорен успех, който аз лично не очаквах - зная, че през този шампионат имахме стабилен отбор, готов да изнесе много битки, знаех, че морала в клуба е под нулата и оттам очаквах изненадите. А като цяло сезонът беше прецакан от ръководството и неговата маша Кушев, през чиито период загубихме ценни точки и ни биеха като тараба без изобщо да се налага шефа да продава мачове.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Май 28, 2013 11:46 am |
|
 |
|