Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията 2013/2014
Ами Янко Сандански защо го няма в списъка?Или пък Генев.А защо освобожадаваме Ливраменто,Попара и Богомил Дяков?
|
Вто Май 28, 2013 9:08 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4233 Местоположение: София
|
Защо Янков и Генев не оглавяват този списък ???
Твърдо за: Николай Дюлгеров, Тодор Колев, Петър Димитров, Спас Георгиев, Дайсуке Мацуи, Тайсуке Акийоши, Мартин Тошев, Здравко Лазаров, Богомил Дяков и Мирослав Антонов
Против: Ливраменто, Попара
50/50: Здравко
Вто Май 28, 2013 9:18 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3901 Местоположение: Sofia
|
SaKrAnTo 1913 написа: Защо Янков и Генев не оглавяват този списък ???
Твърдо за: Николай Дюлгеров, Тодор Колев, Петър Димитров, Спас Георгиев, Дайсуке Мацуи, Тайсуке Акийоши, Мартин Тошев, Здравко Лазаров, Богомил Дяков и Мирослав Антонов
Против: Ливраменто, Попара
50/50: Здравко +1913
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Вто Май 28, 2013 9:38 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За мен е изненада че освобождаваме Попара и Ливраменто, не че са кой знае какво, ама при тая рехава халфова линия те са едни от малкото, които раздаваха пасове и бележеха често  А и силно се съмнявам, че ще привлечем много по-добри от тях. Но в крайна сметка, в тоя отбор който и да напусне, няма да липсва чак толкова. За другите освободени като цяло съм напълно съгласен с преценката на Вили  Само ме е яд защо продължава да държи двама крайно посредствени футболисти като Сандански и Генев ... Не ми харесва това текучество на футболисти, станахме същите като ЦСКА, които си сменят целия тим на всеки полусезон. Ясна е селекцията ни каква ще е - ще чакаме другите отбори и те да освободят техни играчи и да ги вземем като свободни агенти За Ицо Янев съм доволен ако го привлечем, с фаловете си може да ни донесе доста точки, въпреки че и той е на възраст. Иначе така като гледам, в атака оставаме само с Ради Василев, а с напускането на Златков в центъра на защитата зейва огромна пробойна  Интересно ми е какво ще стане с Жуниньо - ще се връща ли или ще го препродадем пак. Очаквам Венци да пласира някой измежду Меси и Галин също 
|
Сря Май 29, 2013 1:35 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Задължително трябва да играем с два разиграващи халфа!! Това да си го караме с двойка подобна на Янчев и Сандански е равносилно да чакаме да ни атакуват и да се опитаме на мускули да взимаме топката и да чистим напред. В този ред на мисли да пуснем Попара и Ливраменто си е чисто престъпление. Още повече, че Попара си го гледаме от няколко години и точно като е здрав и направи не лоши игри и ние ще го дадем без нищо...тъпо!
За Спас, Миро Антонов и Пепи Димитров съм със смесени чувства. Слабички са ама за резерви стават. По-добре отколкото да вземем от В група някой нов счупеняк като Тошев.
Другите са си чао. Надявам се и Сандански да си ходи! Ради Василев с нищо не показа, че заслужава да е част от отбора. Надявам се да видя младежи и юноши. Поне да им се даде шанс в официални срещи, а не да ги изгонят след първата контролка.
Какво става с Янков? Няма го в състава...ще го махат ли или пак се е контузил. Според мен трябва да остане. Не става за мачове срещу силните, но се видя, че никой не пази и не води топката по-добре от него. Ако не друго поне е славистче и може да научи малките на нещо в тренировките (говорим за футболни достойнства, ясно ми е, че пие по една бутилка сам, но се надявам, че ще си я пие сам в къщи:))) )
едит: не се чудете за Генев - след напускането на Златков Виктор ще стане твърд несменяем титуляр с Желев.
|
Сря Май 29, 2013 8:26 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Чавдар Янков не трябва да бъде освобождаван.Той има много качества и въпреки перманентните контузии съм твърдо убеден че не е изиграл последния си мач за Славия.Най малкото си е наш кадър и не може да бъде поставян на една плоскост с наемници като Попара и Ливраменто.
|
Сря Май 29, 2013 8:40 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Мисля,че повечето са измислици на журналята и не всичко е окончателно...
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Май 29, 2013 9:43 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дали пък не трябва да броим и Милен Василев за сигурно ново попълнение.
|
Сря Май 29, 2013 12:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Засега единственият сигурен е Фернандо Силва дош Сантуш, който идва от АВС Рио Гранде. Името му е нещо като Иван Петров за българите и не мога да намеря нищо от него в уики и ютуб, защото в момента нямам време да се рия в стотиците хиляди линкове , които търсачките бълват за това име. Може би това очаквано нашествие на бразилци е причина да се разделим с Дайске и Тайске ( както е правилното произношение на имената им на японски). Квоти извън ЕС, али - бали. Между другото договорът на попара изтече и той не иска подновяване, така че за неговото "освобождаване" няма вина Вили или някой от спортно-техническия щаб.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Май 29, 2013 1:38 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Почти съм сигурен че този бразилец накрая ще се окаже с друго име.Пък може и да не подпише със Славия.
|
Сря Май 29, 2013 2:11 pm |
|
 |
|