Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ВИЛИ ВУЦОВ УВОЛНЕН !!!
Haide Belite написа: Венци, свиньо дебела .... меко казано
|
Сря Юни 05, 2013 1:16 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
|
Сря Юни 05, 2013 1:46 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Велислав Вуцов е шокиран от новината за уволнението му от Славия. Наставникът сподели, че е безкайно огорчен, че си тръгва от "Овча купел". Той все пак подчерта, че тепърва му предстои да говори с шефовете на клуба и да обсъди причините за сваленото от него доверие.
„Бях в Несебър на почивка, когато вчера вечерта научих за решението на Венцеслав Стефанов и останах крайно изненадан предвид доброто представяне на отбора през пролетта и разговорите, които бяхме водили за селекция и подготовка на отбора, която трябваше да започне на 10 юни", заяви пред "Топспорт" явно огорченият Вуцов.
„В момента се прибирам към София, като тепърва ще имам среща с ръководството на клуба, за да разбера ясно и точно мотивите за освобождаването си", продължи треньорът.
„Работих със сърце и душа за Славия. Имам договор, който смятам да изпълня, независимо от създалата се ситуация", завърши специалистът.
Засега като основна причина за освобождаването на Вуцов се изтъкна „неразбирателство и разминавания около лятната селекция".
|
Сря Юни 05, 2013 2:07 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Няма да коментирам действията на ВС. Когато някой обикаля навсякъде и говори за морал, мъжество, топки и т.н. трябва и с действията си да го покаже. За букарев мога да кажа, че е интелигентно момче, минало през професията. И накрая "А дано, но нада ли"
|
Сря Юни 05, 2013 3:09 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Честото уволнение! Аз лично съм доволен от махането на Вуцов,но не съм и щастлив от назначението на Буки,но дано той излезе нашия заек от тръните както се казва 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Юни 05, 2013 4:05 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
ВЕНЦЕСЛАВИЯ избра пътят към "Б" група, а ти???
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Юни 05, 2013 4:07 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Както се казва, по-добре късно, отколкото никога. Можем да кретаме на осмо-девето място и да играем с опълчение в Стара Загора в мача на сезона и с Буки, така че кой знае колко по-зле няма да стане, а на простакът Джуниър му пожелавам да сбъдне мечтите си и да наследни Жадното в о(т)бора на сърцето си.
|
Сря Юни 05, 2013 6:45 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Пари няма, действайте! 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Юни 05, 2013 7:02 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Koi predade VILI?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Юни 05, 2013 8:09 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Пълен цирк!
Венци се посира.. Вуцата е железен, може да не е невероятен, но е треньор със сърце и желание.. Има поглед върху това как трябва да изглеждат нещата, но дебелунди прави простотии..
|
Сря Юни 05, 2013 11:06 pm |
|
 |
|