Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юли 06, 2025 9:19 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 ВИЛИ ВУЦОВ УВОЛНЕН !!! 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение Re: ВИЛИ ВУЦОВ УВОЛНЕН !!!
и едно нещо не мога да разбера - що не се вземе някой треньор който не е свързан с животинските отбори поне един път, а само говеда
кокъла, мокъла, главата, сеа букито, преди това сръбски тюфлеци еби му майката и обреченост

Чет Юни 06, 2013 11:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ми нали взе Кукушев, който си е наш, и видяхме какво стана ;)

Пет Юни 07, 2013 9:14 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Бившият национален вратар Здравко Здравков ще бъде част от треньорския щаб на Асен Букарев в Славия. Специалистът се завръща на "Овча купел" след като през последния сезон работи като треньор на вратарите в "Левски". Сега Здравков ще бъде връзката между първия отбор на "белите" и школата на клуба, в която той има дългогодишен стаж.

В щаба на Букарев ще бъдат още Войн Войнов и Валентин Захариев.

"Говорихме с Букарев и Здравков и те са заредени с голяма амбиция за работа. Мисля, че е време повече играчи от школата да намерят място в първия отбор", заяви по този повод президентът Венци Стефанов.

http://www.sportal.bg/news.php?news=430797

Пет Юни 07, 2013 9:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Ако не се лъжа през 2005 г. Хубчев получи същата задача - да налага младоци от школата.Тогава бяха Игнат Дамянов,Воденичаров,Гюлематов и други.Не се получиха нещата но според мен вината не беше във Хубчев а в цялостно грешната политика на клуба.Дано не се получи и сега така.

Пет Юни 07, 2013 9:42 am
Профил
Администратор
Аватар

Не знам изобщо гледате ли юношески футбол, аз съм бил поне на 7-8 мача на U 19 и U 17 както и на няколко детски. Просто нямаме готов кадър, който да е на 18-19 години и да бъде интегриран. Чувам някакви сравнения с "Литекс", ама "Литекс" при старшата тази година ще е шампион за трети път в последните четири години, а нашите ще са пак в средата на таблицата.

Пет Юни 07, 2013 10:04 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Литекс си имат футболна академия /единствена в България/ която като условия и инвестиции просто не може да се сравнява с школата на Славия.Разберете че разликата между школа и академия не е само в названието.Не случайно тази академия на Литекс избълва толкова много национали.

Пет Юни 07, 2013 10:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Асен Букарев призна, че е останал изненадан от назначаването му като старши треньор на Славия. Отборът започва лятна подготовка в понеделник.

"В много отношения мнението ми с г-н Стефанов съвпада, както и визията за развитието на Славия. Вече съм готов напълно да дадем дължимото на нашите юноши. Доста хора напускат отбора, така че със сигурност ще ни трябват нови футболисти. Виждате, че ситуацията в българския футбол в момента около отборите е доста комплицирана.

При всички положения доста хора ще се присъединят към нас в движение, тъй като бъдещето на доста от отборите е несигурно", заяви Букарев.

Цялото интервю с Асен Букарев, който даде интервю за bTV може да видите в неделя от 12:30 часа в предаването "Зона спорт".

Съб Юни 08, 2013 1:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

С обаждане от чужбина
Маджо сложи точка на тото Славия
Орязаният бюджет и новата политика на белите изплашили Вили Вуцов

Тото Славия отива в небитието! Край на отбора, в който вегетираха футболистчета, живеещи си от тази или онази мокра поръчка на терена. Нареждането да се предприеме нов курс на Овча купел е дошло лично от собственика в сянка Младен Михалев. Така Маджо става поредният олигарх, на когото му писва да прелива от пусто в празно. Преди него същата команда в Ловеч издаде и Гриша Ганчев. Славия пък тръгва точно по стъпките на оранжевите. Президентът Венци Стефанов ще има право само на 5-7 по-големи заплати в щата. Под “по-големи” се имат предвид възнагражденията между 2500 и 4000 лева
Останалите футболисти ще получават по 1000 лева. Ако запишат определени резултати, момчетата ще си доработват допълнително. Целта на Михалев е да се намали с 60 процента издръжката на Славия. Както е известно, този сезон белите отбелязаха своята 100-годишнина, но въпреки това пак останаха много далеч от медалите. В най-скоро време пък софиянци ще отбележат и 20 сезона без присъствие в Европа. Всичко това е накарало почетния президент да редуцира максимално издръжката на отбора.
Точно орязаният бюджет и новата политика на белите са причина треньорът Велислав Вуцов да си стегне багажа. След като направи сензационното 1:1 на Герена,
Вили се надяваше да запази поста си в Овча купел. Нещо повече, очаквал пари и за нова селекция. Вместо това го изненадали с нова заплата, каквато наистина отива на треньор от долната половина на таблицата – 3500 лева. Вуцов, естествено, не приел и заради това начело на Славия застана Асен Букарев. Интересното е, че бившият анализатор на “24 часа” въобще не се е пазарил за заплатата си, защото, както сам признал: “Никой друг няма да ми даде шанса да съм старши треньор в “А” група”.
Задачите пред Букарев са да наложи основно момчетата от бялата детско-юношеска школа, които да се развият около по-опитните Живко Желев, Христо Янев и Тодор Янчев. Тримата ветерани пък са се съгласили да играят за символични заплати в Славия. Както е известно, първата работа на Букарев бе да се раздели с цели 14 състезатели!

Симеон Кичуков

Пет Юни 14, 2013 9:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Има логика, както и мнозина предполагахме, явно мутрите са попривършили кинтите и е спуснато да налагаме млади момчета :D Само не знам какви толкова големи пари са давали, след като винаги сме давали точно 0 лева за селекция и никога не сме били с много високи заплати :wink: От това което се планира, ни обричат на още по-голяма посредственост и забвение. Като не им се занимава на сикаджиите със Славия, защо не продадат клуба, а ? Да, ама не, защото там работата е далеч по-дебела и не виждам как бихме се откъснали от смъртоносната прегръдка на Венци и Маджо, не знам ... И нека не поемаме пътя на Гриша Ганчев, защото сливане с чорбата не ми е от най-желаните неща :wink:

А работата не е добре, чувам че Осеменителят на фолкаджийки пак се връща в Локомотив (Пд) и ще им връща звездите, Черно море взеха добри футболисти и се постегнаха, буферите се надигат, Черноморец винаги са си фактор в първите 6 ... Големите играчи като животните, Лудогорец, "Ботев" и Берое, дори и обезкостеният Литекс пък са съвсем друга бира за нас, така че с тоя състав място в първата 7-ца на мен ми изглежда утопия. Съществуването на Славия в този й вид и с това ръководство е напълно безсмислено.

Пет Юни 14, 2013 10:37 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

В информацията има доста истина, а останалото са догадки и анализи. Истина е, че от венци нищо не зависи и много добре си изпълнява ролята на "буфер" между Маджо и обществеността. Според мен Михалев доста отдавна се е изтеглил от финансирането на клуба, защото по всичко личи, че той е на самоиздръжка. Иначе това е пътя - ниски заплати и високи премии при резултати. Така навремето Порточана от нищо и никакви футболисти, отритнати отвсякъде, изгради "Нефтохимик" - не плащаше модерните по онова време "траншове" на футболистите, заплатите бяха символични, но премиите бяха доста големи. С такъв "таван" на заплатите можем да забравим за добри футболисти дори и свободни агенти, а и ми е чудно как примерно с 1000 лв. може да се оправи един футболист от провинцията или от чужбина. Той не може да си плати само консумативите с тия пари, какво остава за Син Сити :).

Съб Юни 15, 2013 3:36 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 77 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща