Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: Букомер за юни
По-добре с юноши, отколкото с лекета и продажници. Осмо място си е осмо място, независимо как е постигнато.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Вто Юни 11, 2013 4:56 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Ако не нацелят ваксата и осмото място ще ни се струва като недостижим мираж.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юни 11, 2013 9:10 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Viktor4o_Rs написа: zissko написа: Успех и на горе! Сигурен съм че с 4-5 титуляра от юнушите ни няма да завършим по зле от юбилейният ни сезон на чело с Дон Фабио Капело(Овчеглавия простак)  Пич, айде стига преиначаване на фактите вече  Завършихме толкова назад в класирането заради един друг, който се учеше на наш гръб и който беше славист и почти легенда, дет се вика мечтаният вариант за редица хора. С Вуцов взехме двойно повече точки през пролетта, а полуфинал без него въобще и нямаше да видим. Което не значи, че ни е бил успешен сезонът, но Вили да се обвинява само е смешно. А с 4-5 титуляри юноши ще се борим да не изпаднем, той дори Букарев си каза, че не стават за мъжкия отбор, ама ще ги налагаме насила, нали следваме новата идиотщина на Свинята Венци.  Викторе, каква легенда е бил Кушев?! Никога не съм го възприемал такъв, отиде да играе в "Левски", което автоматично го направи продажник, пък ако и на стари години да се е върнал при нас. Един Славист не може да възприеме Кушев като един от нас. Да не говорим, че Кушев ни вкара гол на празна врата и обезумя от радост. Вили е простак, което е ДОСТАТЪЧНА причина да си тръгне. Той по презумция не би трябвало да има място в Славия. Край по тая тема. Пълно НЕ за Букарев. Приветствам (най-после) идеята за юноши, макар да не вярвам да се случи, докато не го видя. Слуали сме ги тия много през годините. Ако е истина, не смятам, че втората цигулка от дуета Барбуков е точният човек. Хем говедо, хем чорбар, говорил много пъти неуважително за Славия. Човек без каквито и да е сантименти към Славия. За мен това е достъчно, за да гласувам с НЕ. Здравко Здравков- брилянтен вратар. Беше ми огромен любимец. Само дето отиването му в "Левски" бе много обидно. Връщат се при нас, като няма къде другаде да идат, а Венци е покровител на тая практика.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Вто Юни 11, 2013 1:01 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Tony Adams написа: По-добре с юноши, отколкото с лекета и продажници. Осмо място си е осмо място, независимо как е постигнато. Съгласен съм, Тони. Дано наистина да няма лекета и продажници, но се съмнявам.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Вто Юни 11, 2013 1:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
asterix написа: Viktor4o_Rs написа: zissko написа: Успех и на горе! Сигурен съм че с 4-5 титуляра от юнушите ни няма да завършим по зле от юбилейният ни сезон на чело с Дон Фабио Капело(Овчеглавия простак)  Пич, айде стига преиначаване на фактите вече  Завършихме толкова назад в класирането заради един друг, който се учеше на наш гръб и който беше славист и почти легенда, дет се вика мечтаният вариант за редица хора. С Вуцов взехме двойно повече точки през пролетта, а полуфинал без него въобще и нямаше да видим. Което не значи, че ни е бил успешен сезонът, но Вили да се обвинява само е смешно. А с 4-5 титуляри юноши ще се борим да не изпаднем, той дори Букарев си каза, че не стават за мъжкия отбор, ама ще ги налагаме насила, нали следваме новата идиотщина на Свинята Венци.  Викторе, каква легенда е бил Кушев?! Никога не съм го възприемал такъв, отиде да играе в ""Левски"", което автоматично го направи продажник, пък ако и на стари години да се е върнал при нас. Един Славист не може да възприеме Кушев като един от нас. Да не говорим, че Кушев ни вкара гол на празна врата и обезумя от радост. Вили е простак, което е ДОСТАТЪЧНА причина да си тръгне. Той по презумция не би трябвало да има място в Славия. Край по тая тема. Пълно НЕ за Букарев. Приветствам (най-после) идеята за юноши, макар да не вярвам да се случи, докато не го видя. Слуали сме ги тия много през годините. Ако е истина, не смятам, че втората цигулка от дуета Барбуков е точният човек. Хем говедо, хем чорбар, говорил много пъти неуважително за Славия. Човек без каквито и да е сантименти към Славия. За мен това е достъчно, за да гласувам с НЕ. Здравко Здравков- брилянтен вратар. Беше ми огромен любимец. Само дето отиването му в ""Левски"" бе много обидно. Връщат се при нас, като няма къде другаде да идат, а Венци е покровител на тая практика. Когато Кушев идваше, приказките бяха съвсем други, много добре помня  Не искаме Вили, не искаме Букарев, кой искаме в крайна сметка - хем славист, хем кадърен, хем без пари, хем да иска да работи с Венци Свинята, хем възпитан и ходещ на опера и театър, ми няма такъв бе хора, разберете го, няма такъв който да покрива накуп тия изисквания.
|
Вто Юни 11, 2013 1:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Хайде да направим една ретроспекция на треньорите, които дебютираха като такива в "Славия", като същевременно се опитаме да проследим къде са те сега и как са се развили след напускането им. 1. Атанас Джамбазки - треньор на слаби отбори, борещи се за оцеляване в А група и такива от Б и В група- "Монтана", ""Ботев"" (Вр), "Спортист" (Св), "локо"(СтЗ). най-големият му успех е спасяване от изпадане. За месец беше наставник на "Литекс" след напускането на Пенев. Престоят му там продължи не повече от месец и половина и бе сменен заради слаби резултати. Понастоящем е треньор на "монтана" в Б група. 2, Альоша Андонов - треньор на отбори от А, Б и В група Нови Искър, Миньор (Бобов дол), ПФК Славия (София), ПФК Беласица (Петрич), ПФК "Марек" (Дупница), ПФК Рилски спортист (Самоков), Светкавица и ОФК Бдин (Видин). Успехи няма. В момента е треньор на отбора "Кубрат" от североизточната В група и е на дузпата. 3. Кирил Качаманов - липсва много информация за него, няма особени успехи. беше треньор на Пирин 1922 и на Балкан (Ботевград) и от двете места уволнен заради слаби резултати. 4. Петър Хубчев - след нас беше треньор на дублиращите отбори на Айнтрахт и Волфсбург. После води Черноморец Поморие в Б група като стигна и финал за Купата. След това преминава в "Ботев" Пд за един неуспешен престой и сега е в берое, с които взе Купата на България. 5. Кушев - знаем добре, в момента няма работа. Това са дебютантите напоследък.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юни 11, 2013 1:44 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Тая нова концепция поне да я бяхме започнали с опитен треньор -а не стига юноши ами и с дебютант начело-не мисля ,че Буки изобщо става -той Вили усети накъде вървят нещата и затова правилно се противопостави и напусна.Все пак му желая от сърце да успее за да вървим напред.
|
Вто Юни 11, 2013 1:50 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Нищо не зависи от треньорите.
Ивайло Петев да не би да ни направи шампиони ако дойде??
Венци прави състава, треньора е само за да ги тренира и да се върти нещо там на тъчлинията уж дава указания.
Просто няма смисъл от треньор на висока заплата, който да няма думата.
Ние сме на принципа средняк в Б-група - президента казва на треньора кой да играе, президента влиза в съблекалнята да говори, президента философтсва как е играл отбора, а президента е дебеловрат далавераджия, който през живота си по физкултура не се е събличал и не може да различи футболна топка от диня и пъпеш.
|
Сря Юни 12, 2013 10:53 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Венци обича пионки, това е. Затова и държа максимално Кукушев, затова и махна 2 пъти Вили Вуцов. Сигурен съм, че ще държи и Буки докрай, освен ако положението стане нетърпимо и не ни грози реална опасност да изпаднем.  Просто с това ръководство дори и някой треньор да има амбиции и качества, като му се каже да легне в определен мач или да не се бори за Европа, каква мотивация да имаш да работиш ?
|
Сря Юни 12, 2013 10:59 am |
|
 |
valio1996
Луд за връзване
|
а букарев какво би казал за ехидните си и супер глупави коментари по ТВ в ролята си на помощник до скоро ? категори4но такъв не може да е трениор на Славия...в сравнение с него Алиошата си е направо като Капело !! дано не съм прав , но......
|
Сря Юни 12, 2013 7:43 pm |
|
 |
|