Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
 Re: Селекцията 2013/2014
atm написа: аз пък съм оптимист до сега рИвахме, че няма от школата, сега рИвем за друго Ами, трябва да има баланс, а не лашкане между двете крайности и второто е, че трябва да има една стратегия, която да се следва години наред, а не всяка година да се минава в коренно противоположни крайности.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юни 11, 2013 9:09 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Последно Димо Атанасов остава в отбора.Дефанзивен халф явно няма да се взима защото в отбора остават и Сандански и Тодор Янчев.Галин Иванов явно получава поредния последен шанс да се докаже с бялата фанелка.Евенутално ще се вземе централен защитник /Гуцев или Лахчев като първият е доста по перспективен/ и поне един нападател като напред засега имаме само Ради Василев и бразилеца Невес.Вратари нямаме нужда а в халфовата линия са Янков,Янчев,Янев,Галин Иванов,Сандански,новия бразилец и Александър Алекаснров /от Перник/.
|
Вто Юни 11, 2013 9:17 am |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
atm написа: saract написа: Ръководството на Славия е готово да продаде Радослав Димитров, националния десен защитник.
Футболистът с прякор Меси е в клуба от 4 сезона. И той, и ръководството са готови на трансфер. Засега добра оферта липсва, но има интерес от половин дузина клубове.
Най-настоятелен от българските отбори е "Ботев" (Пд), но по-вероятно е Радослав Димитров да играе в чужбина, каквото е желанието му. нищо не губим ....явно Л.Пенев не разбира нищо от футбол и селекция.....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Вто Юни 11, 2013 9:32 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Мисля, че най-удачно за всички би било Ради Димитров да бъде продаден в чужбина. Сега е национал, играе добре, но ако остане още един сезон, може и да тръгне надолу, така че сега му е времето. Това за "Ботев" са глупости, Венци си каза че би го продал само в чужбина  А и не мисля, че ще липсва толкова, ще започнем да налагаме Георги Пашов, който определено има потенциал. На други постове обаче работата е много зле, а те са изключително важни - централен защитник и централен нападател, друг дефанзивен халф също не би бил излишен ...
|
Вто Юни 11, 2013 10:24 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
И аз съм "за" въпросната промяна стига да бъде наложена правилно. Буки не ми вдъхва доверие, но ако го оставят да си работи с децата и не го притискат може и да се получи нещо. Честно казано се надявам и Здравков да остане за по-дълго и да имат наистина дълготрайна концепция за развитие.
Дали ще сме 9ти с Колев, Пепи Димитров, Антонов и Матцуй или ще сме 10ти с млади момчета за мен е все едно. Но ако нашите си кадри направят дори и един стабилен месец като тези на Литекс ще съм супер щастлив и с удоволствие ще ходя на стадиона. Това че чичковците щели да ги смачкат са глупости. По-надъхани и научени младежи ще сложат в малкия си джоб псевдо звездите на А група. Дали ги имаме е друг въпрос.
Освен това няма да излезем само с момчета. Останаха и старци-разбойници:)) В Литекс направиха точно същото - покрай многото млади момчета оставиха и 2-3 стари пушки. Някой каза, че в Литекс налагали младите постепенно. Това не е вярно. Вижте колко млади момчета има и това стана ударно след като Гришата спря парите преди година.
Ще имаме нулеви години с малките, но все едно от 1996 г насам има някоя по-читава година. Все от някъде трябва да се почне. Единия вариант е да си искаме "успехи" и всяка година да се лъжем в началото и накрая да сме 6то-10то място. Другия вариант е пак да сме там без да се лъжем, но да се работи качествено и последователно. В първия случай си все на земята. Във втория има някаква надежда за изграждане на качествено работеща система. Предпочитам второто. Не че шефа не е същия, но ако трябва да вярвам в нещо нека бъде второто. Защото колкото и да сме свикнали на мизериите на ВЦ, ни трябва нещо за което да се хванем и да се надяваме. Иначе тотално ще загубим всичко!
|
Вто Юни 11, 2013 10:27 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13217 Местоположение: SOFIA
|
Доста погрешно е да се смята, че "Литекс" работи по описания от Букарев начин. От 4 години налагат по 2-3 собствени кадри годишно и така за няколко години изградиха един нелош отбор, на който преобладаващата част футболисти са на 21-24 години. Всеки един от тези футболисти е налаган постепенно ( по 6-7 мача на сезон) в рамките на 2-3 сезона и едва от миналия шампионат могат да се считат за титуляри. Това да сложат 4-те Я, Дедо Петков и 5-6 16 годишни ще доведе до тежки психологически травми за последните, а нас с новия формат на първенството 8-10 място изобщо не ни задоволява и е доста опасно с такъв екип. "Литекс" има сериозно отстъпление, което ние не можем да си позволим, защото тръгваме от ниска база. Тук можете да видите целия отбор на "Литекс". Разцъкайте и визитките, там има подробна статистика, която точно показва по какъв начин се е наложил съответния футболист. Има един 96-ти набор, който не е взел участие в нито един мач. Всичко друго е от 20-21 г. нагоре.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юни 11, 2013 10:42 am |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
Пълна подкрепа за само млади слависти в отбора, пък дори и да отпаднем.
Скъсахме се да искаме всичките да си ходят след непрестанните резили, а сега има хора във форума, които се оплакват. По-добре с (още недоказали се юноши), отколкото с вечните кадри на Витоша и Средец.
Остава само да изгоним и Гошо Петков и Виктор Генев, а на врата да се върне Емо Петров (който е най-добър от всички вратари).
Нямам вяра на Букарев. Левскар, чорбар, по-скоро да си ходи.
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Вто Юни 11, 2013 12:53 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Венци се изявява като пълен аматьор.
Първо ние нямаме силен набор старша възраст в момента. Второ, дори да имаме това не се прави така.
Първенството е колкото слабо, толкова и с 2-3ма играча по-малко нищо чудно да залапаме дървото рано рано.
Дано от долу влезнат момчета с желание, които имат какво да покажат, защото иначе много пердах ще ядем и на полусезона ще трябва да взимаме играчи за да закрепим оставане в групата.
Буки ще е принуден да пуска всичко по-дърто нон-стоп и при най-дребната контузия или наказание се отслабваме здраво.
Предчувствам гръмки загуби.. не знам. дано да греша!
|
Вто Юни 11, 2013 1:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Моето обяснение за рязката промяна на курса и множеството освободени е, че нещо не сме добре финансово и явно снижаваме до минимум разходите за селекция и заплати  Само че верно ми е чудно ако тръгнем лошо, какво ще се прави и пак ли ще променяме политиката след 7-8 мача и ще спасяваме положението с опитен треньор и играчи 
|
Вто Юни 11, 2013 1:25 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
И аз мисля като Виктор -нещо сме го закъсали финансово и затова изникна новата супер концепция -най се притеснявам ,че нямаме никакви варианти с централен нападател -тоя бразилски таран дето го довлякоха сигурно и за квартално мачле не става. Само да кажа ,че ако имаш переспективни млади играчи ги даваш да поиграят в по-слаб отбор да натрупат малко игрова практика да придобият самочувствие -демек ги пращаш в "Ботев" Вр. Монтана или някои такъв и после ги интегрираш а не става както го мисли Дебелия.
|
Вто Юни 11, 2013 1:44 pm |
|
 |
|