Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 7:04 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 130  Следваща
 Селекцията 2013/2014 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията 2013/2014
rzEtw написа:
saract написа:
Не мислех си за Крачунов.
Стига с тоя дървеняк. Предпочитам Генев, че съм му свикнал вече.

Всъщност бингото ще удари този който вземе Лукас Саша - наистина качествен дефанзивен халф.Но не смя да мечята за него и Славия.Иначе "Ботев" Пловдив се усетиха и дръпнаха Анисе който също не е лош.

Чет Юни 27, 2013 10:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не е истина какви хубавци сме събрали в нашия отбор - единият реве в съблекалнята за изгубената титла на "Левски", друг е готов да играе за чорбата и в "А" окръжна, трети не виждал феновете на Славия, четвърти продължава да говори повече за Батков и мустака му, отколкото за Славия ... И чакай ти тия да се раздават за Славия и да научат младите момчета какво означава бялата фланелка - ми то и те самите не го знаят :evil: :evil: :evil: Единственият истински професионалист от тая сбирщина е Живко Желев - как не чух тоя човек веднъж да се обяснява в любов на Литекс и да говори тъпотии, играе пича - понякога добре, понякога не чак толкова, раздава се колкото може и си се прибира тихо и кротко вкъщи. Та ако има някой за уважение, това е точно Живко. :)

Иначе, хубаво би било да приберем някой млад и талантлив играч от разпадащото се четирибуквие. Крачунов, Делев или Карачанака не би ни се отразило никак зле. Само че Свинята дебела си я знаем и добрите свободни агенти ще ги оберат играчите на трансферния пазар Лудогорец, "Ботев" и Локомотив (Пд), а за нас ще остане Станко Йовчев, както написа rzEtw :lol: :lol: :lol: Впрочем, подочувам, че комунистите сега ще затрият и Нафтата и ще им вземат лиценза, така ще съсипят още един отбор в жалката си и срамна история, само и само те да са добре и да не отидат по селата , където им е мястото. :wink:

Пет Юни 28, 2013 12:17 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Викторе прояви малко реализъм.2013 г. сме и не можеш да чакаш клубна вярност по подобие на тази от 60 те и 70 те години на миналия век например.

Пет Юни 28, 2013 9:21 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Освен това цитираните горе вече си пазят ред пред НОИ за пенсия та мисля, че ще трябва да ги траем максимум още един сезон. Говоря за Петков и Янчев. Вторият може да си тръгне и по-рано, едва ли ВЦ ще го спре.

Тоя дето не вижда феновете също е макс един сезон тук. Ревящия и той.

Трябват наистина млади момчета като Василев и Александров. Необременени от подобни тъпотии. Вярно ще играят за пари и вероятно ще искат да си тръгнат при по-изгодна за тях оферта, но поне няма да гледаме циркове стил Янчев, Петков и Галиндо...

Пет Юни 28, 2013 9:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Напълно подкрепям казаното от makaveli -всички знаем, че са наемници ама тия циркове дето разиграват мен лично много ме дразнят.Особено ще побеснея ако тъпите прасета останат в А група с лиценза на Нафтата -трябва да има все пак някаква справедливост това направо си е поощряване да си не изряден -аман от тарикатлъци затова държавата е на това дередже.

Пет Юни 28, 2013 10:19 am
Профил
Луд за връзване

saract написа:
Викторе прояви малко реализъм.2013 г. сме и не можеш да чакаш клубна вярност по подобие на тази от 60 те и 70 те години на миналия век например.

Напълно съм съгласен. Да не забравяме, че за тях все пак това е работа. Единици са световния футбол хора като Малдини, Тоти, Гигс и тн.т
Ако ще и най-големия цесекар да е Тошко Янчев ако се раздава и играе с желание аз ще съм доволен.

Пет Юни 28, 2013 10:41 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Аз знам, че са наемници, но не е нужно на всяко интервю да демонстрират колко много обичат ФК Прасе или ФК Говедо, нали ? Да не говорим и, че специално Янчев е вече дърт и аз не виждам особено голям смисъл да го държим и да го налагаме, след като скоро окачва обувките на пирона. Но тук е виновен Венци Свинята, който им позволява твърде много - да сте чули в Лудогорец например играчите им да се обясняват колко обичат ЦСКА или "Левски", въпреки че всичките са бивши техни играчи ? Няма и да чуете, защото Домуса може да е всякакъв, но си е сложил ред в клуба. Самият факт че в отбора остана играч, ревал за говедата, без значение Галин ли е, Димо ли е, трябва да говори много. :wink:

А за комунистическото четирибуквие - ако за пореден път направят схема и вземат лиценза на Нафтата, крайно време е всички останали клубове да се обединят и да поставят ребром въпроса пред Перуката - или ние, или те :wink: Надявам се и ние да се преборим за някой от разпадащата се кочина, така както те грабят наготово играчи, сега с тях се случва същото - има Господ :D

Пет Юни 28, 2013 10:58 am
Профил ICQ
Луд за връзване

е 100% съм сигурен, че ще направят някоя врътка с лизенза. Ако беше друг клуб отдавна да са фалирали и да почнат от началото както "Ботев". Но нали са цска...
Като чух Нафтата искат 1 мил. за лиценза...дано само венци не е чул, че за толкова пари туко виж им продал нашия :)

Пет Юни 28, 2013 11:45 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Според мен отбори, които водят подготовка, подписват договори с футболисти, играят контроли, не мислят да си продават лиценза и да се сливат. Така беше ясно, че и Литекс няма да се слива, защото в разгара на преговорите, които уж се водеха, подписаха със Загорчич, почнаха подготовка, взеха 2-3 играча. Нафтата е в същото положение. за момента се ослушват от Любимец и отчасти от Пирин ГД, мисля, че някъде там ще е пробива, ако изобщо има такъв.

Пет Юни 28, 2013 11:57 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

http://topsport.ibox.bg/news/id_1858123260
Само ние спим.

Пет Юни 28, 2013 9:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1293 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 130  Следваща