Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Титулярите през новото първенство
Селекцията се изясни на 99%, не се знае само на кои точно 5 младежа под 21 от школата ще се разчита, както е по наредбата на БФС. Може и да дойде някой в последния момент, но горе - долу, ако се съди по контролите нещата изкристализират. Как виждате състава през новото първенство?
Според мен ще се набляга на схема 1-4-4-1-1 и 1-4-5-1. А нещата ще изглеждат така: Петков-Р.Димитров, Желев, Генев, Атанасов - Янчев, Янков, Янев, М. Василев, Да Силва - Невеш. В зависимост от схемата и състоянието на титулярите ще се разчита най-много на Филипов, Сандански и Р.Василев. При вратарите като че ли първа резерва ще е Стефано, но може и Петров да получава шансове. Общо взето къса пейка се очертава, гарнирана с що-годе приличен титулярен състав.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 30, 2013 12:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Титулярите през новото първенство
Не мисля че Радослав Димитров ще остане.Иначе може би ще налагат Галин за сметка на Милен Василев.
|
Нед Юни 30, 2013 9:47 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Seth не знам защо подценяваш нови играчи като Балджийски и Александър Александров които със сигурност ще имат претенции да са титуляри.За мене оптималната двойка дефанзивни халфове би била Балджийски - Янчев като Чавдар Янков би бил дръпнат малко напред да се опитва да връзва играта.
|
Нед Юни 30, 2013 10:05 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Аз все още имам надежди за нападателчето на Нефтохимик. Явно е, че и тоя отбор върви на разпадане.
От ЦСКА едва ли ще вземем нещо...
Също така очаквам Александров да е титуляр. Василев също.
|
Нед Юни 30, 2013 12:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Ако става въпрос за Живко Петков, той утре пътува за Израел и ще подписва с "Апоел" (Раанана). така поне пише в "Аарец".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юни 30, 2013 4:24 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За него ми беше ясно че няма да дойде още като подписахме с Курдов.Максимума който може още да вземем е един централен защитник.
|
Нед Юни 30, 2013 5:14 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
----------------Г. Петков----------------- (Петров)
-----------Желев------- Генев-------------
---Р. Димитров--- ----Филипов----- (Пашов) (Атанасов)
--------------------Янчев-------------------------- (Сандански, Балджийски)
-----------Ч.Янков----------Хр.Янев-------------- (Александров) (Фернандо)
Г. Иванов--------------------------------М.Василев
-------------------Р. Василев---------------------- (Диего, Курдов)
Последна промяна Viktor4o_Rs на Сря Юли 10, 2013 1:17 pm, променена общо 8 пъти
|
Сря Юли 10, 2013 12:43 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
Генев титуляр, това е най-краткият път към Б група?! Или искаш Петков да го спука от бой скоро 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Юли 10, 2013 12:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Викторе поне единият бразилец ще бъде титуляр.А един измежду Галин и Милен Василев резерва.На този етап пернишкият Гарет Бейл изглежда по близо до титулярното място но всичко се случва.Иначе по добре да налагат Балджийски вместо Тодор Янчев.Който освен че е пенсионер се вълнува далеч по това от ставащото в Борисовата градина отколкото от настоящето на Славия.
|
Сря Юли 10, 2013 12:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ние нямаме други централни защитници освен Живко и Генев, кой да играе тогава ?  Ако от мен зависи, Генев и Сандански няма да са в отбора дори, ама ... Иначе ще видите, че Галин лекето ще си е титуляр, нали Свинята трябва да се опитва да го пласира някъде  Бразилците и Александров реално са единствените, които придават някаква заменяемост на този състав и ако покажат качества, нека са титуляри, този Фернандо на мен ми харесва, за Диего не знам.  Янчев е титуляр на 1000 %, освен ако не се върне в кочината. Сами виждаме, как нямаме никаква пейка на практика и тепърва ще берем много ядове и срам с тоя отбор, което не е нищо ново.
|
Сря Юли 10, 2013 1:11 pm |
|
 |
|