Ще си вземете ли абонаментна карта?
Ще си вземете ли абонаментна карта?
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: Ще си вземете ли абонаментна карта?
На фона на останалите карти в А група са наистина изгодни. Голям пропуск е обаче липсата на решение за пенсионерите и учениците. За едните това ще бъде непосилен разход, а другите трябва да бъдат стимулирани да посещават спортни събития. Та едва ли и едните, и другите ще си вземат, билет - още по-малко. Което задълбочава един от основните проблеми, а именно, че по никакъв начин не се работи за увеличаване на публиката и за увличане на неутралния фен.
_________________ 100
|
Нед Юли 07, 2013 9:41 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
10 лв ?!  Какво по дяволите е това ? Това е пладнешки обир ! Не им ли стигат парите на Домусчиев, че ще изгонят и 200-те човека на стадиона... И все пак... ако някой като мене не може да присъства на контролата с "Ботев" Вр, откъде, аджеба, може да си закупи абонаментна карта за сезона ??? Толкова ли е трудно да се напише кой, как, колко, къде и кога дава тези карти ? Отговор: Да, въпреки че са скъпи. Само аз съм отговорил така. Този клуб, в този му вид, не заслужава грам внимание, подкрепа и съчувствие. Затова не избрах първия отговор, не ми хареса втората част от него.
Пон Юли 08, 2013 7:45 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
50 лева е всичко друго но не и скъпо...качеството на игра и ръководство не го коментирам.
|
Пон Юли 08, 2013 8:39 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
И все пак... ако някой като мене не може да присъства на контролата с ""Ботев"" Вр, откъде, аджеба, може да си закупи абонаментна карта за сезона ??? Толкова ли е трудно да се напише кой, как, колко, къде и кога дава тези карти ?
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Сря Юли 10, 2013 11:31 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
HaSSgesang написа: И все пак... ако някой като мене не може да присъства на контролата с """Ботев""" Вр, откъде, аджеба, може да си закупи абонаментна карта за сезона ??? Толкова ли е трудно да се напише кой, как, колко, къде и кога дава тези карти ? На стадиона в кафето ще те насочат. Или направо търси Сашо Грозданов.
_________________ 100
|
Чет Юли 11, 2013 10:31 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
На мен ми е чудно защо в школата имало 500-600 деца, а на мачовете на мъжкия отбор има по 200-300 души публика когато доиграваме сезона. Не ги ли задължават да ходят на домакинствата поне? Нали славистки дух, али бали...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 11, 2013 6:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
seth написа: На мен ми е чудно защо в школата имало 500-600 деца, а на мачовете на мъжкия отбор има по 200-300 души публика когато доиграваме сезона. Не ги ли задължават да ходят на домакинствата поне? Нали славистки дух, али бали... То от тия деца славистчетата се броят на пръсти ...
|
Чет Юли 11, 2013 6:33 pm |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Някой случайно да знае до коя дата може да си вземеш абонаментна карта ?
|
Чет Юли 11, 2013 6:33 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
rzEtw написа: Някой случайно да знае до коя дата може да си вземеш абонаментна карта ? Не мисля, че ще върнат някого дори и по средата на сезона. А и карти има, ако свършат ще направят още. 
_________________ 100
|
Чет Юли 11, 2013 11:42 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Някой виждал ли е новите карти? Много ми е интересно как изглеждат и колко са се постарали...
|
Пет Юли 12, 2013 9:26 am |
|
 |
|