Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Берое"
Като гледам Хубчев какъв отбор е стегнал в Берое направо не мога си обясня провала му в Славия.
|
Чет Юли 11, 2013 1:30 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Между "Славия" и "Берое" Хубси натрупа безценен опит в Германия. След това изведе и "Черноморец" (Поморие) до финал за купата. Опитът си казва думата. А с "Берое" няма да ни е лесно, но оптимизмът не трябва да ни напуска.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 11, 2013 1:37 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Като ги гледах Бирое не са по добри от пролета.Въпроса е ние къде сме.Въпреки това май в момента са номер 1 в БГ.и ни чака здраво дерби.
|
Чет Юли 11, 2013 1:55 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ние сме категорично по-зле, подписвам се с 2 ръце за това, колкото и да е неприятно да признаем.  Попълненията ни са посредствени като цяло, пейка нямаме, треньорчето ни е неопитно, а най-лошото е че Свинята си седи и няма и намерение да се маха ... Спортно-технически директор така и не бе назначен, тук такъв пост е табу, и без това Прасето реди състава и трансферите на мишоци като Кукушев и Букарев, а по-независими като Вили ги гони.  Може би ще имаме отделни проблясъци , може и да тръгнем добре дори, но когато дойдат контузиите и наказанията, всичко ще си дойде на мястото и изпадаме от първата седмица  А дано не съм прав, ама надали ...
|
Чет Юли 11, 2013 2:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
ラヴィア - ベロエ (Славия-Берое) 予報 - H:0 (прогноза - 3:0) 3:0
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 11, 2013 6:50 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Viktor4o_Rs написа: Ние сме категорично по-зле, подписвам се с 2 ръце за това, колкото и да е неприятно да признаем.  Попълненията ни са посредствени като цяло, пейка нямаме, треньорчето ни е неопитно, а най-лошото е че Свинята си седи и няма и намерение да се маха ... Спортно-технически директор така и не бе назначен, тук такъв пост е табу, и без това Прасето реди състава и трансферите на мишоци като Кукушев и Букарев, а по-независими като Вили ги гони.  Може би ще имаме отделни проблясъци , може и да тръгнем добре дори, но когато дойдат контузиите и наказанията, всичко ще си дойде на мястото и изпадаме от първата седмица  А дано не съм прав, ама надали ... Не съм съгласен! Букарев интелекуално е 2 класи на Овчта ГЛАВА,единствените дупки в отбора за момента са Филипов балъка,Меси мухата, И Сандански некaдърника 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Юли 11, 2013 10:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
zissko написа: Viktor4o_Rs написа: Ние сме категорично по-зле, подписвам се с 2 ръце за това, колкото и да е неприятно да признаем.  Попълненията ни са посредствени като цяло, пейка нямаме, треньорчето ни е неопитно, а най-лошото е че Свинята си седи и няма и намерение да се маха ... Спортно-технически директор така и не бе назначен, тук такъв пост е табу, и без това Прасето реди състава и трансферите на мишоци като Кукушев и Букарев, а по-независими като Вили ги гони.  Може би ще имаме отделни проблясъци , може и да тръгнем добре дори, но когато дойдат контузиите и наказанията, всичко ще си дойде на мястото и изпадаме от първата седмица  А дано не съм прав, ама надали ... Не съм съгласен! Букарев интелекуално е 2 класи на Овчта ГЛАВА,единствените дупки в отбора за момента са Филипов балъка,Меси мухата, И Сандански некaдърника  Ще видим. Това че си умен, не те прави автоматично добър треньор. А дупките в състава са като от швейцарско сирене, ако питаш мен 
|
Чет Юли 11, 2013 10:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
със сигурност няма да сме толкова страхливи, като на реванша в зарата.
_________________ 100
|
Чет Юли 11, 2013 11:47 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
С нищо не сме по-лоши от заралии. Шъ ги бийм кът ништу. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пет Юли 12, 2013 9:15 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Берое имат здрав отбор.
Мача ни с тях е с троен знак, ще зависи много от моментната форма.
Имат не лоши футболисти, но не са толкова силни като гости, наподобяват ми Черно море от преди години.
Корав отбор, но са на приливи и отливи.
Прогнозата ми е 1:1 или 1:0
Изключвам вариант 2 за момента, мача ще бъде равностоен, но ми изглежда, че ние сме по-остри от други години, повече динамичност има в играта.
Това е тест за младите момчета да покажат, че могат да победят труден за пречупване съперник.
|
Пет Юли 12, 2013 1:27 pm |
|
 |
|