Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
браво на мен ми хареса 

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Апр 02, 2010 4:32 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
запомнете я и запомнете, че ви харесва защото следващата година когато кажа, че отбора ни е пълен с гугутки пак ще ме заплюете като гнил елемент...мъчно ми е да го кажа, но автора е прав - футболистите ни са лекета, гугутки, алкохолици...мъртви души!!
Само не съм съгласен на Вуцан. Незабавно трябва да си отиде. Не може такъв селянин да е треньор на Славия, не може да извинява абсурдното си гаменско поведение с адреналин и горене в играта. Тити Папазов също гори в играта, но никога не е псувал като каруцар и не е дърпал ушите на реферите. А Вуцан е типичен селянин, който като пие 5 ракии спуква жена си от бой, благославя я до десето коляно и си ляга. Това, че има 3 костюма не го прави дженталмен. Истината обаче е, че никога няма да си отиде или поне няма да е скоро защото Венци ще си прави далаверки с Вуцан старши и синето ще е на топло в непретенциозната Славия, отбор без амбиции в "ЗЛАТНАТА СРЕДА" на "българския футбол"
|
Пет Апр 02, 2010 8:18 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
За Тити хич, ама хич не си прав - показвал е среден пръст и е псувал наша агитка....
|
Пет Апр 02, 2010 9:11 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Ти май си забравил изцепките на наркоманчетата тити заедно с жоро младенов когато бяха посинени  !!!!!!!
|
Нед Апр 04, 2010 7:15 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Дано тия посерковци барабар с овчия си нправят труда да я прочетат тая деклараия 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Вто Апр 06, 2010 7:18 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1488 Местоположение: sofiq
|
zissko написа: Дано тия посерковци барабар с овчия си нправят труда да я прочетат тая деклараия 
Да я изсричат имаш предвид?!
_________________ N 1
|
Вто Апр 06, 2010 9:48 pm |
|
 |
slavist
Напреднал
Регистриран на: Пет Окт 16, 2009 11:34 am Мнения: 87 Местоположение: София
|
Тази декларация е голяма глупост. Този вулгарен език не прави чест на този , дето я е писал. Голямата вина за отпадането ни е на Вуцов и на човека, който го е назначил !!! Голямата част от феновете не подкрепяме този тренъор, така че не говорете от името на всички, а само от ваше име !!! Футболистите играят както им нареди тренъора! Истинските фенове подкрепят отбора и са длъжни да му помогнат да се изправи в труден момент!! Много е лесно да риташ някой, който е паднал , истинският мъж му подава ръка да се изправи !!!
|
Вто Апр 06, 2010 10:11 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
slavist написа: Тази декларация е голяма глупост. Този вулгарен език не прави чест на този , дето я е писал. Голямата вина за отпадането ни е на Вуцов и на човека, който го е назначил !!! Голямата част от феновете не подкрепяме този тренъор, така че не говорете от името на всички, а само от ваше име !!! Футболистите играят както им нареди тренъора! Истинските фенове подкрепят отбора и са длъжни да му помогнат да се изправи в труден момент!! Много е лесно да риташ някой, който е паднал , истинският мъж му подава ръка да се изправи !!!
Доживях...
Поне виж от кого е подписана декларацията, после изказвай компетентно мнение, "славист" (кавичките са уместни).
|
Вто Апр 06, 2010 10:20 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
сасъд за тия дето са долу на земята, да ги ритаме докато пукнат. Мижитурките не заслужават да се наричат футболисти!!!!
Декларацията може да е глупава в частта си за Вуцан (аз също не го харесвам), но за ритнитопковцие е 100% на място - гугутки!!
|
Вто Апр 06, 2010 10:48 pm |
|
 |
vilkata100
Току що регистриран
|
 Декларация на феновете след двубоя в Етрополе
Според мен там не бяхме се подготвили много добре.Които беше на мача щеше да види как всички от Етрополе цяла нощ се радваха че са ни били.Те не го и очакваха според мен 
|
Сря Апр 21, 2010 8:30 pm |
|
 |
|