Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 1:35 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Чавдар в Хановер... 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
i az sum se regnal i sum nadraskal veche 2 mneniica 8)

Изображение

Пон Юни 06, 2005 3:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леле, там сме повече от тук бре:-)

Пон Юни 06, 2005 3:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гледам някои вече са го кръстили Чави :lol: .Много ми е любопитно за какво ще се изхарчат парите от трансфера ??За играчи няма да е, поне да направят един ремонт на стадиона и да сложат седалки с облекалки, защото вече и по селата има.

Пон Юни 06, 2005 4:50 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя наш официален сайт не е публикувал никаква инфрмация по трансфера.Баси селския сайт.. :cry:

Пон Юни 06, 2005 4:56 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изображение Наш Чавдарчо :lol:

Сря Юни 08, 2005 10:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.radiogong.net/news.php?newsid=351 na tozi adres ima link s interviuto na Gong s 4avo!Kazva 4e fenovete sme bili VERNI i ni blagodari za tova :lol: :D

BOYS SOFIA ULTRAS

Пет Юни 10, 2005 10:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
18:18 10.06.2005г.
Агенция "Фокус"

София. “Много съм доволен от факта, че ще прекарам един месец с Чавдар Янков в известен и добре организиран клуб като Хановер”, заяви за Агенция Фокус бившият български национал Петър Александров. Бронзовият медалист от САЩ’94 бе нает от немския клуб да придружава Янков в първите му няколко седмици след трансфера от Славия. “Ще бъда с него навсякъде, за да му помогна да се адаптира по-бързо. Познавам се отлично с наставника на Хановер Евалд Линен, който през 1993 година много ме искаше в тима на Дуисбург. Той и двамата швейцарски мениджъри Иля Кенциг и Волфганг Фьоге присъстваха на световната квалификация срещу Хърватия на 4 юни. Те поискаха от мен да им препоръчам няколко от българските национали. Аз ги насочих към Чавдар Янков, защото той може да им помогне в средната зона. През този период в клуба аз също ще имам възможността да се запозная отблизо с работата на Линен и неговия щаб. Това ще ми е от полза, защото твърдо съм решил да стана добър треньор и сега трупам опит”, добави Александров, който за последно беше помощник треньор на ПАОК и беше спряган за наставник на Нафтекс.

Пет Юни 10, 2005 6:03 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
ronaldo написа:
Тоя наш официален сайт не е публикувал никаква инфрмация по трансфера.Баси селския сайт.. :cry:

Ама то и такъв ли саит имало, малииииииииии бех - забравил базик бе !
Ама там рядко вече гледам нема нищо ново две старанички на кръс и това е.

bodzhov_zv браво за

bodzhov_zv написа:
Новината е подобаващо отразена и от сайта на УЕФА

Вече съм регистриран и в клубния им ФОРУМ
Има английска секция, регистрацията е на немски, но интерфейса е точно като нашия.

Ето и ТЕМАТА за Чавдар, която драснах набързо. Елате там да го популяризираме сред техните фенове.

Който Славия мрази
под нас да лази

Съб Юни 11, 2005 1:06 am
Профил ICQ WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Халфът на Оберхаузен Бойко Величков -
- Последният трансфер на българския играч в Германия е Чавдар Янков. Как оценяваш тази негова стъпка?
- Това е невероятен успех за Чавдар. Трудното за него тепърва предстои. Познавам го не само като добър футболист, но и като много сериозен човек извън футбола.
- С какви трудности ще се сблъска в началото. Ти си минал по този път. Какво би го посъветвал?
- Да се захваща много сериозно с езика. Колкото по-бързо започне да разбира, толкова по-добре за него. В Германия всичко е различно. Нещата не зависят от това, колко пари са платили за теб, а какво показваш в тренировките и на терена. Борбата там е в ежедневното доказване.
- При теб как беше в началото?
- Имах шанса, че тогава в отбора на Оберхаузен беше Димчо Беляков, който много ми помогна. Винаги опирах до него, за да реша даден проблем.
- Как се чувстват българите в Германия. Имената на Мартин Петров и Димитър Бербатов отвориха ли вратите за нашите играчи?
- Двамата правят отлични кариери, което определено е добре за другите българи. Техните успехи показват нивото на българските играчи, но всички, които играем в Германия, трябва да поддържаме доброто ниво на терена и извън него. Изявите на Мартин и Митко със сигурност спомогнаха за трансфера на Чавдар Янков.
- Защо в последните години трудно българин прави добър трансфер?
- Пазарът в Европа е наводнен. Всеки наш играч трябва да има и малко късмет, за да бъде забелязан. Според мен преотстъпването на Чавдар Янков за една година е много правилен ход. Така клубът ще има време да се увери в качествата на играча, а Чавдар ще трябва да се доказва всеки ден, за да си извоюва място в тима.

Чет Юни 23, 2005 7:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Истината за отдаването под наем е тази- трудно можеш да определиш качествата на някой играч в нагласено (не слабо, а именно нагласено) първенство. Като добавим и измислените "схеми" на Ицо в националния, става напълно невъзможно да си сигурен в качеството на "стоката", която искаш да купиш. Чавдар е една енигма за немците и те си вързаха гащите по този начин. Евалла на ръководството, че се съгласиха на тази схема, защото другият вариант би довел до неосъществяването на трансфер. Сега всичко си зависи от Чавдар.

Нед Юни 26, 2005 1:34 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща