Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:11 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
SaKrAnTo 1913 написа:
Махай ги всичките бездушници ! ВЪН ! Славия не им е бащиния..

Чавдар е "легенда". Едва ходи, а не е да кажем на 35 г, че да има оправдание. Просто лош живот. То и Лампард е легенда на Челси, даже още си я пипа, ама Моу му каза, че Фабрегас ще му изяде хляба. Проблема е, че ние нямаме нашия "Фабрегас" след "Лампард".
Трагедията е, че ще дойдат играчи, които дори не са виждали по ТВ, без трансферни суми. Дебелия и приближените му мениджъри обикалят света и като видят някой да рови в кофите за боклук и "айде ела в Славия да те женим, футболист ще ставаш."

ПС: Дано Иван Цветков се навие да дойде, че при такова бездарие в нападение + Ради Василев, то Цветков ще е цвете сред плевели.

Чавдар съм го виждал 15 пъти пиян на дърво,пък и носа му е като прахосмукачка така че успех в следващото му начинание!

Пет Юни 06, 2014 11:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

ghp написа:
Трябва ни ново начало и го получаваме-евала на Радуканов-може и да не стават новите но поне ще пробваме нещо да направим!

+100000000000

Пет Юни 06, 2014 11:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

След Меси, Славия се раздели и с Галин Иванов

2 БОКЛУКА,НЕКАДЪРНИКА И ХРАНТУТНИКА по малко! ЕВАЛА МИЛЕНЕ :!:

Пет Юни 06, 2014 11:56 pm
Профил
Администратор
Аватар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Topsport.bg, че звездата на отбора Радослав Димитров остава при "белите". В клуба явно си играят на развален телефон, след като по-рано през деня треньорът Милен Радуканов каза пред колегите от агенция БЛИЦ, че Меси си тръгва.

"Ради Димитров остава в Славия, това е! Не е вярно, че сме го освободили", бе краткият коментар на Стефанов по темата пред нашата медия.

Съб Юни 07, 2014 12:47 am
Профил WWW
Напреднал

Viktor4o_Rs написа:
Решението принципно е правилно, но начинът, по който е станало не ми харесва. Дано му намерим нов отбор, а за съжаление заместниците му в момента Пашов и Панов с нищо не са по-добри от него, поне от досега показаното. За съжаление селекцията ни е пълен абсурд - гоним бивши и сегашни национали, които с всичките си кусури не са по-слаби от други рендета, които остават в отбора. Явно няма да намерим читав нападател, нито ще имаме резервна скамейка. Иначе определено Меси беше слаб през този сезон, проблемът не е че го махаме, а че не взимаме никой по-добър. Аз лично твърдя, че Сандански, Шалаев и Панов са доста повече за гонене, отколкото бяха Чавдар и Меси. Нищо хубаво не ни чака, отново ще наливаме от пусто в празно, не дойдат ли поне 2-3 нови и доказани имена.

Извинявай,ама не мога да се съглася с теб.Панов този полусезон имаше 1 мач в който игра на десния бек и до колкото си спомням беше затворил вратата за минаване,а Пашов също направи един мач с Пирин и също показа качества,които да развие.Именно проблема на Славия беше "мрънкащите" футболисти с високо вдигнатите глави - ето махат ги,защо пак недоволствате.Селекцията винаги е била руска рулетка един ще ти хареса,друг не.Г-н Радуканов не е треньор от днес или вчера,знае какво прави стига да работи без натиск :)

Съб Юни 07, 2014 5:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

„Радослав Димитров и Галин Иванов не са изгонени от Славия. Те просто са сложени в трансферния списък", каза вчера босът на "белите" Венцеслав Стефанов.
"Информациите, че са освободени, не отговорят на истината. Това, което ви казвам, е истината", допълни той.
На въпрос: "Ако не се стигне до трансфер на Димитров и Иванов, има ли вариант те отново да играят за Славия?", членът на Изпълкома на БФС каза: "Да".

Съб Юни 07, 2014 8:01 am
Профил
Луд за връзване

„Бг Меси": Бях шокиран, когато разбрах, че ме освобождават

Новината, че Славия гони един от малкото си конвертируеми играчи - национала Радослав Димитров, шокира всички свързани с "белия" клуб, а и не само тях. В интервю пред в."Меридиан мач" футболистът представи своята версия за раздялата с клуба.

Ради, защо се стигна до твоето освобождаване от Славия?

Не знам. Питайте Милен Радуканов. Решението е негово. Аз уважавам мнението на треньора и няма какво да го коментирам.

Как ти съобщиха, че си освободен?

Обадиха ми се по телефона и ми казаха, че Радуканов няма да разчита повече на мен и да не идвам на първата тренировка за новия сезон, която е в неделя. Бях шокиран, защото съм на по­чивка и изобщо не знам какво се случва.

Договорът ти с клуба изтича през зимата. Да не би да си отказал нов и заради това да те освобождават?

Не, не са ми предложили.

И на теб, и на Чавдар Янков. Двама от твърдите титуляри...

Така са решили, така са направили. Вижте, аз лоша дума за Славия не мога да кажа. Този отбор ми даде него. С белия екип стигнах и до националния тим. Стана ми кофти, че ме осво­бождават. Явно обаче Милен Радуканов има други планове. Не знам какъв тим ще прави той, след като гони опитните играчи. Сигурно ис­ка да гради отбор, на който да разчита за в бъдеще. Аз така или иначе щях да напусна през зима­та.

Ти самият имал ли си някакви конфликти с Радуканов?

Не, не съм имал. Много добре се разбирахме с него. Все пак съм бил твърд титуляр под негово ръководство.

Какво ще правиш оттук нататък?

Не знам. Аз дори все още не съм говорил с президента Венци Стефанов. Нямам идея дали ще разтрогвам, защото все пак имам договор до зимата.

България или чужбина. Какво е твоето желание?

Нямам представа. Ако ще оставам в България, ще искам да подпиша с някой от силните отбори.

Говореше, че те искат "Ботев", "Левски", ЦСКА, Лудогорец. И за чужбина също се писало. Има ли нещо?

Имало е, но по една или друга причина не се е стигало до трансфер. Мисля, че сега ще продължа в по-сериозен отбор.

Хайде, бегом към "по-сериозният" отбор и там показвай играта от последният сезон. Да видим колко ще изкараш :!:

Последна промяна White Pride на Съб Юни 07, 2014 12:57 pm, променена общо 1 път

Съб Юни 07, 2014 11:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"

zissko написа:
White Hart Lane написа:
Трябва да се реже до кокал иначе мизерията и живуркането се предават в съблекалнията и чалготеката , трябва да се почне на чисто а може и с юноши милеещи за бялата фланелка.

Батка нали много харесваше МЕСИ БОКЛУКА СЕГА кой ще гледаш!? Коментирай хокей от сега нататък, нищо лично пич тая игра не я разбираш!

Убий тъпака с мълчание.Нищо лично.

Съб Юни 07, 2014 12:29 pm
Профил
Администратор
Аватар

"Информациите" в медиите са толкова разнопосочни, че просто няма смисъл да се коментират. Аз лично ще изчакам утрешната пресконференция и едва тогава ще взема отношение по проблемите.

Съб Юни 07, 2014 12:31 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Усеща се изненада и разочарование в думите на Радослав Димитров.Инициативата за раздяла с клуба със сигурност не е негова.

Съб Юни 07, 2014 1:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 166  Следваща