Селекцията, подготовка, контроли - 2023/2024
Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3889 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията, подготовка, контроли - 2023/2024
Паднахме от равностоен съперник, който можеше и да бием с доста резервния състав, с който играхме днес. Но това е контрола, все пак. Вратарят ни поиздъни накрая... Мисля, че трябва да вземем още един по-опитен вратар, че не се знае Светльо кога ще се оправи. Не мога все още да разбера за какво сме го взели тоя Георги Търтов - нито за защитник става, нито в нападение се изявява. Иначе Кейта да подписва, добър е.
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Юли 06, 2023 11:23 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Очевадно ни трябва нов вратар.
|
Чет Юли 06, 2023 11:57 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
Иначе, браво на Емо Стоев! Влезе резерва, пласира се идеално и вкара хубав гол от въздуха. Този път му се получи!
|
Чет Юли 06, 2023 5:28 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4220 Местоположение: София
|
Вратар имаме - Вуцата. С тази му травма, трансфер няма как да стане, така че поне до зимата ще остане.
Но нападател - няма. Бакеро да му мисли с наличното.
И още няма инфо за абонаментите карти, а всички други клубове вече си ги пуснаха. Исках с Цска 48 да взема, нищо че гостуваме в първите два кръга. Но аматьорщината в този клуб е на колосални висоти.
Чет Юли 06, 2023 6:40 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
От утре пускат картите за сезона - 120 лв за ложите и 80 лв за А сектор. Ще се продават в офисите на клуба и в кафенето.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юли 06, 2023 7:53 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Славия представя отбора преди контролата с първенеца на Втора лига
Славия ще представи отбора си за новия сезон в efbet Лига в събота (8 юли), от 18:00 часа на стадион „Александър Шаламанов“, съобщиха от клуба.
Половин час по-късно „белите“ ще изиграят последния си приятелски мач от лятната подготовка, в който ще премерят сили с дубъла на ЦСКА 1948, който завърши на върха във Втора лига през изминалата кампания.
Първият мач на тима на Хосе Мари Бакеро през новия сезон е на 17 юли срещу Етър във Велико Търново.
Съб Юли 08, 2023 7:59 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
Последната контрола срущу числото II победихме с 1:0 благодарение на таланта Роберто Райчев и отличните прояви на вратаря Николай Кръстев. Първото полувреме буквално ни смачкаха и добре, че нашият вратар успя да отрази всички опасни удари. Защитата ни беше "дантелка". Второто полувреме стояхме малко по добре, благодарение на смените, направени и в двата отбора. Помогна ни и червеният картон, който съдията показа на талантливия противник Айвън Ангелов, който ни правеше луди по целия терен. Не знам на какво се дължи, но съперникът беше с идея по-бърз и превъзхождаше за всяка първа топка. Извадихме късмет с влизането на Роберто, който ... не прощава. Дано така му върви и занапред! А ние, ако искаме да се задържим в групата на майсторите, ще трябва да вдигнем нивото на играта, а и няма да е лошо да потърсим нови класни попълнения, най-вече в нападение...
|
Съб Юли 08, 2023 11:06 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
|
Скандално слаб мач от наша страна. Чудех се кой е в елита, и кой е в Б групата. Дубъла на Числото явно заслужено са първи във втория ешалон, защото ни надиграха по всички показатели, освен головете. Играч на мача - вратарят Кръстев. Момчето спаси доста, и то не едно или две положения един на един, но с краката е проблематичен, патерици са. Когато трябва да подава и атаката да тръгва от него, или просто да чисти, майкооооо. Друг да ми направи някакво кой знае какво впечатление - не. Райчев просто се оказа на правилното място, за да я добута във вратата. Реално това ни беше положението за цял мач - статично положение и един удар в гредата в края. С защитата ще имаме ядове, реално стълб като Виячки ни напусна, а най-добрият ни вратар е контузен. Но в атака положението е потрес. Дано пазят головете за шампионата.
С тази игра е невъзможно да бием Етър и Враца. Бакеро да му мисли. Струваше ми се безпомощен днес, да видим как ще тръгне...
Нед Юли 09, 2023 12:54 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
В тези пет контроли така и не видяхме повече от 4-5 титуляри заедно на терена по едно и също време.Мисля, че щаба е видял възможностите на всички и няма да прави глупости при определянето на групата за мачовете. Видяха се и някои нови взаимодействия и в двете фази на играта. Това, което ме притеснява е, че при статичните положения сме на принципа каквото стане. Не видях нещо ново.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Юли 09, 2023 9:38 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
|
След последната контрола мен ме смущава факта, че като цяло бяхме по-бавни и мудни. Не знам дали причината е в натрупана умора по време на лагера, или в недостатъчни добри тренировки с новия кондиционин треньор... На последната мисъл ме наведе разтежението, което получи Тони Тасев в предишната контрола. Че на него цяла година нищо му нямаше, а сега изведнъж ... физическо неразположение... Защо? Дано влезем в час за първенството и се подбере най-читавия състав, че да имаме шанс за нещо повече от борба за оцеляване. Иначе, като гледам новака Крумовград какви попълнения направи след контролата с нас, шансовете ни за шестицата стават все по-илюзорни. Дано бъркам. Успех в новото първенство и каквото "сабя покаже"!
|
Нед Юли 09, 2023 10:09 pm |
|
 |
|