Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
МИ СМО КВАЛИТЕТНА ОТБОРА,АЛИ НИ СМО ДОБЖЕ СИНХРОНИЗИРОВАНИ
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Откакто следя сериозно футбола,сме имали 4 ма чужди треньори.Базилевич си говореше на руски-нали бяхме малкия брат,априори се предполагаше,че всички назнайваме това езиче...Оларевич,Йешич и Достанич сега-си дават интервютата на сръбски...Играчите също...Аз не съм чалгар и не разумем сичко...Не може на пресконференция след мач от нашето първенство да се излъчват непреведени изявления на треньорите.И двамата са публични личности,и двамата са тук за трети път.Може да им назначат преводачи от клубовете(като Баялцалиев в чорбата),но курс по български в ИЧС е 300 лева за сърбоговорящи.Значи или нямат увереност,че ще ги оставят до края на договорите,или не ни уважават.А все пак са получили работа в страната ни.
Първото уволнение на Трапатони от Байерн беше заради лош немски.Кайзера каза,че липсата на качествена комуникация с играчите вреди на отбора,и го махна...Така,че и това не е за подценяване...
Трябва ли чуждите треньори и играчи да учат български?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Фев 17, 2004 2:44 pm |
|
 |
SLAVIA_FIGO
Пристрастен
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 2:00 pm Мнения: 160 Местоположение: Sofia
|
tvurdo DA
_________________ !!!VSI4KI SRE6TU BUFERITE!!!
|
Съб Фев 21, 2004 1:02 am |
|
 |
Belia_FEN
Луд за връзване
Регистриран на: Вто Фев 10, 2004 4:33 pm Мнения: 417 Местоположение: София
|
mi az smqtam che e nujno pone da govori na razbiraem bulgarski aide da ne e perfekten no pone da e neshto,ili ako tolkova ne mu se uchi na treniora da si zeme prevodach ili neshto takova.Ta pone na trenirovkite da mogat da se razbirat de!!!!!!!!!!!!Ina4e...... 
_________________ WHITE POWER!!! Go WHITE,Go WHITE Go!!
|
Нед Фев 22, 2004 10:09 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|