Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Sledia vsichkata sportna presa vseki den...Ima po-niakolko stranici za goveda i chorbari i kvi li ne.za nashte nisho..tolkova li sme bezinteresni..Klasacii razni koia agitka e nomer 1 pred nas sa daje i Minioro....e tova ako ne e rezil..SAMO SLAVIA!!!!!!!
|
Вто Юни 08, 2004 6:18 am |
|
 |
Гост
|
Ami she pochnat da pishat..kato pochne da biem nared..  )
|
Пет Юни 11, 2004 6:33 am |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Според мен е добра идея Бачев да се маха, и без това не мое да оди па футбол ще ми играе, тия "Левски" го упропастиха (не ни требе). Добра идея също ще е да привлечем някой по-опитен в защита е разбирасе най-важното е да не пипат Янков и Благо! 
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Пет Юни 11, 2004 11:11 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
Neznam dali she goniat Bachev..no spored men e kraino vreme da izvadiat niakoi lev za futbolist..Zamislete se koi beshe poslednia skap futbolist kupen ot Slavia,ne che parite sa garancia za kachestvo no pone edin pat moje da vzemem futbolist koito ne se nalaga nie da izgrajdame..SAMO SLAVIA!!!!!!
|
Сря Юни 16, 2004 4:14 am |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
o6te e mnogo rano da se obsujdat transferite.sled evropejskoto 6te ima razdvijvane.
_________________ BELI!
|
Чет Юни 17, 2004 1:47 pm |
|
 |
Гост
|
Ako ne pridobieme samo4uwstwie niama zna4enie koi 6te zadyrjim i koi ne.Ina4e wsiaka godina igraem naj-hubavoiwse samise precakwame.Nikoj ne ni ewinowen ,samo nie.
|
Пон Юни 21, 2004 8:39 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
Samochustvieto idva s kachestvenata igra..a za da ia ima si triabvat klasni igrachi..zasajalenie zasega nishto novo po-vaprosa s selekciata.SAMO SLAVIA!!!!!
|
Вто Юни 22, 2004 1:19 am |
|
 |
Ultras
|
Tova momche P.Vasilev e mnogo dobar da znaete...che she stane goliam igrach.A i novia sarbin mu lichi che e futbolistche..
|
Вто Юли 13, 2004 5:08 am |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
|
No ne go vzeha v Slovenia...A za Vasilev i az sam saglasen mnogo stabilen mi izglejda ..SAMO SLAVIA!!!!!
|
Съб Юли 17, 2004 2:50 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
да за съжаление Славко Матич го няма в отбора 

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Юли 17, 2004 10:20 am |
|
 |
|