|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Айда лавината - Севлиево ни чака
Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Айда лавината - Севлиево ни чака
Сега е момента да се преброим и да се види кой колко струва... не говоря дебевратите и дебелогъзестите прима дони в ложите, а за белите момчета, които дерат гърла в радост и мъка, слънце и дъжд, с бира, ракия и достаточно простотия. На мен лично не ми пречи това, че сме на последно място... любовта ми не отслабва, дори напротив... разпалва се все повече и повече, защото в тези моменти си личи кои са точните и истински мъже на стадиона! Екскурзия няма да има - засилващ фактор за проверка на лоялността... няма организиран рейс, няма безплатен рейс, има рейсове, влакове, коли, магистрали, бензин, кръв и урина... и няма как да е, защото ако обичаш нещо трябва да си готов да се бориш за него!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Авг 18, 2004 10:44 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
ако някой ще ходи към севлиево нека се обади да се видим
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Авг 18, 2004 10:57 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Саше, дай да не се заблуждаваме. Пак ще сме 10 човека на стадиона..., ама карай. Ще ти звънна да се разбрем,кво ша правим...са навивам Борето да тръгне со маздата ако ли не ний си тръгваме со трабанта ако треба че го носим 200 км натам ама кво ни пука нио смо СЛАВИСТИ  , а РАТКО е мръсна сръбска фашистка лека жена........пичко му матерна и на него и на Венци, и на всички които няма да дойдат у Севлиево.
СОС УВЯЖЕНИЕ:
 сасъд ЗА РАТКО 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Чет Авг 19, 2004 9:15 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Момчета, аз ще ходя със сигурност с колата, най-малкото заради пичовете-слависти от Севлиево с които се запознах миналия път.
А и да видя как може Чавдар да е блестящ с националите, Митко да вкарва голове с младежите, а в нашия отбор да не се получава. Кой ли е виновен според вас?
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Авг 19, 2004 1:59 pm |
|
 |
hibs_fan
Пристрастен
Регистриран на: Чет Авг 05, 2004 10:55 am Мнения: 199 Местоположение: Sofia
|
А и да видя как може Чавдар да е блестящ с националите, Митко да вкарва голове с младежите, а в нашия отбор да не се получава. Кой ли е виновен според вас?[/quote]To se znae.Edinstveno i samo fanovete. 
_________________ SAMO SLAVIA!
|
Чет Авг 19, 2004 3:21 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
и защо да са виновни феновете ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Авг 19, 2004 5:33 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
dani_slavista написа: и защо да са виновни феновете ?
Защото така каза Дебелия Венци Стефанов
|
Чет Авг 19, 2004 7:51 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Дебелата свиня освен глупости друго не може да говори. Явно нещастието още не го е пречистило. Жалко за отбора, когато начело стои човек, който ама хабер си няма от футбол.
|
Чет Авг 19, 2004 10:31 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|