Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
за песните
пичове ако ми дадете песните на диск ще ги кача в нета да се теглят свободно ,казвам го и тук защото при въпросите не знам дали ще го види някой скоро .извинявам се на админа че се повтарям
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
Пет Авг 27, 2004 4:54 pm
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
начи, песента Спринт отдавна съм я качил в mp3-bg.com ... Сигнал - Белите Орли също я имам, но е в някакъв гаден формат, който не мога да го пусна по никакъв начин... wma wmv или нещо такова... ако искаш да мейл и ще ти я пратя ако можеш да я оправиш
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
Вто Авг 31, 2004 3:46 pm
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл