Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Венци Стефанов: Феновете изпълняват поръчка
Автор |
Съобщение |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ееее стига братле тва е гадно вече
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Сеп 01, 2004 8:54 am |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
E kakvo e gadno?! Tova e polujenieto spored men. A az imam predvid shtastliv krai za venci i sina mu.Dano da si go vurne i sled tova da ima doblestta da napusne Slavia. Tova shte e nai-dobroto razvitie na neshtata. win-win situation
Сря Сеп 01, 2004 2:24 pm |
|
|
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
аре нема да казвам къде му пожелавам да си намери сина...
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Сря Сеп 01, 2004 4:52 pm |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Vij tova veche e brutalno
Сря Сеп 01, 2004 8:52 pm |
|
|
BlackWind
Администратор
|
C/\ABuCTA написа: Vij tova veche e brutalno
Щеше да е ако бях казал, не мислиш ли?
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Сеп 02, 2004 2:35 am |
|
|
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Дяков ,душо май е време да приключваме таз тема ,между другото що не пускаме и анкета за национала за мача в събота
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Чет Сеп 02, 2004 9:42 am |
|
|
BlackWind
Администратор
|
Еее, тука го обърнахте на мандра... Дяков направи това, Дяков направи онова, Дяков падни, Дяков стани... аааа... превърнахте ме в негър
|
Чет Сеп 02, 2004 5:43 pm |
|
|
|