Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
НЕВЕРОЯТНАТА ПУБЛИКА НА CELTIC !!!!!!!
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
 НЕВЕРОЯТНАТА ПУБЛИКА НА CELTIC !!!!!!!
Торсида, какво ще кажете за невероятната публика на CELTIC ? На мача с Барса имаше един победител, един победен, една зелено бяла торсида, и един футболист на който му се плачеше ! Видяхте ли изражението на Ларсон след гола му........нямаше дори усмивка.......! А публиката на CELTIC не го усвирка дори и за секунда. Зелено бялата торсида го посрещна като герой, и го изпрати като герой !!! Независимо че на Хенрих беше основната заслуга CELTIC да паднат . Това са истински фенове....., но това е и истински футболист, вкара гол но ги нямаше превземките, радоста и тем подобни.Просто той си свърши работата на терена колкото и да не му се искаше.... Според мен с такава публика като тази на CELTIC всички трябва да се гордеем...................
..................и ако някой ден нашата агитка стане поне 1/1000 като зелено бялата торсида на CELTIC .....ние можем да се наречем истински фенове.
С УВАЖЕНИЕ:
 САМО СЛАВИЯ 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Сря Сеп 15, 2004 7:08 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13186 Местоположение: SOFIA
|
Така е приятелю, но в български условия това не е възможно. Значи като ни бият говедата, трябва да умираме от кеф? Помниш ли средния пръст на Бачев, когато ни наказа? Кушев умираше от кеф като ни вкарваше, как да му ръкопляскам? А нашия герой Пецата Александров като ни ръчна хеттрик през 1994 направо щяха да му се откачат крайниците от кеф. Все едно е вкарал на финал за КЕШ. И аз кво? Трябваше да припадна от възторг ли? Така че този пример си важи за цивилизованите държави и според мен не ние трябва да се учим от публиката на Селтик, а нашите еничарчета от Хенрик Ларсон. Тогава ще дойде и обстановката от Паркхед , която ти е направила впечатление.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 15, 2004 1:38 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
sigurno skoro vreme 6te stane sq6toto i s blago,rangelov ili 4avo kato otidat niakqde i posle po4nat da ni nakazvat na ov4a kupel 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Сря Сеп 15, 2004 6:35 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
 ЕЕЕЕЕЕЕ...
Еееее аре стига бе деа... невероятна публика на селтик
Аз междудругото съм фен на Рейнджърс, както можеби се досещате не обичам много селтик
та така... невероятни били...
има и много по невероятни публики от тия
например на Рейнджърс (ее тжа беше пристрастно  )!
стига им се кланяхте деа
Rangers FC Forever 
|
Сря Сеп 15, 2004 9:52 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
To mu se vrushta! Kvo stana s Bachev ,a?! Ima nekvi sluhove ,che shte igrae v Beroe posledno chuh. Niakoi znae li neshto povache?
Сря Сеп 15, 2004 11:03 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
дебелия в началото каза че няма да го пуска никъде да ходи защото му е резервирал косачката за тревата на стадиона 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Сеп 16, 2004 1:59 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
веднъж и дебелия да каже нещо убаво 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Сеп 17, 2004 12:13 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |