Приятели, сами виждате че форума се разраства със всеки изминал ден и все повече хора почват да пишат в него и то все повече, което предполагам радва не само мен
За това имам една молба... форума си е наш, нека пробваме да го превърнем в едно приятно място за всички и да пускаме теми по предназначение в съответния форум. Досега не го правехме, включително и аз нито пък съм обръщал внимание на другите като го правят, но форума се разрастна малко и е може би време да въведем ред.
Идеята ми е... ако правите анкета - слагайте я в стаята за анкетите, нека не затормозяваме разглеждането на останалите потребители в дадения форум. Същото се отнася и за другите стаи... остават леко неизползвани за разлика от Футбол, който е беше малко попрепълнен с теми, които не бяха предназначени точно за него (доста от тях направени от мен

), но сами виждате че и стаята Кафе почва да се разработва лека по лека и е доста по-добре така, нали?
Това е от мен за сега... мисля че съм прав, нали?
Ако имате някакви предложения и коментари... казвайте, съвсем сте я занемарили тази част от форума
Поздрави