Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща
 Славия - ""Левски"" 

Как ще завърши мача?
Анкетата свършва на Пон Дек 03, 2007 4:33 pm
С победа на Славия 79%  79%  [ 60 ]
Равен резултат 12%  12%  [ 9 ]
С победа на "Левски" 9%  9%  [ 7 ]
Общо гласове : 76

Славия - ""Левски"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тоя мач нямахме нападател ,точно тоя мач ни трябваше Ортега , едно положение да бяхме вкарали ги биехме ... Славчо много добър !!!

За агитката смешно е просто да се местиме ама доста смешно !!! и тая велика агитката дето я направихте долу нещо не се чуваше ама хич ... агитката трябва да си има определено място на стадиона ...

The Rise of the poisoned Youth

Съб Дек 08, 2007 5:42 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
С тази тактика и равния е успех. Мислех, че Стевица ще поеме по-голям риск в атака, но като се замислим нямаме никакви резерви. Малкото леке ако беше стоял по-дълго време, щеше да си изпроси червен картон. За Орлинов имах някаква надежда, но не беше гаранция че щеше за промени развоя на мача. Стевица бе решен да не загуби мача. Здравко тотално загуби двубоя с арабчето, беше изолиран през по-голямата част от мача. В сравнение с говедата изглеждахме по-статични, личи си че нямат сили славистите. Учудващо малко според мен бяха добичетата, ако Дебелият не ги беше дразнил и беше малко по-студено и наполовината нямаше да бъдат. Що ли ми си струва, че като бройка бяхме повече от тях, май не е имало друг такъв случай? Относно агитката, нормално е при гостуване да бъде по-компактна, а при домакинство по-разпиляна. Славистиката песен айде айде Славия завършва с "НАКАЖИ ГОВЕДАТА СЕГА", а не чорбарската "как се става шампион на говеждия стадион"!!!!! Има със сигурност подем по всички линии: отбор, игра, публика - трябва да съхраним и използваме по най-добрия начин инерцията.

Съб Дек 08, 2007 6:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
да взема и аз да се изкажа :wink:
не съм стапвал от години на мач, реших, че сега е момента ...какво видях ... публиката се завръща, но на агитката и трябва организация и малко повечко песни ...ами тези дето аз ги знам от едно време ги няма защо ? преобладават песните за генеталите на едикойси , а песни да окуражат отбора са малко, но все пак агитката ми направи приятно впечатление, смятам че мястото под трибуната е добро, защото сме си малко рехави и там акустиката е по-добра, през втората част когато се преместихте не се чуваше нищо камо ли да ви чуят футболистите...приятно впечатление ми направи присъствието на деца с шалчета :shock: дребосъци на около 10-12 годишна възраст, които викаха и подкрепяха отбора ...ей това най ме изкефи ... не съм виждал на друг мач сектора да е изцяло бял ...колкото хора толкова ..това в момента е публиката на Славия ...да не би на леФски да бе по-голяма
за мача...честно не очаквах Славия да сме такава трагедия ... нямаше свежест и борба за първа топка, което е основно правило, когато искаш да играеш затворено и на контра атака, липсва ни втори нападател, двата бега спокойно мога да ги поканя да си играем в неделя на форумните турнири... иначе си пролича, че когато тръгнат са учени да си я подават с едно докосване и тогава леФски просто заспиваха зимен сън, но явно гипса ни се бе налял, а леФски ги тресеше бездарието
относно амбициите ни ...абе хора каква УЕФА какви клубни турнири ...ВС каза, че това не го интересува, отбора да играел нападателен футбол, ами защо не го игра ? да бяхме загубили с красива игра ...сега ни се смеят всичките за "най-модерния футбол в БГ"...такъв бетон не съм виждал от годините на Кано
това видях извинявайте но наистина не останах дори и малко впечатлен от играта на отбора

Съб Дек 08, 2007 6:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
за организацията съм съгласен много ни куца ма тва не зависи от нас МИСЛЯ колкото до песните как по младите момчета биха научили старите песни като тези които са ги пели или не са на стадиона или мълчат или са долу в дясно и си мослят че правят нещо.ЕВАЛА ТИ ПРАВЯ ЗА ЗНАМЕТО 8)

Съб Дек 08, 2007 6:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Относно агитките: Всички ние сме една агитка- тази на Славия.
Лично аз дойдох с малко закъснение честно казано ми стана малко тъжно, че не бяхме единни, както се надявах.
Подведох се (може би ичаст от вас), че след административната мярка да не пускат рога в сектора няма нужда да се местим отдясно- оказа се, че е трябвало. Едните не склониха да променят началното си решение да браним сектора в дясната му среда (преди отворени писма, реакцията на клуба и т.н.), а другите поставиха горделивостта си над това да сме заедно, в резултат на което не изпълнихме на максимум потенциала си и се размиха нещата. Не казвам, че сме зле- напротив много стабилна беше цялата публика, имаше един страхотен изблик когато Саша пропусна, включиха се и хората под Boys Sofia.. можеше да е така цял мач и тогава наште щяха по-смело да ги натискат на терена. Здраве да е. Няма от какво да сме недоволни. Просто можеше да е другояче...
Идва по-добрата част от сезона- времето ще топло, вече на всички ще е ясно, че възвръщаме позиции и ще става все по-добре.
"Съединето прави силата" да не забравяме националния си девиз и като истински слависти и българи да бъдем винаги заедно.
САМО СЛАВИЯ!

Съб Дек 08, 2007 6:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бяхме по-слабият отбор днес.Играта като цяло не връзваше, но пък момчетата тичаха и се бориха здраво.Все пак имахме 2 много добри положения за гол.Ако имахме късмет ожеше и да победим.Но и точката не е никак лоша с оглед играта на двата отбора.

Съб Дек 08, 2007 6:39 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Като се прибрах от мача "хванах" последното интервю по канал 3,беше с Фугата.Питаха го "какво ще кажеш че вече в еврофутбол след цска вие сте фаворити за шампиони".
Вярно ли е това?

Съб Дек 08, 2007 7:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
искам 2 мнениq да изразq пурво за агитките..според мен трqбва да се отвори една тема и в неq да се ре6и какво и за6то..и да нqма хьк и мък след това като се каже там и там да седим не на 5 разделени..стари млади и тн...доказано е 4е когато сме заедно се 4уваме по-добре независимо долу или горе..до преди 4-5 години бqхме по4ти само долу и след това се преместихме горе поради отлива на публика предполагам..като сме горе има пове4е акустика..като сме долу сме по близо до футболистите..нека всеки си даде мнението по вапроса в отделна тема и да се приклиу4и с тоq вапрос..иначе браво лека полека ще връщаме хората..
за мача..пурвото беше равностоино и скучно..второто се отвори и пуснахме нqколко положениq..за мен 0:0 е добре..какво щеше да стане ако беше пуснал орлин или нqкои друг нqма значение човека си вурши работата и с толкова осакатен сустав стигаме до точката..въоб6те не разбирам как може да му даржите сметка..зимуваме 3ти..да можеше да бием..ама каквито сме отзад способни на грешки трqбва засега да се задоволим на X-са..една хубава селекциика и тогава ще види вториq полусезон дали ще q баде...

Съб Дек 08, 2007 7:11 pm
Профил
Познат

Мнение 
В момента тече дербито в турция - Фенер-Галатадарай. Какво да ви кажа приятели, тия селяни които преди 20 години са играли на сгурия в момента правят ебаси футбола. 18 години в България ние какво правим? Отгоре на всичко и он-лайн ти предават мача с високо качество на картината ... срам ме е!

Съб Дек 08, 2007 8:33 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
а само да оточня че "Левски" са 2 точки зад над но с мач по малко вземат ли го отиваме 4ти

Съб Дек 08, 2007 9:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 213 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Следваща