Автор |
Съобщение |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
ilikata
Da toi e rom ot Fakulteto edin mangal svodnik mi kaza ama ti ot Slavia li si e vinagi imate po edin rom v Slavia i az nemojah da povjarvam no e fakt,e i vinagi e imalo edin dejuren mangeros pri belite pavlin dimitrov mitko gujemenov ,bebeto, i mn
Njama zna4enie koi kakv e 6tom nosi bjalata fanelka
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Дек 09, 2007 1:37 am |
|
|
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Re: ilikata
CategoryC написа: Da toi e rom ot Fakulteto edin mangal svodnik mi kaza ama ti ot Slavia li si e vinagi imate po edin rom v Slavia i az nemojah da povjarvam no e fakt,e i vinagi e imalo edin dejuren mangeros pri belite pavlin dimitrov mitko gujemenov ,bebeto, i mn Njama zna4enie koi kakv e 6tom nosi bjalata fanelka
Забрави да споменеш името на краля. Джери-ром номер едно в белите редици. Колко радост ми е донесъл тоя човек. Великан!!!!!!!!!
Нед Дек 09, 2007 2:18 am |
|
|
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
Щеше да е супер ако си бяхме вкарали някое от положенията и да ги излъжем да ги бием с малко...Но най-важните неща са:
1. Че НЕ се допусна агитка в сектор А на ""Левски"".
2. И че не допуснахме загуба.
В Европа по стадионите изрично са поставени табели - обозначени са секторите само за домакини и не се допускат привърженици на гостуващия отбор на тези места. Много е важно да продължи и за напред да се спазва това - да няма привърженици на ЦСКА и ""Левски"" в сектор А на Овча Купел. Това може да стане обаче само ако отборът ни показва добър футбол и белите привърженици идват да покрепят своя тим.
Също така да не се заблуждаваме от загубата на ""Левски"" от ЦСКА предишния кръг и че ""Левски"" са слаби. ЦСКА вкараха един случаен гол от статично положение и после цял мач бяха опълченците на Шипка. Даже според мен ЦСКА имаха по-малко положения за отбелязване от колкото ние срещу ""Левски"".
|
Нед Дек 09, 2007 10:02 am |
|
|
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
момчетата се бориха...това не може да им се отрече...но само с бора не става... в техния отбор има играчи каквито ние нямаме. Аз лично останах очарован от Николай Димитров, дано продължи да се развива защото такива момчета ни трябват в националния отбор.
За съжаление не ни стигна и въздух - видя се че и Саша и Илийката и Фугата изнемогваха накрая...обща възраср към 100 и кусур години...
нападателите на "Левски" ни раминаваха по няколко човека:(
но истината е една - ние имахме по-чисти положения и ме е яд, че ги изпуснахме
|
Нед Дек 09, 2007 12:00 pm |
|
|
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Абе разглезили сме се били.........щом сега не ги ушихме говедата кога??И нали казват че утрото е по-мъдро от вечерта.......аз обаче продължавам да си отстоявам мнението, че организацията беше никаква буквално....на принципа Ти, Атанас и Аз...а много хора гледаха отстрани и беха ей така за масовка!Все пак трупаме опит и за мачовете с животните вече ще сме по организирани и дай боже повече няма да има рогати и глигани в А....Boys Sofia щом сте си ги заплюли тези бели седалки дерзайте....за мен лично най-удачния вариант си беше на черните от другата страна и някое-друго заблудено говедо което беше в А от дясно да се респектира...вие си решавате...не знам защо но чувството на разочарование у мен надделява все още...може би имах прекалено големи надежди за тоя мач във всяко отношение, но не би!!Пак добре, че не загубихме, идва мач с "Ботев"................
пс. За пореден път се убедих, че това ушевите са Изметта на обществото, никакво съдействие за нищо, дори и направиха забележка на едно момче да не скандира КЗЛ ...ебати жалките неориентирани в обстановката Милиционери
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Дек 09, 2007 12:09 pm |
|
|
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Добре де - говорите за терасите ? За какво цялото второ се скупчихте долу (и аз включително) и стана едно голямо нищо ?
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 09, 2007 1:18 pm |
|
|
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
jjfoxi написа: Добре де - говорите за терасите ? За какво цялото второ се скупчихте долу (и аз включително) и стана едно голямо нищо ?
Кои говориме...това е важно Освен мен и Италианеца + Слависта(който сигурно се въргаля пиян по пистите на пампорово в момента ) някой от тази 50-80(човека) импровизирана агитка която почна да се събира второто полувреме долу от дясно дали пише във форума?......липсва ни организация на всички включително, но това не е фатално ред се създава..въпроса е да искаш да го спазваш тоя ред!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Дек 09, 2007 2:00 pm |
|
|
dvutsvetko
Пристрастен
|
Нека погледнем по-мащабно на нещата. Направихме най-добрия полусезон от 10 години. Липсват ни още няколко фигури да бъдем стабилен отбор.
Срещу Уефски бяхме по-скоро уморени отколкото да сме наляли гипса или нещо от тоя род, просто бяхме изморени. Така че X е добре на фона на всичко това. Искаше ни се да ги треснем, много удобен шанс, но и те не играха зле и тактически издържахме.Просто за в този момент в тази част от шампионата X не е чак толкова зле.
Хареса ми че всеки съжалява, че не сме ги треснали.Да ви припомня много скоро със свити сърца чакахме тези мачове и ги броехме за успешни, ако не с ме паднали с 3 гола или повече.
Концентрираме се срещу Ботефф за купата, взимаме мача.
Трезв разбор върху изминалия полусезон. Виждаме дали продаваме Здравко и дано WC продължи в същия дух да гради некъв отбор около грамотен треньор, а не да продава на килограм.
Аз лично им блогодаря на футболистите, посетих 10 мача от 15 и не съжалявам. Напротив, само приятни емоции. Върха беше като треснахме Доко София.
Важното е че играем футбол и че хората се връщат на стадиона. Какво по-хубаво от това!! Само Славия!
_________________ punk, cici i narkotici
|
Нед Дек 09, 2007 2:23 pm |
|
|
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
jordas написа: jjfoxi написа: Добре де - говорите за терасите ? За какво цялото второ се скупчихте долу (и аз включително) и стана едно голямо нищо ? Кои говориме...това е важно Освен мен и Италианеца + Слависта(който сигурно се въргаля пиян по пистите на пампорово в момента ) някой от тази 50-80(човека) импровизирана агитка която почна да се събира второто полувреме долу от дясно дали пише във форума?......липсва ни организация на всички включително, но това не е фатално ред се създава..въпроса е да искаш да го спазваш тоя ред! Добре - айде кажете ... какви са предимството долу и кои са горе ? Аз горе десетина причини мога да ви дам ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 09, 2007 3:11 pm |
|
|
beli_bogove
Пристрастен
|
не знам защо толкова дефанзивна система избра кузмановски.можеше да вкара ник петров или орлинов още от началото.
какви бяха тия постепенни атаки. сякаш нашите умишлено чакаха сините да се организират в защита и едва тогава да тръгнат към вратата.
не съм доволен от равния. скоро няма да имаме по - изгоден случай да ги бием с голяма разлика.
|
Нед Дек 09, 2007 3:11 pm |
|
|
|