Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 8:52 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 4 ГОЛА - ЕЛ ФЕНОМЕНО!!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Nacionali,nacionali ale ale ale :
http://www.focus-sport.net/news.php?new ... 2ebbe8ce81

Съб Мар 12, 2005 10:34 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ronaldo написа:
Ех-х-х Благо що нямаш братя бе.... :lol:

Благо има брат..... ама не е футболистче :? за наше съжаление!!!!

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Мар 12, 2005 11:03 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
VERJI STOYANOVA написа:
mom4eta haide da se osaznaem malko,a?vie izvinqvaite, no dnes mai sme gledali razli4ni ma4ove!Saglasna sam ,4e Blagoi uspq da realizira 3 perfektni pasa i po4ti sam s/y vratarq da vkara,no ako gi nqma6e pasovete kakvo pravim????????????????da naistina izklju4itelno krasivo polojenie ot prqk svoboden udar,no dotam!vsi4kite golove gi izrabotiha drugite mom4eta!!!

Razbira se tova e spored men ot tova,koeto vidqh i ot tova,koeto razbiram ot football

Да, те и на Владимиров му изработват положения, но той като не ги вкарва какво става, губят се напразно усилията на целия отбор! То вкарването не е толкова лесно като говоренето! Не случайно голаджиите са на почит навсякъде, защото и Реал Мадрид да си, ако няма кой да вкара, колкото и красиво да играеш, все ще губиш!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Съб Мар 12, 2005 12:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
VERJI STOYANOVA написа:
mom4eta haide da se osaznaem malko,a?vie izvinqvaite, no dnes mai sme gledali razli4ni ma4ove!Saglasna sam ,4e Blagoi uspq da realizira 3 perfektni pasa i po4ti sam s/y vratarq da vkara,no ako gi nqma6e pasovete kakvo pravim????????????????da naistina izklju4itelno krasivo polojenie ot prqk svoboden udar,no dotam!vsi4kite golove gi izrabotiha drugite mom4eta!!!

Razbira se tova e spored men ot tova,koeto vidqh i ot tova,koeto razbiram ot football

Да, те и на Владимиров му изработват положения, но той като не ги вкарва какво става, губят се напразно усилията на целия отбор! То вкарването не е толкова лесно като говоренето! Не случайно голаджиите са на почит навсякъде, защото и Реал Мадрид да си, ако няма кой да вкара, колкото и красиво да играеш, все ще губиш!

100% съм съгласен. Головете на Благо бяха майсторски. Много малко хора могат така да я ритнат топката....за да неказжам че в Славия друг няма....
Колкото до Владимиров направо ми призлява като му чуя името....това ако е нападател и изобщо футболист то аз съм национал на Америака по баскетбол. От това дете по-бездарно трудно ще се намери...

Съб Мар 12, 2005 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Predlagam Slavia da se prekrusti na "FC BLAGO" :lol: :lol: :lol:

БЛАГОСЛАВИЯ

Нед Мар 13, 2005 1:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Реал се гласеше да взима Благо, но сега вече не му е на нивото.

Нед Мар 13, 2005 1:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
I sa sledqt izqvite na Vladimirov i prigotvqt 35 mln evro za nego. :lol:

Нед Мар 13, 2005 9:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз още миналата година, когато вече нямаше кой да вкарва, предложих да направят Благо център-нападател, той е единствения, който може да реализира спокойно добри положения!
А за Владимиров имам по-особено мнение, не мисля че той е толкова лош футболист, а смятам че има много потенциал, но не като нападател, защото просто няма психика за да бележи, нито пък голов нюх! А след толкова много пропуски съм сигурен, че вече има и психологически проблем! Смятам обаче, че ако го върнат в халфовата линия и го натискат да подава бързо, а не да мачка топката, той ще ви хареса много! Дали някой от вас си спомня първия или един от първите му мачове, като титуляр? Беше срещу "Левски" на Овча купел при Качаманов и завършихме 0-0! Владимиров игра като офанзивен полузащитник и вършееше нашир зад нападателите! Страшно ми хареса тогава! После обаче продадохме някой /мисля, че беше Електричката/ и започнаха да го мъчат като нападател!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Мар 13, 2005 3:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Vladimirov ima strahoten нюх za trolei. :lol:

Нед Мар 13, 2005 3:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
Аз още миналата година, когато вече нямаше кой да вкарва, предложих да направят Благо център-нападател, той е единствения, който може да реализира спокойно добри положения!
А за Владимиров имам по-особено мнение, не мисля че той е толкова лош футболист, а смятам че има много потенциал, но не като нападател, защото просто няма психика за да бележи, нито пък голов нюх! А след толкова много пропуски съм сигурен, че вече има и психологически проблем! Смятам обаче, че ако го върнат в халфовата линия и го натискат да подава бързо, а не да мачка топката, той ще ви хареса много! Дали някой от вас си спомня първия или един от първите му мачове, като титуляр? Беше срещу "Левски" на Овча купел при Качаманов и завършихме 0-0! Владимиров игра като офанзивен полузащитник и вършееше нашир зад нападателите! Страшно ми хареса тогава! После обаче продадохме някой /мисля, че беше Електричката/ и започнаха да го мъчат като нападател!

Ми може и така да е, но на мен ми е направило впечатление, че много я бави топката. Тръгва на някваки обречени самостоятелни пробови разчитайки на бързината си.....другото е че като спира топката му остава мноо далеч от него и лесно ми я взимат....но това може да е защото никой не му помага напред....
Каквото и да е на мен лично Владимиров не ми допада особено!!

Нед Мар 13, 2005 11:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща