Няколко въпроса към НКС !!!!
Здравейте НКС, отдавна реших да не се занимавам с тези неща , но си мисля че вече е време да задам няколко въпроса. И се надявам да получа честни и откровенни отговори, за което ще съм благодарен.
1-во. Айде стига излагации със стаята на фенклуба и ключа за нея. Драго ръководство на НКС, според мен е жалко че вече на мачовете ни нямаме кьораво знаме и дори в повечето случаи и тъпан. Поне според мен не е нормално ключа да седи в Симеон, не че имам нещо против него, но първо той е още дете. Второ не съм го виждал на мач тази година. Трето миналата година като му казах и го помилих да вземе неща за един от мачовете той най- нагло ми каза да си гледам работата и че не било моя работа. Тук просто ще констатирам че тва хлапе е от година и половина на стадиона а аз вече съм от 11 години по мачове, така че според мен той трябва да има поне малко уважение към нас. И да попитам ако не е наша работа на кой да е....? Нали сме ние феновете които дерат гърло на всеки мач. Преди дни разбрах че и Фиго има ключ..... , но само ще попитам преди година знамената се подържаха, перяха се, шиеха се когато са скъсани, а и бяха на всеки наш мач. сега тва не се прави. Според мен в това отношение трябва да има промени драго НКС, или поне ако няма промени бих искал да получа разяснения по този казус.
2-ро. Какво стана със знамето " 90 години СЛАВИЯ". Преди време се каза че е загубено.......наистина ли е така..........и ако някой е решил да си го прибере нека го даде защото то не е правено с пари на фен клуба и ако трябва да се изразя формално то е частна собственост

.
3-то. Поздравления за новите шалове. Наистина са хубави......
4-то. Искам да ми отговорите защо се спряха да се правят екскурзии за мачовете, не че ние не можем да отидем кадето и да е с коли. НО НАЛИ НКС-то ОБЕДИНЯВА ВСИЧКИ СЛАВИСТИ, а за да стане това трябва да има екскурзии и тем подобни неща.
5-то. Защо не се обявява кога има събрания на НКС-то, доколкото знам на тези събрания може да присъстват всички слависти които са си платили членски внос за текущата година.
6-то. Сега вече няма за сажеление баскетбол жени, не е ли време уважаемото НКС да обърне повече внимание и на футбола. Все пак това е спорта който седи в основата на всеки фен клуб.
За сега тва са ми въпросите. Иначе за всичко направено от НКС-то-браво, за всичко ненаправено-направете си правилните изводи и ще видите че не е чак толкова сложно.
Драго ръководство на НКС, очаквам да ми отговорите. Ще бъда благодарен. И само моляви не казвайте за тва няма пари, за онова няма пари и тем подобни, защото винаги ако кажете за какво трябват пари ние не сме клошари и винаги бихме събрали необходимата сума за да се направи нещо за агитката на СЛАВИЯ.
Сега довиждане и дерзайте.
20.09.2004г. С УВАЖЕНИЕ: Стефан Филипов