Georgi Bachev kato analog na Blogoi Georgiev
Georgi Bachev kato analog na Blogoi Georgiev
Автор |
Съобщение |
Laith
Познат
Регистриран на: Нед Дек 21, 2003 8:54 pm Мнения: 43 Местоположение: Sofia/Banishora
|
 До г-н Дяков
И моля Ви,не на ти!
Ако обичаш!
|
Чет Яну 08, 2004 7:08 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: До г-н Дяков
Laith написа: И моля Ви,не на ти! Ако обичаш!
Хм... ще Ви уважа молбата, и няма да ти говоря на ти
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Яну 08, 2004 7:12 pm |
|
 |
Laith
Познат
Регистриран на: Нед Дек 21, 2003 8:54 pm Мнения: 43 Местоположение: Sofia/Banishora
|
 До г-н Дяков(проницателния)!
Не знам на глупав ли се правите или на олигофренистична натура с просташко неразбирателство към българския синтаксис.
Написах:
И моля ви не не ти!
А отдолу ви отговорих така както вие се отнасяте към някого който дори не познавате на ТИ.
Сега разбрахте ли ме "Ваше Височество"?!
|
Чет Яну 08, 2004 7:16 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Драги, Laith
Моля простете, че не се обръщам по именно или по фамилия към Вас, но дори и след това словоизлеяние вие не пожелахте да се представите, нещо към което аз аплирах към Вас доста настойчиво в една друга тема. Извинете.
Ще уважа молбата Ви, да говоря във второ лице множествено число и ще се постарая да спазя тона, на мнението, на което отговоравям
Бих Ви бил крайно благодарен, ако изясните едно ваше изречение, будещо крайно недоумение у мен: Не съм имал за цел да показвам среден пръст на агитката,но по принцип съм силна и властна натура и отстоявам позициите си които съм афиширал в началото на мнението си. Простете моята невежест, но от горе написаното изречение стигам до факта, че вие сте Георги Бачев и аз разговарям с вас по начин, по който и в най-смелите си мечти не съм си позволявал да си помисля.
Силно се съмнявам, че Вие наистина сте Георги Бачев, поради факта, че се постарахте, макар и не съвсем на място, да отговорите по прекалено официален макар и на моменти не толкова официален, но моменти дразнещо формално. Втората причина, поради която се съмнявам, че Вие сте Георги Бачев е, че 20 минутния ми бегъл преглед на темите, в които сте писали стигам до извода, че Вие сте човек, обичащ и интересуващ се от Славия, въпреки, че на моменти малко парадирате с това, а обичащ Славия за Георги Бачев - извинете ме много за това, което ще кажа - но със сигурност е последния начин, по който бих определил така боготворения от Вас Георги Бачев.
След като разбрах, че сте силна и властна натура, отстояваша позициите си бих искал да поговоря малко за това, чии задници мръзнат по стадионите и, чии задници са разплути пред компютъра да си чешат езиците в безполезни приказки, пред телевизора или радиото за да наблюдават/слушат мача на Славия вместо да отидат на стадиона. Драги ми, Laith. Нямам навика да коментирам хора, които не познавам. Вие така и не благоволихте да се представите... не казахте нито как се казвате, нито дали съм имал щастието да ви срещам на стадиона, а може би великолепната и неземна радост да ви зърна в агитката, и ако дa евентуално колко често съм имал тази чест. Само срещу "Левски"... А, добре, пак е нещо... Какво? А, казвате, че не сте били на последния мач защото е валяло дъжд? Да, прав сте, драги ми Laith, вашето здраве е доста по-важно, и аз нямам право да ви упреквам за това. И въпреки, че за мое съжаление, за секунда си позволих съвсем леко да дам воля на емоциите си - ще спра до тук да коментирам вашата особа, тъй както за пореден път казвам - нямам право тъй, като не ви познавам.
Относно благоприятната обстановка, създаваща се на стадиона - простете ме още един път, че ще Ви възразя, но обстановката на стадиона не е ни най-малко благоприятна. Състоянието на обстановката на стадиона (!?!) е меко казано неблагоприятно, на моменти е трагично, понякога ужасно, а като цяло западнало. Ще си позволя да спра с темат за "обстановката на стадиона" до тук, тъй като това е тема, нямаща нищо общо с нашия разговор и темата, в която го водим, а като прибавим към това и факта, че темата за "обстановката на стадиона" е безкрайна и не ще се реши с няколко изречения, които бих написал в близките 10 минути (простете, но повече време не бих имал възможност да ви отделя), то напълно би обезмислило понататъчните ми думи
Sincerely Yours
или
Искренно Ваш,
ебало си е майката,
името ми е написано като подпис,
за разлика от Вашето.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
Последна промяна BlackWind на Чет Яну 08, 2004 7:48 pm, променена общо 2 пъти
|
Чет Яну 08, 2004 7:40 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
 Re: До г-н Дяков(проницателния)!
Laith написа: Не знам на глупав ли се правите или на олигофренистична натура с просташко неразбирателство към българския синтаксис.
Написах: И моля ви не не ти! А отдолу ви отговорих така както вие се отнасяте към някого който дори не познавате на ТИ.
Сега разбрахте ли ме "Ваше Височество"?!
Ваше Височество? Не... не ми харесва... ако държиш може да ме наричаш Ваше Величество... но височество... не ми е присъщо
Говорите за проницателност, драги ми Laith? След като ме помолихте, да Ви говоря на Вие, се предполага, че може би, евентуално, но не наложително, Вие също трябва да се обръщате към мен на Вие. Извинете моля, но след като учтиво ме помолихте да Ви говоря на Вие, не толкова учтиво се обърнахте към мен с Ако обичаш!. Имайки предвид скромните си познания по Български език, то използваната от Вас форма отговаря, на второ лице, единствено число, далеч нямащо общо с учтивата форма за второ лице множествено число. Това е и причината във втората си част мнение ми към Вас, да съм се обърал на ти.
|
Чет Яну 08, 2004 7:46 pm |
|
 |
Laith
Познат
|
 Абе Дяков...
Така след като разбрах че във вас има някъкъв интелектуален заряд,който явно не знаете да използвате по предназначение съм изправен пред явно непосилната задача да ви обеснявам своите думи.
Сега пък къв беше проблема,какво не разбрахте?
Казах че не съм имал за цел да показвам среден пръст на агитката,НО АКО ТОВА ВИ СЕ Е СТОРИЛО ТАКА ТО Е ЗАЩОТО ОТСТОЯВАЙКИ СВОЯТА ПОЗИЦИЯ НЕВОЛНО СЕ Е ПОЛУЧИЛО ТОЧНО ТАКА,а и при всеки сблъсък на разнополюсни мнения това е нормално.
На последния мач не съм бил щото валяло дъжд,така ли?
Не напротив бях там и бях помъкнал и девет годишния си брат в онзи дъждовен следобед.
И трети член на семейството ми беше там и преди да ме попитате дали съм бил еди кога си си отговорете по колко члена от вашето семейство ходите по мачове?
Продължавайте да цитирате хората и после на воля да плюете.
Продължавайте да си задавате въпроси и после сам да си отговаряте.
Продължавайте в собственото си безсилие да търсите езикови и стилови грешки в мненията ми.
А и най-любезно АПЕЛИРАМ,не отделяйте повече от драгоценното си време,обръщайки внимание на моите "небивалици",както бихте казал вие.
Не че им обръщам кой знае какво внимание,но така създавате лъжлива представа за околните,в частност за мен.
Не е особено приятно повярвайте ми.
А,Дяков,задникът ми не е никак разплут,женските много си падат по него.
Дайте телефонче да ви се обадя и да се изясним ако все още има нещо което не сте в състояние да разберете.
Моят вече е на ваше разположение.
|
Чет Яну 08, 2004 8:03 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
abe laith purvo nikoga ne sme obijdali marto ku6ev zdravko lazarov to6ko pramatarov za deto sa oti6li v drugi otbori marto ku6ev be6e edin ot lubimzite na agitkata kakto i zdravko lazarov samo neznam koga ba4ev ni e radval no kakto i dae tova nikoga nqma da go zabravq deto ni pokaza sreden prust a i tova za elber i bayern e suvsem razli4no tam futbola e suvsem razli4en a i za vremeto ako 6te da vali snqg vinagi 6te podkrepq slavia i dujd ako 6te dae super stud pak 6te sum na stadiona

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Яну 08, 2004 9:31 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
|
Навремето Бачев ми беше любимец, както на мен, така и на цялата агитка, защото играеше страшно и при това сърцато... после постъпи като всяко леке играещо на Герена...
Както и да е де... дори и като изключим негативното ми отношение към него заради суматите глупости, които изприказва и показа на белите фенове, ГейАренци го съсипаха като футболист и в момента е едно доста жалко подобие на това, което беше
|
Чет Яну 08, 2004 10:20 pm |
|
 |
SLAVIA_FIGO
Пристрастен
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 2:00 pm Мнения: 160 Местоположение: Sofia
|
_________________ !!!VSI4KI SRE6TU BUFERITE!!!
|
Пет Яну 09, 2004 4:13 pm |
|
 |
Laith
Познат
|
 Oтново за...Бачев
Вижте Георги Бачев си ми беше любимец.
В ранната ми футболна ориентация за мен той беше олицетворение на клуба на моето сърце.
И ако кажа,че не съм се радвал и куфял на неговата игра по онова време,то значи трябва да ви излъжа.
Добре,възможно е да се водя от лични пристрастия към този играч(макар и самия аз да не съм го осъзнал) и сега да не мога да погледна обективно на нещата.
Много ми се иска да се срещна с него и да го попитам за онзи среден пръст и отношението му към агитката,тогава и сега.
Ако изтръгна разкаянието от него(при положение че се срещна) вие готови ли сте да му простите?!
Едно публично извинение не е никак малко,то ще бъде публикувано в медиите.
Болно ми е и задълбах тази тема защото не мога с лека ръка да загърбя ореола(макар и бивш) на един мой любимец,човек в който вярвах на времето и все още се опитвам да подържам това(макар че вече ми се струва изгубена кауза).
Ако Дай Боже някой ден се срещна с него и той откаже да се извини за постъпката си,уверявам ви че и аз бих го мразил с ентусиазма с който го правите вие.
Отношението между фенове и отбор е много важно и на него се гради успеха на самите отбори.
Да обаче като че ли не всичко зависи от феновете,а трябва и двете страни да са склони за постигането на някъкъв консенсус.
Не съм загърбил намеренията си да намеря помещение за сбирки,но искам да попитам вас,които ще идвате на тези сбирки,ако трябва да плащаме някъкъв наем,готови ли сте да дадете от себе си за да можем да покрием този наем?
Другият вариант е да намеря кафене,което един или два часа в седмицата да е ангажирано само за нас,но там нещата ще опрат до консумация и т.н.
Ако двата варианта не стават то ще трябва да се събираме в Банишора,т.е. у дома
Помещение ще намерим,остава да намерим и Бачев за неговото извинение и май че имам някакъкво предчувствие кой ще бъде първият ни гост на сбирката....
Момчета белият клуб е реликва,той е религията без която никой от нас не би могъл да съществува!
И в тази връзка казвам,че ще работя тази религия да се превърне в олицетворение на Българсикия клубен футбол!
Един не дотам дървен философ
Винаги ваш:
Laith
|
Пет Яну 09, 2004 4:21 pm |
|
 |
|