Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 3:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 "Славия" - ""Марек"" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - """Марек"""
Честито и от мен! Благодаря на отбора, за това , което показа днес - особено през първото полувреме! И съм двойно по-щастлив, защото познах както резултата, така и първия голмайстор :lol: (е, не очаквах да ме зарадва още в 15-тата секунда, но факт)

Мачкай, лавина!

Съб Юли 19, 2014 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

И аз съм много доволен от победата и добрите изяви на новите попълнения, най-после и при нас малко футбол след безобразния изминал сезон :D Веднага обаче трябва да кажем, че не бива да вдигаме много главите, защото "Марек" не е критерий и бързо може да ни смъкнат на земята в следващите кръгове :wink: Този отбор има нужда от време и сработване, много нови играчи имаме, така че не бива да изпадаме в крайности отсега, аз съм умерен оптимист, че ще стане работата.

Радващо е, че почти всичките нови попълнения се разписаха. Фонсека си е класа, в пъти по-добър от Галин. А Бургзорг и Генчев вършат страшно много черна работа в средата на терена, стига да са здрави, средната ни линия ще е доста прилична. :) Платини си го знаем, че е добър футболист, направи и 2-3 доста добри отигравания, Бижев пък вкара чудесен гол, върне ли се и Курдов, нападението ни става много силно. Иначе продължавам да си мисля, че Везалов не бива да е първа опция в защитата, дано като се върне Велков, да въртим него, Ристевски и Пиргов в центъра на отбраната, а за левия бек имаме и Диего Фераресо, и Крум Стоянов.

Общо-взето поводи за оптимизъм има, но аз бих дал някакви изводи едва след мачовете с Локо (Пд) и чорбата. Все пак браво на всички за добрия старт в първенството, харесва ми да гледам как сме на 1-во място :D

Нед Юли 20, 2014 12:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Славия намери своя истински номер 33.

Нед Юли 20, 2014 8:20 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Много добър мач до към 60 мин. и след това обичайният за Славия спад,много слаб Фернандо трябваше Милен да го извади още до 40 мин. за наказание, а поведението му при гола на "Марек" беше направо престъпно!

Нед Юли 20, 2014 9:40 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Фернандо наистина бе под нивото на останалите. Колко пъти даде пресилен пас зад гърба на противниковата отбрана ? Не си знае силата :lol:

Нед Юли 20, 2014 11:09 am
Профил WWW
Пристрастен

Мнение Re: "Славия" - """"Марек""""
Някъде има ли репортаж от мача? Търсих,но уви!

Нед Юли 20, 2014 7:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

младежка група Марек-Славия 0-3

Пон Юли 21, 2014 7:34 pm
Профил
Луд за връзване

"Марек" претърпя нова загуба от Славия, този път при дублиращите отбори U21, съобщава zadupnitsa.com.

Дупничани загубиха с 0:3 домакинството си на „белите“ пред около стотина зрители на стадион „Бончук“. Гостите започнаха двубоя много силно и вкараха всичките си голове още до 26-ата минута.

Здравко Милев отбеляза първите две попадения в 7-ата и 15-ата минута. И двата гола паднаха след пробиви и центрирания от фланга към малкото наказателно поле, откъдето Милев не остави никакви шансове на стража на "Марек" – Пламен Младенов. Третотото попадение бе дело на Диего Фераресо в 26-ата минута.

През втората част дупнишкият клуб се опита да се върне в мача, но удари на Светльо Диков и Кристиян Петков не намериха целта.

Пон Юли 21, 2014 10:39 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: "Славия" - """"Марек""""
Жалко, че на дубъла никъде не мога да открия инфо за състава, статистика от мача...

Сря Юли 23, 2014 8:25 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4