Re: "Славия" - """Марек"""
И аз съм много доволен от победата и добрите изяви на новите попълнения, най-после и при нас малко футбол след безобразния изминал сезон

Веднага обаче трябва да кажем, че не бива да вдигаме много главите, защото "Марек" не е критерий и бързо може да ни смъкнат на земята в следващите кръгове

Този отбор има нужда от време и сработване, много нови играчи имаме, така че не бива да изпадаме в крайности отсега, аз съм умерен оптимист, че ще стане работата.
Радващо е, че почти всичките нови попълнения се разписаха. Фонсека си е класа, в пъти по-добър от Галин. А Бургзорг и Генчев вършат страшно много черна работа в средата на терена, стига да са здрави, средната ни линия ще е доста прилична.

Платини си го знаем, че е добър футболист, направи и 2-3 доста добри отигравания, Бижев пък вкара чудесен гол, върне ли се и Курдов, нападението ни става много силно. Иначе продължавам да си мисля, че Везалов не бива да е първа опция в защитата, дано като се върне Велков, да въртим него, Ристевски и Пиргов в центъра на отбраната, а за левия бек имаме и Диего Фераресо, и Крум Стоянов.
Общо-взето поводи за оптимизъм има, но аз бих дал някакви изводи едва след мачовете с Локо (Пд) и чорбата. Все пак браво на всички за добрия старт в първенството, харесва ми да гледам как сме на 1-во място