ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Ето
Сега ще пусна линковете на които съм качил новите транспаранти,за които ние ще гласуваме и ако бъдат удобрени с помоща на НКС и нашата ще бъдат направени.Първите ДВА транспаранта които съберът наи-много гласове ще бъдат направени
Бялата Лавина:
http://img16.imageshack.us/img16/5092/t ... nt27sq.jpg
One Club (/C\) One Love (Един клуб (/С\) Една Любов:
http://img284.imageshack.us/img284/6458 ... nt52hc.jpg
Loyal Whites (този транспарант ще означава че НИЕ СМЕ ИСТИНИСКИ "БЕЛИТЕ"!):
http://img284.imageshack.us/img284/7324 ... nt74ru.jpg
Винаги Верни:
http://img284.imageshack.us/img284/7969 ... nt98tn.jpg
Slavia Sofia 1913:
http://img211.imageshack.us/img211/9742/ssfc4or.jpg
Последна промяна Xunep`ToH4e на Вто Юли 05, 2005 8:49 pm, променена общо 1 път
|
Вто Юли 05, 2005 6:14 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
АНКЕТАТА ЩЕ БЪДЕ АКТИВНА 15 ДНИ! ГЛАСУВАИТЕ!
|
Вто Юли 05, 2005 6:15 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
първия не мога да го отворя, вие отваряте ли го?
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Вто Юли 05, 2005 6:25 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Гласувах за Loyal Whites.
Ето и няколко неща, които искам да споделя и мисля, че е хубаво да се вземат под внимание.
Значи мисля, че 3 трансперанта са много. По-добре е да се направят два, но да са качествено с добра визия и по-възможност от винил за да изтраят все пак малко повече време, а не след 2-рия дъж (а както знаем нас дъжд ни вали често и по МНОГО) да се разпаднат. Да не говорим, че към момента на нашия стадион няма къде да си опънем знамената (  ) и практически тези трансперанти остават за провинцията.
Гласувах за Лоял Уайтс, но смятам, че Бялата Лавина също си е наша запазена марка и е редно да я възобновим след кончината на старото знаме в Зарата. Един клуб, една любов и т.н. вече други агитки и фракции имат подобно знаме... би било тривиялно... същото се отнася и за Винаги Верни. Славия Софиа 1913... мисля, че отдавна отмина времето на този вид трансперанти означаващи нищо.
Идеята и най-вече желанието ми е да не копираме, а да си имаме наши символи и знамена и разбира се да не са с архаични надписи и външен вид. Защото такива имаме много. Това е от мен.
П.П. И все пак мисля, че Loyal Whites Never Surrender звучи по-добре и бяха от клишето Винаги Верни
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Юли 05, 2005 6:32 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Abe Joey 5-tiq posleden az li go pravih?

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Юли 05, 2005 7:12 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Гласувах за втория, струва ми се най-добър...
Вто Юли 05, 2005 8:16 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: BlackWind Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 6:32 pm Гласувах за Loyal Whites.
Ето и няколко неща, които искам да споделя и мисля, че е хубаво да се вземат под внимание.
Значи мисля, че 3 трансперанта са много. По-добре е да се направят два, но да са качествено с добра визия и по-възможност от винил за да изтраят все пак малко повече време, а не след 2-рия дъж (а както знаем нас дъжд ни вали често и по МНОГО) да се разпаднат. Да не говорим, че към момента на нашия стадион няма къде да си опънем знамената ( ) и практически тези трансперанти остават за провинцията.
Гласувах за Лоял Уайтс, но смятам, че Бялата Лавина също си е наша запазена марка и е редно да я възобновим след кончината на старото знаме в Зарата. Един клуб, една любов и т.н. вече други агитки и фракции имат подобно знаме... би било тривиялно... същото се отнася и за Винаги Верни. Славия Софиа 1913... мисля, че отдавна отмина времето на този вид трансперанти означаващи нищо.
Идеята и най-вече желанието ми е да не копираме, а да си имаме наши символи и знамена и разбира се да не са с архаични надписи и външен вид. Защото такива имаме много. Това е от мен.
П.П. И все пак мисля, че Loyal Whites Never Surrender звучи по-добре и бяха от клишето Винаги Верни
Да много добре си го написал.И това че е по-добре транспарантите да са два е наистина по-добрата идея.Да видим какво ще каже Васко:)
|
Вто Юли 05, 2005 8:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Аз гласувах за Лойъл Уайтс. Смятам, че би било добре да се направи поне единия на английски, за да е разбираем от чужденците- все пак евротурнири все гоним, интерес от чужденци има някакъв... Друго си е да излезе в западни сайтове слоугън на английски, на всеки ще му бъде ясен. Иначе другия искам да е Бялата Лавина. Искам тази марка да си я върнем, защото говедцата взеха да твърдят, че сме я били взаимствали от тях. Което си е пълна глупост, но ако ги оставим да експонират тяхната "синя лавина", в съзнанието на обществеността думата "лавина" ще се асоциира само с тях след няколко години...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юли 06, 2005 12:54 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Аз гласувах за Лойъл Уайтс. Смятам, че би било добре да се направи поне единия на английски, за да е разбираем от чужденците- все пак евротурнири все гоним, интерес от чужденци има някакъв... Друго си е да излезе в западни сайтове слоугън на английски, на всеки ще му бъде ясен. Иначе другия искам да е Бялата Лавина. Искам тази марка да си я върнем, защото говедцата взеха да твърдят, че сме я били взаимствали от тях. Което си е пълна глупост, но ако ги оставим да експонират тяхната "синя лавина", в съзнанието на обществеността думата "лавина" ще се асоциира само с тях след няколко години...
Да и аз много се дразня като смотани говеда ми кажат че лавина си било тяхно...тапаци...и аз искам двата трансперанта да са Loyal Whites Never Surrender и Бялата Лавина 
|
Сря Юли 06, 2005 1:19 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Glasuvah tvurdo za Bilalata lavina , susto podkrepiam i Loyal White.
Obache po-dobur variant mi se struva Bialata lavina s tozi shrift s koito beche drugoto zname. Naistina tova si ni e zapazena marka, kakto i iztsepkata AIDE LAVINA kogato izlizat belite igrachi ot tunela!!!
Belite sa Anderleht. lefski e fenerbah4e!
|
Сря Юли 06, 2005 8:29 am |
|
 |
|