Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:58 pm

Отговори на тема  [ 127 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
 ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 

Кои транспарант наи-много ви хареса?
Анкетата свършва на Сря Юли 20, 2005 6:14 pm
Бялата Лавина! 36%  36%  [ 8 ]
One Club (/C\) One Love 27%  27%  [ 6 ]
Loyal Whites 23%  23%  [ 5 ]
Винаги Верни 5%  5%  [ 1 ]
Slavia Sofia 1913 9%  9%  [ 2 ]
Общо гласове : 22

ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Ето :!:

Сега ще пусна линковете на които съм качил новите транспаранти,за които ние ще гласуваме и ако бъдат удобрени с помоща на НКС и нашата ще бъдат направени.Първите ДВА транспаранта които съберът наи-много гласове ще бъдат направени :!:

Бялата Лавина:
http://img16.imageshack.us/img16/5092/t ... nt27sq.jpg

One Club (/C\) One Love (Един клуб (/С\) Една Любов:
http://img284.imageshack.us/img284/6458 ... nt52hc.jpg

Loyal Whites (този транспарант ще означава че НИЕ СМЕ ИСТИНИСКИ "БЕЛИТЕ"!):
http://img284.imageshack.us/img284/7324 ... nt74ru.jpg

Винаги Верни:
http://img284.imageshack.us/img284/7969 ... nt98tn.jpg

Slavia Sofia 1913:
http://img211.imageshack.us/img211/9742/ssfc4or.jpg

Последна промяна Xunep`ToH4e на Вто Юли 05, 2005 8:49 pm, променена общо 1 път

Вто Юли 05, 2005 6:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
АНКЕТАТА ЩЕ БЪДЕ АКТИВНА 15 ДНИ!
ГЛАСУВАИТЕ!

Вто Юли 05, 2005 6:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
първия не мога да го отворя, вие отваряте ли го?

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Вто Юли 05, 2005 6:25 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Гласувах за Loyal Whites.

Ето и няколко неща, които искам да споделя и мисля, че е хубаво да се вземат под внимание.

Значи мисля, че 3 трансперанта са много. По-добре е да се направят два, но да са качествено с добра визия и по-възможност от винил за да изтраят все пак малко повече време, а не след 2-рия дъж (а както знаем нас дъжд ни вали често и по МНОГО) да се разпаднат. Да не говорим, че към момента на нашия стадион няма къде да си опънем знамената ( :?: :!: :?: ) и практически тези трансперанти остават за провинцията.

Гласувах за Лоял Уайтс, но смятам, че Бялата Лавина също си е наша запазена марка и е редно да я възобновим след кончината на старото знаме в Зарата. Един клуб, една любов и т.н. вече други агитки и фракции имат подобно знаме... би било тривиялно... същото се отнася и за Винаги Верни. Славия Софиа 1913... мисля, че отдавна отмина времето на този вид трансперанти означаващи нищо.

Идеята и най-вече желанието ми е да не копираме, а да си имаме наши символи и знамена и разбира се да не са с архаични надписи и външен вид. Защото такива имаме много. Това е от мен.

П.П. И все пак мисля, че Loyal Whites Never Surrender звучи по-добре и бяха от клишето Винаги Верни

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Вто Юли 05, 2005 6:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Abe Joey 5-tiq posleden az li go pravih?

BOYS SOFIA ULTRAS

Вто Юли 05, 2005 7:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гласувах за втория, струва ми се най-добър...

Вто Юли 05, 2005 8:16 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
BlackWind Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 6:32 pm
Гласувах за Loyal Whites.

Ето и няколко неща, които искам да споделя и мисля, че е хубаво да се вземат под внимание.

Значи мисля, че 3 трансперанта са много. По-добре е да се направят два, но да са качествено с добра визия и по-възможност от винил за да изтраят все пак малко повече време, а не след 2-рия дъж (а както знаем нас дъжд ни вали често и по МНОГО) да се разпаднат. Да не говорим, че към момента на нашия стадион няма къде да си опънем знамената ( ) и практически тези трансперанти остават за провинцията.

Гласувах за Лоял Уайтс, но смятам, че Бялата Лавина също си е наша запазена марка и е редно да я възобновим след кончината на старото знаме в Зарата. Един клуб, една любов и т.н. вече други агитки и фракции имат подобно знаме... би било тривиялно... същото се отнася и за Винаги Верни. Славия Софиа 1913... мисля, че отдавна отмина времето на този вид трансперанти означаващи нищо.

Идеята и най-вече желанието ми е да не копираме, а да си имаме наши символи и знамена и разбира се да не са с архаични надписи и външен вид. Защото такива имаме много. Това е от мен.

П.П. И все пак мисля, че Loyal Whites Never Surrender звучи по-добре и бяха от клишето Винаги Верни

Да много добре си го написал.И това че е по-добре транспарантите да са два е наистина по-добрата идея.Да видим какво ще каже Васко:)

Вто Юли 05, 2005 8:48 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Аз гласувах за Лойъл Уайтс. Смятам, че би било добре да се направи поне единия на английски, за да е разбираем от чужденците- все пак евротурнири все гоним, интерес от чужденци има някакъв... Друго си е да излезе в западни сайтове слоугън на английски, на всеки ще му бъде ясен. Иначе другия искам да е Бялата Лавина. Искам тази марка да си я върнем, защото говедцата взеха да твърдят, че сме я били взаимствали от тях. Което си е пълна глупост, но ако ги оставим да експонират тяхната "синя лавина", в съзнанието на обществеността думата "лавина" ще се асоциира само с тях след няколко години...

Сря Юли 06, 2005 12:54 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Аз гласувах за Лойъл Уайтс. Смятам, че би било добре да се направи поне единия на английски, за да е разбираем от чужденците- все пак евротурнири все гоним, интерес от чужденци има някакъв... Друго си е да излезе в западни сайтове слоугън на английски, на всеки ще му бъде ясен. Иначе другия искам да е Бялата Лавина. Искам тази марка да си я върнем, защото говедцата взеха да твърдят, че сме я били взаимствали от тях. Което си е пълна глупост, но ако ги оставим да експонират тяхната "синя лавина", в съзнанието на обществеността думата "лавина" ще се асоциира само с тях след няколко години...

Да и аз много се дразня като смотани говеда ми кажат че лавина си било тяхно...тапаци...и аз искам двата трансперанта да са Loyal Whites Never Surrender и Бялата Лавина :!:

Сря Юли 06, 2005 1:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Glasuvah tvurdo za Bilalata lavina , susto podkrepiam i Loyal White.
Obache po-dobur variant mi se struva Bialata lavina s tozi shrift s koito beche drugoto zname. Naistina tova si ni e zapazena marka, kakto i iztsepkata AIDE LAVINA kogato izlizat belite igrachi ot tunela!!!

Belite sa Anderleht. lefski e fenerbah4e!

Сря Юли 06, 2005 8:29 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 127 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща