Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Авг 02, 2025 10:49 pm

Отговори на тема  [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
 ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 

Кои транспарант наи-много ви хареса?
Анкетата свършва на Сря Юли 20, 2005 6:14 pm
Бялата Лавина! 36%  36%  [ 8 ]
One Club (/C\) One Love 27%  27%  [ 6 ]
Loyal Whites 23%  23%  [ 5 ]
Винаги Верни 5%  5%  [ 1 ]
Slavia Sofia 1913 9%  9%  [ 2 ]
Общо гласове : 22

ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
1. Какво се разбира в случая под "транспарант"? По принцип това означава знаме, което е хванато от двете страни от колове, нещо, което за българските стадиони е на практика неизползваемо, защото никъде не пускат пръчки над метър.

2. Абсолютно съм против производството на артикули, на които надписите не са на български език. Когато започнем да играем редовно и на много фронтове в европейските турнири, тогава би имало логика да направим няколко знамена с латински надписи, но за сега не се очертава подобна възможност, а да показвавме на стадионите в България, колко сме добре с чуждите езици и да не признаваме върховния БЪЛГАРСКИ език е грехота.

Последна промяна Божо на Съб Юли 09, 2005 12:28 am, променена общо 1 път

Сря Юли 06, 2005 2:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
itso написа:
Glasuvah tvurdo za Bilalata lavina , susto podkrepiam i Loyal White.
Obache po-dobur variant mi se struva Bialata lavina s tozi shrift s koito beche drugoto zname. Naistina tova si ni e zapazena marka, kakto i iztsepkata AIDE LAVINA kogato izlizat belite igrachi ot tunela!!!

Belite sa Anderleht. lefski e fenerbah4e!

И аз подкрепям идеята за другия шрифт, само че с подобна големина, докато тук предполагам, че става въпрос за по-малки по размер проекти.

Сря Юли 06, 2005 2:59 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко ето какво представлява тоя линк дето не ти го отваря:

Изображение

Последна промяна Xunep`ToH4e на Сря Юли 06, 2005 3:34 pm, променена общо 1 път

Сря Юли 06, 2005 3:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
А и да кажа че шрифтовете сигорно няма да са същите които са зададени в тези проекти.Ще подлежат да промяна,но за това по нататък.

Сря Юли 06, 2005 3:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Po molba na negyra glasuvah i az v tazi tema, za One Club, One Love.

Сря Юли 06, 2005 5:06 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Уфффф, не искам да ви разочаровам с моето мнение, но така зададени проектите...... нито един не мога да си харесам, може би са ми високи претенциите, но това е моето мнение, може би при други шрифтове, някакви допълнителни елементи и символики, бих харесал всичките, просто в този вариант не ми харесват!
Но това да не ви обезкуражава, този който си изберете ще бъде направен, дори и да не ми харесва като изпълнение, но това ми е мнението, не мога да се насилвам да харесам нещо. :(

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Юли 06, 2005 5:17 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Зарежете ги тези некролози верно... Сестра ми е художник, занимава се с рекламен дизайн, ще направи по- свестни проекти със същите текстове. Проблема е, че не е в София в момента. Ако изчакате седмица- две, ще я накарам да направи 5 проекта със същите текстове, даже може и по 5 проекта за всеки един от петте проекта.... Ще ги вкарам в некоя директория от фрий- зоната и ще ви ги сложа като линкове. Сега гласувайте само за слогана. После ще ви дам проектите на Алекс и който искате- него направете.

Сря Юли 06, 2005 7:21 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хех ние хубаво ще изчакаме ама дали докато се направят новите проекти,да се сканират...ще мине много време после пак наново да се гласува...идеята е поне до представянето на отбора на 28 или поне за първия кръг да са готови 2-та транспаранта...

По-добрия вариант е като се направят новите проекти от Алекс :) гласовете от тази анкета да се зачитат.И направо отиваме с проектите и ги правим със нещата които са били донаправени по тях.Незнам дали ме разбрахте добре :)

Сря Юли 06, 2005 9:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
Какво се разбира в случая под "транспарант"? По принцип това означава знаме, което е хванато от двете страни от колове, нещо, което за българските стадиони е на практика неизползваемо, защото никъде не пускат пръчки над метър.

Чет Юли 07, 2005 8:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Хехе Бялата Лавина се бори с конкуренцията :lol:

Чет Юли 07, 2005 9:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща