ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
1. Какво се разбира в случая под "транспарант"? По принцип това означава знаме, което е хванато от двете страни от колове, нещо, което за българските стадиони е на практика неизползваемо, защото никъде не пускат пръчки над метър.
2. Абсолютно съм против производството на артикули, на които надписите не са на български език. Когато започнем да играем редовно и на много фронтове в европейските турнири, тогава би имало логика да направим няколко знамена с латински надписи, но за сега не се очертава подобна възможност, а да показвавме на стадионите в България, колко сме добре с чуждите езици и да не признаваме върховния БЪЛГАРСКИ език е грехота.
_________________ 1913
Последна промяна Божо на Съб Юли 09, 2005 12:28 am, променена общо 1 път
|
Сря Юли 06, 2005 2:56 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
itso написа: Glasuvah tvurdo za Bilalata lavina , susto podkrepiam i Loyal White. Obache po-dobur variant mi se struva Bialata lavina s tozi shrift s koito beche drugoto zname. Naistina tova si ni e zapazena marka, kakto i iztsepkata AIDE LAVINA kogato izlizat belite igrachi ot tunela!!!
Belite sa Anderleht. lefski e fenerbah4e!
И аз подкрепям идеята за другия шрифт, само че с подобна големина, докато тук предполагам, че става въпрос за по-малки по размер проекти.
_________________ 1913
|
Сря Юли 06, 2005 2:59 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Васко ето какво представлява тоя линк дето не ти го отваря:

Последна промяна Xunep`ToH4e на Сря Юли 06, 2005 3:34 pm, променена общо 1 път
|
Сря Юли 06, 2005 3:31 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
А и да кажа че шрифтовете сигорно няма да са същите които са зададени в тези проекти.Ще подлежат да промяна,но за това по нататък.
|
Сря Юли 06, 2005 3:32 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Po molba na negyra glasuvah i az v tazi tema, za One Club, One Love.
|
Сря Юли 06, 2005 5:06 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Уфффф, не искам да ви разочаровам с моето мнение, но така зададени проектите...... нито един не мога да си харесам, може би са ми високи претенциите, но това е моето мнение, може би при други шрифтове, някакви допълнителни елементи и символики, бих харесал всичките, просто в този вариант не ми харесват!
Но това да не ви обезкуражава, този който си изберете ще бъде направен, дори и да не ми харесва като изпълнение, но това ми е мнението, не мога да се насилвам да харесам нещо. 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Юли 06, 2005 5:17 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13230 Местоположение: SOFIA
|
Зарежете ги тези некролози верно... Сестра ми е художник, занимава се с рекламен дизайн, ще направи по- свестни проекти със същите текстове. Проблема е, че не е в София в момента. Ако изчакате седмица- две, ще я накарам да направи 5 проекта със същите текстове, даже може и по 5 проекта за всеки един от петте проекта.... Ще ги вкарам в некоя директория от фрий- зоната и ще ви ги сложа като линкове. Сега гласувайте само за слогана. После ще ви дам проектите на Алекс и който искате- него направете.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Юли 06, 2005 7:21 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Хех ние хубаво ще изчакаме ама дали докато се направят новите проекти,да се сканират...ще мине много време после пак наново да се гласува...идеята е поне до представянето на отбора на 28 или поне за първия кръг да са готови 2-та транспаранта...
По-добрия вариант е като се направят новите проекти от Алекс  гласовете от тази анкета да се зачитат.И направо отиваме с проектите и ги правим със нещата които са били донаправени по тях.Незнам дали ме разбрахте добре 
|
Сря Юли 06, 2005 9:27 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: Какво се разбира в случая под "транспарант"? По принцип това означава знаме, което е хванато от двете страни от колове, нещо, което за българските стадиони е на практика неизползваемо, защото никъде не пускат пръчки над метър.
_________________ 1913
|
Чет Юли 07, 2005 8:22 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Хехе Бялата Лавина се бори с конкуренцията 
|
Чет Юли 07, 2005 9:13 pm |
|