Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 9:01 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 "Славия" - "Левски" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - ""Левски""
Честито, слависти !

Голяма победа !

Дано успеем да задържим ядрото на този отбор и след лятото.

Пон Апр 13, 2015 8:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Необяснимо малко коментари във форума след добрата игра и хубавата победа, затова аз ще си позволя по-дълго коментарче :roll: Е, на Колев може да му се признае, че почна да бие "Левски" като тъпан - въобще не ме интересува в каква форма са те, дали са били уморени, дали са получавали заплати и т.н., победа над вечния съперник винаги е престижна :wink: Направо не мога да повярвам и е престъпление, че толкова години винаги излизахме по бели гащи срещу тях, а сега от няколко години почнахме да ги лумкаме редовно и най-малкото да не им се даваме - после ходи убеждавай, че не сме им полягвали ... Въобще, този сезон сме точно онази Славия, за която всички знаят - дето може да пада вкъщи от Локо (Пд) и навън от "Марек", а да бие "Левски" и да не се дава на ЦСКА и Лудогорец. :roll: Лошото е, че ни липсва постоянство, а и класа - да не се залъгваме, че сме нещо особено, просто имахме повече желание, а и имаме добри чужденци, които направиха разликата.

Тук е мястото да кажем, че най-после се спазва правилото чужденците да са по-класни от българите и да придават облик на тима. Мисля, че всички ще се съгласим, че Царя (железен, обра всички високи топки :!: ), Манзоро и Фонсека определено са прилични играчи и ни дърпат нагоре. Мбарга също не ми се видя лош, имаше голямо желание и покриваше голям периметър, но трябват повече мачове, за да го оценим. И за пореден път се видя, че като ги няма Панов и Везалов, нещата спорят. Димитър Пиргов е доста подценяван защитник, а има място в отбора определено. :wink: Дяков също ми хареса, Ради също, въпреки че често беше изолиран.

Така виждам нещата аз - пълен кредит на доверие за Иван Колев, за мен си го заслужи с добрите игри срещу "Левски", ЦСКА, Лудогорец (като гости), "Ботев". Има много какво да се работи и да се желае, но ако си спомним какви треньори имахме като Чуки, Кушев и Радуканов, Колев е направо БОК в сравнение с тях. Може да ни направи добро отборче, ако обаче Тлъстия не разпродаде през лятото чужденците и Ради :wink: И ако му дадат средства за нови играчи, защото на пейката нямаме почти нищо, с Шоколаров и само юноши просто няма как да стане. Имаме голям късмет, че в момента нямаме контузии, обаче няма да е все така. Да се продължи с налагането на Семерджиев, Велков (като се оправи), а в мачовете с "Марек" и Хасково може да се даде шанс и на някой друг младок като Стоев или Китан. Ясно е, че с Дебелия ще си кретаме и очевидно никакъв стадион няма да има, така че тия моменти ще са едни от малкото хубави - като бием "Левски" или ЦСКА.

Пон Апр 13, 2015 8:29 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

За мене Семерджиев е протеже . Уникално слаб футболист , това че е юноша не го прави футболист.

Вто Апр 14, 2015 11:20 am
Профил
Напреднал

Да- когато средната линия е ниво няма кои да ни се опьне .Визирам Коцето Дяков и Мбарга. Относно Семерджиев имам големи резерви. Гледам го няколко мача и ми се вижда много разпилян и не ориентиран . Да ме извинявате ,ама с две думи конника без глава !!!

Вто Апр 14, 2015 7:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е вие какво искате от един младок, да е като Дяков от Лудогорец ли ? Тепърва ще се види става ли нещо от него или не, за младите трябва време. Със сигурност ще съм много по-търпелив към него, отколкото към такива като Панов, Везалов, Фернандо или Бургзорг. :wink:

Вто Апр 14, 2015 7:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Славия" - """Левски"""
[quote="Viktor4o_Rs"]Е вие какво искате от един младок, да е като Дяков от Лудогорец ли ? Тепърва ще се види става ли нещо от него или не, за младите трябва време. Със сигурност ще съм много по-търпелив към него, отколкото към такива като Панов, Везалов, Фернандо или Бургзорг. :wink:[/q Искам да виждам в един юноша , че има футбол в него а в този Семерджиев виждам поредното протеже в БГ футбол.

Сря Апр 15, 2015 10:34 am
Профил
Луд за връзване

Дали е протеже Семерджиев, незнам и не мога да кажа, ама за сега го запомних с двете елементарни дузпи, които направи. Такива дузпи се правят само "га съ рита у маалата". За съжаление извода ми е, че това е илюстрация на нивото на детския, юношеския и младежкия футбол в България, и в частност нашата школа.

Чет Апр 16, 2015 8:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2