Re: "Славия" - ""Левски""
Необяснимо малко коментари във форума след добрата игра и хубавата победа, затова аз ще си позволя по-дълго коментарче

Е, на Колев може да му се признае, че почна да бие "Левски" като тъпан - въобще не ме интересува в каква форма са те, дали са били уморени, дали са получавали заплати и т.н., победа над вечния съперник винаги е престижна

Направо не мога да повярвам и е престъпление, че толкова години винаги излизахме по бели гащи срещу тях, а сега от няколко години почнахме да ги лумкаме редовно и най-малкото да не им се даваме - после ходи убеждавай, че не сме им полягвали ... Въобще, този сезон сме точно онази Славия, за която всички знаят - дето може да пада вкъщи от Локо (Пд) и навън от "Марек", а да бие "Левски" и да не се дава на ЦСКА и Лудогорец.

Лошото е, че ни липсва постоянство, а и класа - да не се залъгваме, че сме нещо особено, просто имахме повече желание, а и имаме добри чужденци, които направиха разликата.
Тук е мястото да кажем, че най-после се спазва правилото чужденците да са по-класни от българите и да придават облик на тима. Мисля, че всички ще се съгласим, че Царя (железен, обра всички високи топки

), Манзоро и Фонсека определено са прилични играчи и ни дърпат нагоре. Мбарга също не ми се видя лош, имаше голямо желание и покриваше голям периметър, но трябват повече мачове, за да го оценим. И за пореден път се видя, че като ги няма Панов и Везалов, нещата спорят. Димитър Пиргов е доста подценяван защитник, а има място в отбора определено.

Дяков също ми хареса, Ради също, въпреки че често беше изолиран.
Така виждам нещата аз - пълен кредит на доверие за Иван Колев, за мен си го заслужи с добрите игри срещу "Левски", ЦСКА, Лудогорец (като гости), "Ботев". Има много какво да се работи и да се желае, но ако си спомним какви треньори имахме като Чуки, Кушев и Радуканов, Колев е направо БОК в сравнение с тях. Може да ни направи добро отборче, ако обаче Тлъстия не разпродаде през лятото чужденците и Ради

И ако му дадат средства за нови играчи, защото на пейката нямаме почти нищо, с Шоколаров и само юноши просто няма как да стане. Имаме голям късмет, че в момента нямаме контузии, обаче няма да е все така. Да се продължи с налагането на Семерджиев, Велков (като се оправи), а в мачовете с "Марек" и Хасково може да се даде шанс и на някой друг младок като Стоев или Китан. Ясно е, че с Дебелия ще си кретаме и очевидно никакъв стадион няма да има, така че тия моменти ще са едни от малкото хубави - като бием "Левски" или ЦСКА.