Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - "Верея"
С две голобради момчета ще се браним срещу Верея, дано вкараме още голове, че положението е много зле ... И дано със Стефчо няма нищо сериозно, контузи ли се за дълго и той, не знам.
|
Съб Окт 01, 2016 7:39 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Счупена му е ключицата така че ще го няма поне няколко месеца-не знам някой по-голям карък от него таман малко тръгнат нещата и получава някоя крайно тежка контузия.
|
Съб Окт 01, 2016 7:46 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Положението в защита е меко казано трагично. Верея ни разпилява и си играят както пожелаят, а паниката в отбрана е тотална. Жив късмет, че още водим.....а това е все пак Верея, не ми се мисли.
|
Съб Окт 01, 2016 7:51 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Голям удар е контузията на Стефчо. И Косъма, и Бранека. Тотал щета сме.
Съб Окт 01, 2016 8:01 pm |
|
 |
white_job
Орден "Стара Славия"
|
Ако има нещо, което да ме радва в тази среща това е играта на Карабельов и хъса на Васев.
|
Съб Окт 01, 2016 8:38 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Победа за самочувствие, вече сме на 4 точки от шестицата. Дано влезем в нужния ритъм след почивката и вземем още две победи преди мача с Локо Горна. От играта все още има какво да се желае, след техния гол изпаднахме в паника. Домовчийски трудно влиза във форма. Що се отнася до съперник, пожелавам на този измислен, селски и грубиянски отбор да се върне там, където му е мястото - във втория ешалон. 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Съб Окт 01, 2016 9:54 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Все пак победа и то с хубави голове - отборът заслужава поздравления! Радва ме и дебюта на втория близнак - братя Христови играха фактически безгрешно. Пожелавам си да ни радват по-дълго време в Славия и да се опазят от тежки контузии, щото само те ни останаха здрави от централните защитници... Поздравления и за първите голове на Минчев и Васев - дано вкарат още много за Славия!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Окт 01, 2016 10:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4216 Местоположение: София
|
Добра победа, но контузията на Велков е тежък удар, който може да има бъдещи негативни последствия, ако не вземем заместник. Контузи се Косъма, взехме Домо и Хичо, дано обърнем такова внимание и в защита.
Първият мач на Васев, в който ми хареса от как е при нас.
Съб Окт 01, 2016 11:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хубави голове на Васев и на Минчев, убеден съм, че тепърва те двамата ще показват още добри игри. Много е неприятна обаче е контузията на Стефчо, май до края на годината няма да разчитаме на него  Което прави крайно наложително привличането на нов централен защитник - нещо, което трябваше да се направи още след контузията на Бранеков и освобождаването на Сергеев. По това време обаче въобще не виждам кой можем да вземем, който няма отбор, а и със сигурност няма да е играл поне няколко месеца. Разбира се, сещам се за Николай Бодуров, но е абсурдно да дойде в Славия. Няма как обаче да разчитаме само на младите близнаци, видя се, че веднага днес Верея ни натиснаха и имахме късмет, че не изравниха Иначе в средата и напред нещата не са толкова зле с новите попълнения. Убеден съм, че Минчев, Домовчийски и Хичо ще помогнат. Хубавото е, че имаме някаква взаимозаменяемост вече, дори и с немалко контузени футболисти. Така или иначе обаче руснакът си остава крайно спорна фигура, а резилът за Купата не може да се забрави толкова лесно  Имаме 4 мача с Нафтата, Пирин, Локо (Горна) и Дунав, в които можем и трябва да понатрупаме победи.
|
Съб Окт 01, 2016 11:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
А между другото Йомов защо вчера въобще го нямаше в групата за мача.Тарханов има някакъв много странен подход към младите.Заби преди време Карабельов на пейката без причина а вчера веднага се усети Янис в средата на терена.
|
Нед Окт 02, 2016 10:23 am |
|
 |
|