Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 8:29 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 "Славия" - "Верея" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Верея"
С две голобради момчета ще се браним срещу Верея, дано вкараме още голове, че положението е много зле ... И дано със Стефчо няма нищо сериозно, контузи ли се за дълго и той, не знам.

Съб Окт 01, 2016 7:39 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Счупена му е ключицата така че ще го няма поне няколко месеца-не знам някой по-голям карък от него таман малко тръгнат нещата и получава някоя крайно тежка контузия.

Съб Окт 01, 2016 7:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Положението в защита е меко казано трагично. Верея ни разпилява и си играят както пожелаят, а паниката в отбрана е тотална. Жив късмет, че още водим.....а това е все пак Верея, не ми се мисли.

Съб Окт 01, 2016 7:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Голям удар е контузията на Стефчо. И Косъма, и Бранека. Тотал щета сме.

Съб Окт 01, 2016 8:01 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ако има нещо, което да ме радва в тази среща това е играта на Карабельов и хъса на Васев.

Съб Окт 01, 2016 8:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Победа за самочувствие, вече сме на 4 точки от шестицата. Дано влезем в нужния ритъм след почивката и вземем още две победи преди мача с Локо Горна.

От играта все още има какво да се желае, след техния гол изпаднахме в паника. Домовчийски трудно влиза във форма. Що се отнася до съперник, пожелавам на този измислен, селски и грубиянски отбор да се върне там, където му е мястото - във втория ешалон. :arrow:

Съб Окт 01, 2016 9:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Все пак победа и то с хубави голове - отборът заслужава поздравления! Радва ме и дебюта на втория близнак - братя Христови играха фактически безгрешно. Пожелавам си да ни радват по-дълго време в Славия и да се опазят от тежки контузии, щото само те ни останаха здрави от централните защитници... Поздравления и за първите голове на Минчев и Васев - дано вкарат още много за Славия!

Съб Окт 01, 2016 10:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Добра победа, но контузията на Велков е тежък удар, който може да има бъдещи негативни последствия, ако не вземем заместник. Контузи се Косъма, взехме Домо и Хичо, дано обърнем такова внимание и в защита.

Първият мач на Васев, в който ми хареса от как е при нас.

Съб Окт 01, 2016 11:23 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Хубави голове на Васев и на Минчев, убеден съм, че тепърва те двамата ще показват още добри игри. Много е неприятна обаче е контузията на Стефчо, май до края на годината няма да разчитаме на него :evil: Което прави крайно наложително привличането на нов централен защитник - нещо, което трябваше да се направи още след контузията на Бранеков и освобождаването на Сергеев. По това време обаче въобще не виждам кой можем да вземем, който няма отбор, а и със сигурност няма да е играл поне няколко месеца. Разбира се, сещам се за Николай Бодуров, но е абсурдно да дойде в Славия. Няма как обаче да разчитаме само на младите близнаци, видя се, че веднага днес Верея ни натиснаха и имахме късмет, че не изравниха :roll:

Иначе в средата и напред нещата не са толкова зле с новите попълнения. Убеден съм, че Минчев, Домовчийски и Хичо ще помогнат. Хубавото е, че имаме някаква взаимозаменяемост вече, дори и с немалко контузени футболисти. Така или иначе обаче руснакът си остава крайно спорна фигура, а резилът за Купата не може да се забрави толкова лесно :wink: Имаме 4 мача с Нафтата, Пирин, Локо (Горна) и Дунав, в които можем и трябва да понатрупаме победи.

Съб Окт 01, 2016 11:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

А между другото Йомов защо вчера въобще го нямаше в групата за мача.Тарханов има някакъв много странен подход към младите.Заби преди време Карабельов на пейката без причина а вчера веднага се усети Янис в средата на терена.

Нед Окт 02, 2016 10:23 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща