Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 20, 2025 2:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Йешич ни благодари! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
май само ти не знаеш от цяла България кой ви е създал ...

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 15, 2005 7:50 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри. Ти можеш ли да ми дадеш историята на създавнето, но в обоснован вид, тъй като си доста убеден, че си прав...мнозина търсят омаловажаване на успехите на ЦСКА чрез клишета като "изкуствен отбор", "отбор на партията" и т.н. само да не всеме админа пак да заключи темата или пък да ме банне...искам точни факти и примери, че ЦСКА е бил отбор на партията!

Съб Дек 17, 2005 4:36 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
chakaraka написа:
еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри.

Това за "Септември" ("Ботев" София) е доста невярно. Вливането на този отбор в кочината става в началото на 70-те. През 80-те години този отбор е възстановен и си го има и днес, като са му върнати всички активи и пасиви в първенството и за купата. Впрочем за спечелената от тях Купа на България нададохте неистово грухтене. Но им я върнаха. Нали официалната версия беше, че сте наследник на АС 23? Май само Емил Данчев вярва в тази безсмислица и започнахте отново да си измисляте разни глупости.
А за отбора на Партията- майка, най- добре виж с чии указ е създаден клубът и кои хора са били в ръководството му през всички комунистически години- откъде са, кой ги е спуснал, чии разпореждания са изпълнявали... Втората част е валидна и за "Левски".

Съб Дек 17, 2005 6:19 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Изображение

Съб Дек 17, 2005 6:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Снимката - със съдействието на hibs_fan.

Съб Дек 17, 2005 6:40 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
chakaraka написа:
еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри. Ти можеш ли да ми дадеш историята на създавнето, но в обоснован вид, тъй като си доста убеден, че си прав...мнозина търсят омаловажаване на успехите на ЦСКА чрез клишета като "изкуствен отбор", "отбор на партията" и т.н. само да не всеме админа пак да заключи темата или пък да ме банне...искам точни факти и примери, че ЦСКА е бил отбор на партията!

Прав си! Ето я историята на създаването в обоснован вид! Събрали се около една печена свиня шумкарите от Отряд "Чавдар" да си припомнят как са обирали мандри през айдушките си години и в изблик на умиление и носталгия решили да създадат отбор. Оттам идва и символиката в емблемата, името и прозвището на свинете...
Като заговорихме за успехи, колко световни титли спечелихте през тази година и чакате ли медали от Торино?

Нед Дек 18, 2005 12:25 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
не ми е ясно,защо на палячовци като тоя чакарака им се дава трибуна във форума.след като не се държи подобаващо има си модератори трийте им постовете и кой от къде е.

Пет Фев 03, 2006 8:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3