Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
май само ти не знаеш от цяла България кой ви е създал ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Дек 15, 2005 7:50 pm |
|
 |
chakaraka
Току що регистриран
|
еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри. Ти можеш ли да ми дадеш историята на създавнето, но в обоснован вид, тъй като си доста убеден, че си прав...мнозина търсят омаловажаване на успехите на ЦСКА чрез клишета като "изкуствен отбор", "отбор на партията" и т.н. само да не всеме админа пак да заключи темата или пък да ме банне...искам точни факти и примери, че ЦСКА е бил отбор на партията!
|
Съб Дек 17, 2005 4:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13193 Местоположение: SOFIA
|
chakaraka написа: еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри.
Това за "Септември" ("Ботев" София) е доста невярно. Вливането на този отбор в кочината става в началото на 70-те. През 80-те години този отбор е възстановен и си го има и днес, като са му върнати всички активи и пасиви в първенството и за купата. Впрочем за спечелената от тях Купа на България нададохте неистово грухтене. Но им я върнаха. Нали официалната версия беше, че сте наследник на АС 23? Май само Емил Данчев вярва в тази безсмислица и започнахте отново да си измисляте разни глупости.
А за отбора на Партията- майка, най- добре виж с чии указ е създаден клубът и кои хора са били в ръководството му през всички комунистически години- откъде са, кой ги е спуснал, чии разпореждания са изпълнявали... Втората част е валидна и за "Левски".
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Дек 17, 2005 6:19 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
|
Съб Дек 17, 2005 6:37 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Снимката - със съдействието на hibs_fan.
|
Съб Дек 17, 2005 6:40 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
chakaraka написа: еми аз знам и това е самата истина- обединение между Чавдар и Септемри. Ти можеш ли да ми дадеш историята на създавнето, но в обоснован вид, тъй като си доста убеден, че си прав...мнозина търсят омаловажаване на успехите на ЦСКА чрез клишета като "изкуствен отбор", "отбор на партията" и т.н. само да не всеме админа пак да заключи темата или пък да ме банне...искам точни факти и примери, че ЦСКА е бил отбор на партията!
Прав си! Ето я историята на създаването в обоснован вид! Събрали се около една печена свиня шумкарите от Отряд "Чавдар" да си припомнят как са обирали мандри през айдушките си години и в изблик на умиление и носталгия решили да създадат отбор. Оттам идва и символиката в емблемата, името и прозвището на свинете...
Като заговорихме за успехи, колко световни титли спечелихте през тази година и чакате ли медали от Торино?
_________________ BELI!
|
Нед Дек 18, 2005 12:25 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
не ми е ясно,защо на палячовци като тоя чакарака им се дава трибуна във форума.след като не се държи подобаващо има си модератори трийте им постовете и кой от къде е.
|
Пет Фев 03, 2006 8:16 pm |
|
 |
|