Автор |
Съобщение |
Georgi Rashev
Току що регистриран
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 7:28 pm Мнения: 3 Местоположение: София
|
 СЛАВИЯ
Моето мнение, е че докато хора като Венци Стефанов и Маджо управляват клуб СЛАВИЯ няма да има промяна.Това са хора,които са свикнали да са НАД закона.Живеем в държава която няма ценности и справедливост.Като започнем от правителство,парламент,съд и стигнем чак до футбола.Поради тази причина не виждам смисъл да се ходи на мач,тъй като не помага ме на СЛАВИЯ а пълним джобовете на едни ПРЕСТЪПНИЦИ,които в нормална държава щяха да са в затвора.
Обичам СЛАВИЯ и винаги ше я обичам,защото това е моето сърце но ОТКАЗВАМ да подкрепям ТАЗИ ВЕНЦИСЛАВИЯ,тъй като това не е моята СЛАВИЯ това е някакъв изрод и АЗ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО.
|
Пет Яну 27, 2006 7:48 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Polojenieto v momenta e gore dolu kato prez sezona 1993/94. Ottogava ne sme bili tolkova slabi
|
Пет Яну 27, 2006 11:59 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Re: СЛАВИЯ
Georgi Rashev написа: Моето мнение, е че докато хора като Венци Стефанов и Маджо управляват клуб СЛАВИЯ няма да има промяна.Това са хора,които са свикнали да са НАД закона.Живеем в държава която няма ценности и справедливост.Като започнем от правителство,парламент,съд и стигнем чак до футбола.Поради тази причина не виждам смисъл да се ходи на мач,тъй като не помага ме на СЛАВИЯ а пълним джобовете на едни ПРЕСТЪПНИЦИ,които в нормална държава щяха да са в затвора. Обичам СЛАВИЯ и винаги ше я обичам,защото това е моето сърце но ОТКАЗВАМ да подкрепям ТАЗИ ВЕНЦИСЛАВИЯ,тъй като това не е моята СЛАВИЯ това е някакъв изрод и АЗ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО.
Драго ми е! Добре дошъл във форума 
_________________ 1913
|
Съб Яну 28, 2006 3:28 am |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Имат пари управляват, не ми е ясно ако се махнат дали ще има някой и толкова да даде, лесно е да се критикува "да се махнат" ама кой ще ги замести???
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Нед Яну 29, 2006 1:39 am |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Положението в Славия, а и въобще в бг футбола няма да се промени скоро...Венци и Маджо - те просто си перат парите през отбора, но и Черепа, Гигов, Гриша Ганчев и вече покойниа Жоро Илиев не правеша нещо по-различно...просто такова ни е положението, че едва ли има човек с толкова много пари, спечелени по съвсем легален начин...Просто няма начин в България да станеш толкова богат, че да си позволиш футболен клуб, т.е. непечеливша инвестиция...
От друга страна пък ако сик не бяха толкова силна групировка 94-96 год. , едва ли щяхме да станеме шампиони...просто такова ни е положение и в футбола и в цялата страна, което едва ли ще се промени скоро
|
Нед Яну 29, 2006 10:20 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
И със СИК и без тях пак щяхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава
Последна промяна lureno19 на Пон Яну 30, 2006 8:47 pm, променена общо 1 път
|
Пон Яну 30, 2006 7:36 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
lureno19 написа: И със СИК и без тях пак щчхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава
Напълно съгласен!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Яну 30, 2006 8:13 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
lureno19 написа: И със СИК и без тях пак щяхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава
велик отбор сме били и преди, но не са ни давали да станеме шампиони, а все Цска са ставали въреки, че в Славия са играели много национали
|
Пон Яну 30, 2006 9:05 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Гоше,мога само да ти кажа,че твоето мислене е напълно нормално за новак.С времето ще разбереш ,че да не ходиш на мачове не е решение.
_________________ 100
|
Вто Яну 31, 2006 9:22 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Josif написа: Гоше,мога само да ти кажа,че твоето мислене е напълно нормално за новак.С времето ще разбереш ,че да не ходиш на мачове не е решение.
Ама той е на всеки мач 
_________________ 1913
|
Вто Яну 31, 2006 1:28 pm |
|
 |
|