Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 11:28 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение СЛАВИЯ
Моето мнение, е че докато хора като Венци Стефанов и Маджо управляват клуб СЛАВИЯ няма да има промяна.Това са хора,които са свикнали да са НАД закона.Живеем в държава която няма ценности и справедливост.Като започнем от правителство,парламент,съд и стигнем чак до футбола.Поради тази причина не виждам смисъл да се ходи на мач,тъй като не помага ме на СЛАВИЯ а пълним джобовете на едни ПРЕСТЪПНИЦИ,които в нормална държава щяха да са в затвора.
Обичам СЛАВИЯ и винаги ше я обичам,защото това е моето сърце но ОТКАЗВАМ да подкрепям ТАЗИ ВЕНЦИСЛАВИЯ,тъй като това не е моята СЛАВИЯ това е някакъв изрод и АЗ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО.

Пет Яну 27, 2006 7:48 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Polojenieto v momenta e gore dolu kato prez sezona 1993/94. Ottogava ne sme bili tolkova slabi

Пет Яну 27, 2006 11:59 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: СЛАВИЯ
Georgi Rashev написа:
Моето мнение, е че докато хора като Венци Стефанов и Маджо управляват клуб СЛАВИЯ няма да има промяна.Това са хора,които са свикнали да са НАД закона.Живеем в държава която няма ценности и справедливост.Като започнем от правителство,парламент,съд и стигнем чак до футбола.Поради тази причина не виждам смисъл да се ходи на мач,тъй като не помага ме на СЛАВИЯ а пълним джобовете на едни ПРЕСТЪПНИЦИ,които в нормална държава щяха да са в затвора.
Обичам СЛАВИЯ и винаги ше я обичам,защото това е моето сърце но ОТКАЗВАМ да подкрепям ТАЗИ ВЕНЦИСЛАВИЯ,тъй като това не е моята СЛАВИЯ това е някакъв изрод и АЗ НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО С НЕГО.

Драго ми е! Добре дошъл във форума :D

Съб Яну 28, 2006 3:28 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Имат пари управляват, не ми е ясно ако се махнат дали ще има някой и толкова да даде, лесно е да се критикува "да се махнат" ама кой ще ги замести???

Който Славия мрази
под нас да лази

Нед Яну 29, 2006 1:39 am
Профил ICQ WWW
Луд за връзване

Мнение 
Положението в Славия, а и въобще в бг футбола няма да се промени скоро...Венци и Маджо - те просто си перат парите през отбора, но и Черепа, Гигов, Гриша Ганчев и вече покойниа Жоро Илиев не правеша нещо по-различно...просто такова ни е положението, че едва ли има човек с толкова много пари, спечелени по съвсем легален начин...Просто няма начин в България да станеш толкова богат, че да си позволиш футболен клуб, т.е. непечеливша инвестиция...
От друга страна пък ако сик не бяха толкова силна групировка 94-96 год. , едва ли щяхме да станеме шампиони...просто такова ни е положение и в футбола и в цялата страна, което едва ли ще се промени скоро

Нед Яну 29, 2006 10:20 am
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
И със СИК и без тях пак щяхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава

Последна промяна lureno19 на Пон Яну 30, 2006 8:47 pm, променена общо 1 път

Пон Яну 30, 2006 7:36 pm
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
И със СИК и без тях пак щчхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава

Напълно съгласен!

Пон Яну 30, 2006 8:13 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Мнение 
lureno19 написа:
И със СИК и без тях пак щяхме да станем шампиони бяхме велик отбор тогава

велик отбор сме били и преди, но не са ни давали да станеме шампиони, а все Цска са ставали въреки, че в Славия са играели много национали

Пон Яну 30, 2006 9:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Гоше,мога само да ти кажа,че твоето мислене е напълно нормално за новак.С времето ще разбереш ,че да не ходиш на мачове не е решение.

Вто Яну 31, 2006 9:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
Гоше,мога само да ти кажа,че твоето мислене е напълно нормално за новак.С времето ще разбереш ,че да не ходиш на мачове не е решение.

Ама той е на всеки мач :D

Вто Яну 31, 2006 1:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 20 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща