Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 10:44 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 Интертото ?!?! 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
Е ако не играем за интертото тогава за какво, да не отпаднем ли?

Пон Мар 20, 2006 2:30 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И това е варянт :oops: :wink:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Мар 20, 2006 2:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МАЙ НАЙ-ЛОГИЧНИЯ В МОМЕНТА :oops:

Вто Мар 21, 2006 12:15 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 4erno more- uefski kupa na bg
dobre de, gledhate li go toia ma4? koga i nie 6te dojiveem ne6to podobno, pqlni tribuni, ma4kame uefski sled prodqljenia, igraem vdqhnoveno i t.n. i i t.n? za6to ve4e tezi ne6ta mi se vijdat nau4na fantastika na ov4a kupel. iskam da ima pone edin ma4 na belite na godina da bqde primer za vdqhnovenie i da se vrq6tam kqm nego da se uspokoiavam, kogato ne6tata ne vqrviat. mai ve4e iskam mnogo, a?

Сря Мар 22, 2006 5:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ПОГЛЕДНИ НЯКОИ МАЧ НА ЮНОШИТЕ И ЩЕ ТИ Е МНОГО СПОКОИНО :twisted:

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Сря Мар 22, 2006 8:07 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: 4erno more- uefski kupa na bg
dvutsvetko написа:
dobre de, gledhate li go toia ma4? koga i nie 6te dojiveem ne6to podobno, pqlni tribuni, ma4kame uefski sled prodqljenia, igraem vdqhnoveno i t.n. i i t.n? za6to ve4e tezi ne6ta mi se vijdat nau4na fantastika na ov4a kupel. iskam da ima pone edin ma4 na belite na godina da bqde primer za vdqhnovenie i da se vrq6tam kqm nego da se uspokoiavam, kogato ne6tata ne vqrviat. mai ve4e iskam mnogo, a?

последния такъв мач за който се сещам беше срещу локо(пд) като ги бихме на овча купел когато станаха шампиони...за жалост от тогава минаха 2години!

Чет Мар 23, 2006 12:44 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ето още малко по темата за Интертото от Альошката:

- Ще се борите ли за участие в летния турнир Интертото?
- Не, нямаме такава поставена цел. Ние играем мач за мач, вече в последствие шефовете ще преценят.

:evil: :evil: :evil:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Чет Мар 23, 2006 3:01 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Не виждам какво толкова се учудвате... В последните 10 години поне 8 пъти печелим квотата за Интертото. Да сме участвали? Спомням си, че в началото на деветдесетте ни бяха наказали 2 години да не играем, заради някакви изцепки на един мач. Тогава още играеха Сашо Марков и Зарко Мачев. Не знам кога сме изконсумирали наказанието, дали влиза в тези 10 години, но е сигурно, че никога този турнир не е бил приоритет за ръководството. Както и купата на УЕФА, както и купата на България. За последното няма как да не участваме, но се отървават от "бремето" още в първите кръгове.
Започнаха европробивите на български отбори. Дай Боже и догодина и всяка година да е така... Но е неизбежно да се случи нещо много неприятно за нас- ще се създаде елит от 4-5 отбора, които редовно участват в турнирите и са натрупали международен опит и класа. От година на година ще става все по- трудно да се класираме на челно място без международен опит. Така е в цял свят- погледнете участниците от различните държави в ЕКТ в последните 8-9 години. С много малки изключения отборите са едни и същи. Досега нашите евроучастници се дънеха още в най- ранна фаза и не беше кой знае колко важно това, но със сигурност европейските тенденции ще започнат да влияят и тук. При това с много по- голяма сила, защото нивото ни е по- ниско.

Пет Мар 24, 2006 8:42 am
Профил WWW
Познат

Мнение 
ostavat 10 dena do jrebiya i oshte ne sme podali, ne moga da opisha kolko me e yad :evil: . Osobeno kato znam che imeno nie shte sme 5-ti.

Пет Мар 31, 2006 9:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Абе, все повече се опитвам да се убедя, че "Славия" е важна най-вече като идея и си викам, че за нас не е важно дали играем или не в Евротурнирите, ама се ми се иска все пак да се пробваме веднъж, мама му стара!

Пет Мар 31, 2006 10:48 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща