Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Е ако не играем за интертото тогава за какво, да не отпаднем ли?
|
Пон Мар 20, 2006 2:30 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
И това е варянт 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Мар 20, 2006 2:44 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
МАЙ НАЙ-ЛОГИЧНИЯ В МОМЕНТА 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Вто Мар 21, 2006 12:15 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
 4erno more- uefski kupa na bg
dobre de, gledhate li go toia ma4? koga i nie 6te dojiveem ne6to podobno, pqlni tribuni, ma4kame uefski sled prodqljenia, igraem vdqhnoveno i t.n. i i t.n? za6to ve4e tezi ne6ta mi se vijdat nau4na fantastika na ov4a kupel. iskam da ima pone edin ma4 na belite na godina da bqde primer za vdqhnovenie i da se vrq6tam kqm nego da se uspokoiavam, kogato ne6tata ne vqrviat. mai ve4e iskam mnogo, a?
_________________ punk, cici i narkotici
|
Сря Мар 22, 2006 5:13 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ПОГЛЕДНИ НЯКОИ МАЧ НА ЮНОШИТЕ И ЩЕ ТИ Е МНОГО СПОКОИНО
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Мар 22, 2006 8:07 pm |
|
 |
smotan
Пристрастен
|
 Re: 4erno more- uefski kupa na bg
dvutsvetko написа: dobre de, gledhate li go toia ma4? koga i nie 6te dojiveem ne6to podobno, pqlni tribuni, ma4kame uefski sled prodqljenia, igraem vdqhnoveno i t.n. i i t.n? za6to ve4e tezi ne6ta mi se vijdat nau4na fantastika na ov4a kupel. iskam da ima pone edin ma4 na belite na godina da bqde primer za vdqhnovenie i da se vrq6tam kqm nego da se uspokoiavam, kogato ne6tata ne vqrviat. mai ve4e iskam mnogo, a?
последния такъв мач за който се сещам беше срещу локо(пд) като ги бихме на овча купел когато станаха шампиони...за жалост от тогава минаха 2години!
|
Чет Мар 23, 2006 12:44 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Чет Мар 23, 2006 3:01 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Не виждам какво толкова се учудвате... В последните 10 години поне 8 пъти печелим квотата за Интертото. Да сме участвали? Спомням си, че в началото на деветдесетте ни бяха наказали 2 години да не играем, заради някакви изцепки на един мач. Тогава още играеха Сашо Марков и Зарко Мачев. Не знам кога сме изконсумирали наказанието, дали влиза в тези 10 години, но е сигурно, че никога този турнир не е бил приоритет за ръководството. Както и купата на УЕФА, както и купата на България. За последното няма как да не участваме, но се отървават от "бремето" още в първите кръгове.
Започнаха европробивите на български отбори. Дай Боже и догодина и всяка година да е така... Но е неизбежно да се случи нещо много неприятно за нас- ще се създаде елит от 4-5 отбора, които редовно участват в турнирите и са натрупали международен опит и класа. От година на година ще става все по- трудно да се класираме на челно място без международен опит. Така е в цял свят- погледнете участниците от различните държави в ЕКТ в последните 8-9 години. С много малки изключения отборите са едни и същи. Досега нашите евроучастници се дънеха още в най- ранна фаза и не беше кой знае колко важно това, но със сигурност европейските тенденции ще започнат да влияят и тук. При това с много по- голяма сила, защото нивото ни е по- ниско.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 24, 2006 8:42 am |
|
 |
doomed
Познат
|
ostavat 10 dena do jrebiya i oshte ne sme podali, ne moga da opisha kolko me e yad  . Osobeno kato znam che imeno nie shte sme 5-ti.
|
Пет Мар 31, 2006 9:56 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Абе, все повече се опитвам да се убедя, че "Славия" е важна най-вече като идея и си викам, че за нас не е важно дали играем или не в Евротурнирите, ама се ми се иска все пак да се пробваме веднъж, мама му стара!
_________________ 100
|
Пет Мар 31, 2006 10:48 pm |
|
 |
|