Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 08, 2025 12:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Благо подписа със Звезда 
Автор Съобщение
Познат

Мнение 
tiq crvena zvezda ne padnaha li ot litex naskoro s 2:0 :lol:

Чет Юни 15, 2006 12:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.7sport.net/7sport/footbg/index.htm

http://www.7sport.net/7sport/footbg/d4358_2.htm

The Rise of the poisoned Youth

Чет Юни 15, 2006 1:17 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
ще играе всяка година в евротурнирите, но звезда не е онзи отбор от 1991. стара слава и невпечатляващо настояще. жалко, че не успя да се наложи в испания.

Нед Юни 18, 2006 2:25 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благо: Мечтая за титла със Звезда

Националът ще носи фланелката с любимия си № 7

След като парафира договора си с Цървена звезда, Благо Георгиев бе открит от "Топспорт" за коментар в автомобила си на път към България.

"Знам, че идвам в клуб, който е покорявал Европа и който през този сезон ще играе в Шампионската лига. Целта е да се класираме в групите на най-комерсиалния турнир - нещо, което Звезда не е постигал никога.

Манталитетът и езикът на двете държави са близки, така че няма да имам проблем с адаптацията. Не познавам много добре сегашния отбор на "звездашите", но се надявам да пасна добре на играта им. Голямото ми желание е да успея и да стана шампион, защото никога не съм бил първи", коментира Благо.

Георгиев става вторият българин след Петър Шопов (Железник), който ще заиграе в първенството на западната ни съседка. Националът потвърди писаното от "Топспорт" на 4 юни, че е преговарял с Цървена звезда в Сърбия.

Още тогава халфът се е разбрал за личните си условия и се е запознал с шефовете на клуба. "Още преди няколко дни бях в Белград. Вече се познавам с хората от ръководството. Сега се прибирам в България, за да си събера багажа и в петък отново пътувам за Сърбия.

Очаквам президентът Драган Стойкович да се завърне от световното първенство в Германия, за да бъда представен официално", заяви Благо, който ще играе с любимия си номер 7 и в сръбския гранд. Георгиев каза, че и от Партизан са проявявали сериозен интерес към него, но само желанието на Йешич не е стигнало за трансфер.

"Съжалявам, че вместо да съм до бившия си треньор, ще се изправя срещу него в белградското дерби. Нормално е Йешич да съжалява, че ме изпусна, но той направи каквото можа", допълни Благо.

Изображение

Нед Юни 18, 2006 6:49 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Изображение Първа тренировка !!

Вто Юни 20, 2006 12:59 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
еее колко щастлив изглежда :)

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Вто Юни 20, 2006 3:38 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
blagoj_fenka написа:
еее колко щастлив изглежда :)

щот в шишето има водка,а не минерална вода :lol:

Вто Юни 20, 2006 9:43 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
ахахаах възможно си е :roll: :D

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Сря Юни 21, 2006 12:50 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ученичките бъркат Благо с мексиканец

Около футболистите на Цървена звезда непрекъснато има деца. Учениците, които са на почивка в Златибор, събират автографи и се снимат. Най-интересни са чужденците Сузеки и Георгиев. Мнозина дори питаха дали българинът не е Рафаел Маркес, играчът на Барселона и капитан на Мексико. Прилика май наистина има.

Драган Пантелич

Следобедната тренировка е като детска игра, защото навъртането на километри липсва, а има топка.
- Няма мрънкане и недоволство, в планината е така - казва Благой Георгиев, който вече свикна с новата среда. - Запознах се с всички, добри момчета и футболисти са. Как се казва на сръбски? Всичко е наред, нали?
Българинът няма никакъв проблем с комуникацията. Това ще помогне много, защото от него се очаква да вдигне класата.
- Чух, че феновете са най-дборите, а един път и сам имах възможност да се убедя в това. Гледах един мач за Купата на УЕФА. Май беше срещу Розенборг.
След няколко дни в Белград, а после и на Златибор Георгиев вече познава добре и треньора.
- Кой не е чувал за Байевич? Добър е, цял свят го знае. Няма какво аз да говоря? Всичко е подчинено на една цел - влизане в Шампионската лига.
Така и не стана ясно защо, когато бе на крачка от Партизан, се озова в Цървена звезда. Едни казват, че не са изпълнени условията, а според други бил прекалено скъп.
- Не е вярно. В Партизан се съгласиха на всичко, което поисках. Реших обаче да избера Звезда. Това е по-големият клуб.
Освен от Славия и националния отбор той има опита от Примера дивисион. Макар и за 6 месеца Георгиев бе преотстъпен на Алавес.
- Очаквах много от Испания. Имах проблем с травма. Първият ми мач бе срещу Барселона, играх 50 мин, но се контузих. Трябваше отново да почивам два-три мача - разказва Благой.
Въпреки трудностите българинът е имал честта да се докосне до най-добрия - Роналдиньо. Той си спомня случка, подобна на анекдот.
- Треньорът на Алевес ни каза: ако Роналдиньо погледне наляво, ние да гледаме надясно. Така и правехме, но не помогна много.
За него казват, че може да играе на различни позиции.
- В националния отбор играя вдясно, а Достанич ме слагаше вляво в Славия. Случвало ми се е да бъда и зад нападателите. Треньорът Байевич ще реши.
Българският национал е зареден с оптимизъм. Той вярва, че Шампионската лига е реална цел.
- Всичко зависи от нас и от треньора.
Дали е така, ако насреща е италианският Интер.
- Какво от това, нали и те, и ние ще започнем мача с 11 човека. Видяхте как миналия сезон "Левски" успя в турнира на УЕФА. Непобедими няма. Звезда има добри играчи, всички заедно ще се борим за Шампионската лига - обещава Георгиев.

Изображение

Чет Юни 22, 2006 3:22 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цървена звезда хвали Георгиев

Треньорът на Цървена звезда Душан Байевич е останал много доволен от българския национал Благой Георгиев, пише “7 дни спорт”. Вчера тимът се завърна от първия лагер. "Българинът оставя усещането, че е открай време в отбора. Георгиев изпъква в двустранните игри. Ако се съди по тренировките, той ще е голямото попадение този сезон", пише официалният саит на клуба. Вестниците в Белград също отделят внимание на закупения от Славия халф. "Благой владее топката отлично, бърз е, центрира и шутира добре. Освен това много добре се ориентира в пеналта, може да играе с глава", отбелязва "Спортски журнал".

Пон Юни 26, 2006 12:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща