Автор |
Съобщение |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Историята на футбола показва,че повечето успехи са на приливи и отливи.Земи на пример Нотингам Форест - 2 пъти печели КЕШ,а сега са в Първа Дивизия на Англия (може и във втора да са - дори не съм сигурен).
ЦСКА са имали много силни моменти на Европейската сцена,за разлика от вас  Не мислиш ли,че сега може да е ваш ред.А и да не говорим,че миналата година чорбата победи ДЕЙСТВАЩ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,а вие тази срещу носителя на лигата отнесохте петицата и се смилиха на "Васил "Левски"".
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Дек 22, 2006 9:22 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
jjfoxi написа: Историята на футбола показва,че повечето успехи са на приливи и отливи.Земи на пример Нотингам Форест - 2 пъти печели КЕШ,а сега са в Първа Дивизия на Англия (може и във втора да са - дори не съм сигурен). ЦСКА са имали много силни моменти на Европейската сцена,за разлика от вас  Не мислиш ли,че сега може да е ваш ред.А и да не говорим,че миналата година чорбата победи ДЕЙСТВАЩ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,а вие тази срещу носителя на лигата отнесохте петицата и се смилиха на "Васил "Левски"".
Ама разбираш ли, аз не успорвам тези факти които казваш за ЦСКА специално, ама защо трябва да пишат такива глупости за "Левски" и да завиждат толкова много.. щом са били на върха защо го правят ? тва не са никакви фенове..
|
Пет Дек 22, 2006 10:38 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Ми искаш да ми кажеш,че вие нямате песнички за провалите на ЦСКА в Европа.И че миналата година не се сравнявахте с техните провали срещу Монако?
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Съб Дек 23, 2006 3:19 pm |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
Да точно така, има си поговорка "каквото почукало такова се обадило" ама ние определено не можеме да се сравняваме с вас по това отношение.
Само да те питам кои фенове се бяха събрали и пускаха заря на всеки гол на Барса ?! Това не може да се сравни със нищо.. и сигурно всички сте умирали от кеф  Болни хора..
|
Нед Дек 24, 2006 12:16 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
А какви фенове издигнаха 20 тина пречупени кръста на същия мач в сектор б ?!?! Смешко- казах ти не се прави на света вода ненапита!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Нед Дек 24, 2006 12:24 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
|
ivcho написа: Да точно така, има си поговорка "каквото почукало такова се обадило" ама ние определено не можеме да се сравняваме с вас по това отношение. Само да те питам кои фенове се бяха събрали и пускаха заря на всеки гол на Барса ?! Това не може да се сравни със нищо.. и сигурно всички сте умирали от кеф  Болни хора..
Май не си ме разбрал правилно.С оглед на местоименията от второ лице множествено числи оставам с впечатлението,че ме мислиш за ЦСКАр.Еми съжалявам,но се лъжеш.
А на това "каквото повикало,такова се обадило" само доказва едмо - вие сте същите като тях.Ако бяхте по-добри щяхте просто да замълчите...
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 24, 2006 2:05 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Само не разбирам за какво "завиждане" и за какъв "връх" иде реч.
Цитат: Германският спортен концерн "Адидас" отказа да подпише договор с "Левски" за осигуряване на пълна спортна екипировка, се разбра вчера.
Причината за провала на разговорите е фактът, че "сините" не се представиха на ниво в Лигата и не можаха да продължат участието си на европейската сцена поне в турнира за купата на УЕФА.
Уважаващите себе си фирми никога няма да изтипосат логото си върху един брашнян чувал, записал куп антирекорди.
|
Нед Дек 24, 2006 2:49 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Чeстно да си кажа, не го разбирам лефскарчето за кво дига пара и се пени. Не допуска ли, че може да има различни гледни точки от неговата? Текста не му бил приятен...Ами да не го чете, толкова е просто. 
|
Нед Дек 24, 2006 9:05 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми говедо - кво очакваш?!? Те са странно племе - винаги съм им се чудел? Особено тея заблудени дето дори не знаят защо симпатизират на "Левски"...
Нед Дек 24, 2006 11:12 am |
|
 |
ivcho
Току що регистриран
|
оф леле съжелявам ви ей, са разбирам че няма разлика дали си фен на славия или цска... деба и злобата деба.
ама завиждайте  само това ви става.. спокойно и Вие ще играете в ШЛ все някога.. винаги има 1ви път... кво като ще е 20 години след нашето дебютно участие.. не се притеснявайте.. вече ви слагам под общ знаменател.. славия цска... все същата злоба и ненавист към "Левски". жалко жалко.. ама кво да се прави не може да има повече добри отбори в първенството ни.
И са новият ви президент ще ви закопае още по на дълбоко.. ващо чудо те 1ва идва.. смешници. Казвам го защото явно 70 % от пишещите тук симпатизират и подкрепят Ц(*ка
Завиждайте господа.. завиждайте..
|
Нед Дек 24, 2006 2:03 pm |
|
 |
|