Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 9:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 „"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Историята на футбола показва,че повечето успехи са на приливи и отливи.Земи на пример Нотингам Форест - 2 пъти печели КЕШ,а сега са в Първа Дивизия на Англия (може и във втора да са - дори не съм сигурен).
ЦСКА са имали много силни моменти на Европейската сцена,за разлика от вас ;) Не мислиш ли,че сега може да е ваш ред.А и да не говорим,че миналата година чорбата победи ДЕЙСТВАЩ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,а вие тази срещу носителя на лигата отнесохте петицата и се смилиха на "Васил "Левски"".

САМО СЛАВИЯ!

Пет Дек 22, 2006 9:22 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
jjfoxi написа:
Историята на футбола показва,че повечето успехи са на приливи и отливи.Земи на пример Нотингам Форест - 2 пъти печели КЕШ,а сега са в Първа Дивизия на Англия (може и във втора да са - дори не съм сигурен).
ЦСКА са имали много силни моменти на Европейската сцена,за разлика от вас ;) Не мислиш ли,че сега може да е ваш ред.А и да не говорим,че миналата година чорбата победи ДЕЙСТВАЩ НОСИТЕЛ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА,а вие тази срещу носителя на лигата отнесохте петицата и се смилиха на "Васил "Левски"".

Ама разбираш ли, аз не успорвам тези факти които казваш за ЦСКА специално, ама защо трябва да пишат такива глупости за "Левски" и да завиждат толкова много.. щом са били на върха защо го правят ? тва не са никакви фенове..

Пет Дек 22, 2006 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ми искаш да ми кажеш,че вие нямате песнички за провалите на ЦСКА в Европа.И че миналата година не се сравнявахте с техните провали срещу Монако?

САМО СЛАВИЯ!

Съб Дек 23, 2006 3:19 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Да точно така, има си поговорка "каквото почукало такова се обадило" ама ние определено не можеме да се сравняваме с вас по това отношение.
Само да те питам кои фенове се бяха събрали и пускаха заря на всеки гол на Барса ?! Това не може да се сравни със нищо.. и сигурно всички сте умирали от кеф ;) Болни хора..

Нед Дек 24, 2006 12:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А какви фенове издигнаха 20 тина пречупени кръста на същия мач в сектор б ?!?! Смешко- казах ти не се прави на света вода ненапита!

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Дек 24, 2006 12:24 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ivcho написа:
Да точно така, има си поговорка "каквото почукало такова се обадило" ама ние определено не можеме да се сравняваме с вас по това отношение.
Само да те питам кои фенове се бяха събрали и пускаха заря на всеки гол на Барса ?! Това не може да се сравни със нищо.. и сигурно всички сте умирали от кеф ;) Болни хора..

Май не си ме разбрал правилно.С оглед на местоименията от второ лице множествено числи оставам с впечатлението,че ме мислиш за ЦСКАр.Еми съжалявам,но се лъжеш.

А на това "каквото повикало,такова се обадило" само доказва едмо - вие сте същите като тях.Ако бяхте по-добри щяхте просто да замълчите...

САМО СЛАВИЯ!

Нед Дек 24, 2006 2:05 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Само не разбирам за какво "завиждане" и за какъв "връх" иде реч.
Цитат:
Германският спортен концерн "Адидас" отказа да подпише договор с "Левски" за осигуряване на пълна спортна екипировка, се разбра вчера.

Причината за провала на разговорите е фактът, че "сините" не се представиха на ниво в Лигата и не можаха да продължат участието си на европейската сцена поне в турнира за купата на УЕФА.

Уважаващите себе си фирми никога няма да изтипосат логото си върху един брашнян чувал, записал куп антирекорди.

Нед Дек 24, 2006 2:49 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чeстно да си кажа, не го разбирам лефскарчето за кво дига пара и се пени. Не допуска ли, че може да има различни гледни точки от неговата? Текста не му бил приятен...Ами да не го чете, толкова е просто. :)

Нед Дек 24, 2006 9:05 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми говедо - кво очакваш?!? Те са странно племе - винаги съм им се чудел? Особено тея заблудени дето дори не знаят защо симпатизират на "Левски"...

Нед Дек 24, 2006 11:12 am
Профил WWW
Току що регистриран

Мнение 
оф леле съжелявам ви ей, са разбирам че няма разлика дали си фен на славия или цска... деба и злобата деба.

ама завиждайте :) само това ви става.. спокойно и Вие ще играете в ШЛ все някога.. винаги има 1ви път... кво като ще е 20 години след нашето дебютно участие.. не се притеснявайте.. вече ви слагам под общ знаменател.. славия цска... все същата злоба и ненавист към "Левски". жалко жалко.. ама кво да се прави не може да има повече добри отбори в първенството ни.

И са новият ви президент ще ви закопае още по на дълбоко.. ващо чудо те 1ва идва.. смешници. Казвам го защото явно 70 % от пишещите тук симпатизират и подкрепят Ц(*ка ;)

Завиждайте господа.. завиждайте..

Нед Дек 24, 2006 2:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща