„"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт
Автор |
Съобщение |
ivcho
Току що регистриран
|
и да кажа че след всяко Ваше мнение ще оставям отговор.. ако ме мислите за някакъв който не брани интересите и принципите на отбора си грешите, какво като сте повече.. като ви виждам на кой отбор залагате сте ми ясни.
Накарахте ме да си променя мнението за Славия.. т.нар. "бяла идея" май вие отдавна сте я загубили.. 
|
Нед Дек 24, 2006 2:05 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
И в Адидас ли са чорбари? Пиши колкото искаш, но две мнения едно под друго!?
|
Нед Дек 24, 2006 2:33 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
ivcho написа: оф леле съжелявам ви ей, са разбирам че няма разлика дали си фен на славия или цска... деба и злобата деба. ама завиждайте  само това ви става.. спокойно и Вие ще играете в ШЛ все някога.. винаги има 1ви път... кво като ще е 20 години след нашето дебютно участие.. не се притеснявайте.. вече ви слагам под общ знаменател.. славия цска... все същата злоба и ненавист към "Левски". жалко жалко.. ама кво да се прави не може да има повече добри отбори в първенството ни. И са новият ви президент ще ви закопае още по на дълбоко.. ващо чудо те 1ва идва.. смешници. Казвам го защото явно 70 % от пишещите тук симпатизират и подкрепят Ц(*ка  Завиждайте господа.. завиждайте..
Е са тва наистина ме издразни ... че имаш малко промито говеждо мозъче си е твой проблем.Това ,че не сме погълнати от "героичните" ви успехи и че не сме в животинската среда,само говори за себе си.Отивай да си гледаш записи на мача с Киево - ще ви топли душите още 1000 години...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 24, 2006 2:37 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Слушай Ивчо,
Това че държиш на отбора си, и че го защитаваш до последно е похвално, така и трябва да бъде. Оттук нататък имам към теб няколко забележки и уточнения, на които си е твоя работа дали ще обърнеш внимание:
1. Никой не обича отбори, които са тотално толерирани от властта и съдиите, това дразни, това не е завист.
2. Не очаквай някой да обича отбора ти, след като седем години се скъсахте да купувате мачове. Включително и ние пострадахме в половин дузина неиграни срещи, това трудно се забравя. Аз лично като Славист бих се срамувал, ако Славия печели мачовете си по нечестен път и предпочитам да не ги печели, ако не е по-добрият отбор, но не и да ги печели по добре познатия за вас начин.
3. Никой не уважава отбори, които не умеят да губят и напускат мачовете си предварително, с елементарното извинение, че нещо не им е наред. Ако отборите, играещи срещу твоя любим напускаха при всяка аванта за него, тогава ""Левски"" нямаше да доиграе повече от един процент от мачовете си. Такава е реалността, колкото и да се опитвате да не го забелязвате.
4. Ти вероятно не посещаваш футболните мачове на отбора си или в най-добрия случай седиш някъде на топло под козирката. Разходи се десет минути (повече не са ти необходими) в сектор "Б" и е силно съмнително, че ще продължиш да симпатизираш на този отбор (правя уточнение, че съм си създал някакво впечатление от твоите мнения, затова е и тази точка, ако съм сбъркал, значи само си хабя пръстите)
5. Как можеш да съдиш другите фенове, когато феновете на твоя отбор убиха човек с бобма???
6. Много се лъжеш, че феновете на останалите отбори харесват повече единия от гнусните отбори за сметка на другия. Просто всеки фен реагира на простотията еднакво, затова и простотията, която толкова години идва откъм вашия отбор дразни всички. Пак ти повтарям, че за завист и дума не може да става. По времето, по което вие купувахте мачове и титли, Славия има много спечелени олимпийски, световни и европейски титли, всяка една, от които е спечелена за България, а не благодарение на нея и за нас е много по-ценна от всички мачове в измисленото, корумпирано футболно първенство.
Бъди по-обективен и безпристрастен, с това само ще спечелиш приятели на твоя отбор, докато с познатото поведение на "сините" фенове (което, пак казвам, не ми се струва обичайно за теб) печелиш само врагове. Да, статията е смешна, глупава и неадекватна, но по-горе ти изброих една малка част от причините, поради които някой я е измислил, и поради която някой друг я е пуснл и тук.
_________________ 1913
|
Нед Дек 24, 2006 3:10 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ivcho написа: и да кажа че след всяко Ваше мнение ще оставям отговор.. ако ме мислите за някакъв който не брани интересите и принципите на отбора си грешите, какво като сте повече.. като ви виждам на кой отбор залагате сте ми ясни.  Накарахте ме да си променя мнението за Славия.. т.нар. "бяла идея" май вие отдавна сте я загубили..  Е ти какво искаш да симпатизирам на отбор като вашия , който има комунистическо ръководство ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Дек 24, 2006 11:37 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
абе ей ивчо ли си, пифчо ли си къв помияр си в тоя форум си нежелан , от постовете ти които имах грешката да прочета прозира пълна тъпота , нито имаш някаква ясна теза нито си интересен по някакъв начин , аз винаги съм го твърдял че феновете на вашия отбор са хамалите на сточна гара и лесничеите от софийските села , вие сте пълни социални аутсайдери цялата ви публика , с идеолози като кънчо , голди , тръпчо нищо друго не може да се очаква , и ония двете джуджета от сблъсък типични говеда , това ващо онождане с властта дотам ви докара , това да си фен на хуните , при това заблуден е много жалко !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Дек 25, 2006 12:09 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Много сум горд от мачовете с ВЕРДЕР!!!
Вече якп за тях в Германия 
|
Чет Фев 15, 2007 5:07 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 Re: „"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Фев 15, 2007 7:38 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
О, ти пак прописа във форума...
Не може да бъде 
|
Чет Фев 15, 2007 8:21 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Да бе и аз все се чудех къде се губи любимият ни голмайстор! 
_________________ 100
|
Пет Фев 16, 2007 11:34 am |
|
 |
|