Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 7:38 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 „"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение 
и да кажа че след всяко Ваше мнение ще оставям отговор.. ако ме мислите за някакъв който не брани интересите и принципите на отбора си грешите, какво като сте повече.. като ви виждам на кой отбор залагате сте ми ясни. ;)

Накарахте ме да си променя мнението за Славия.. т.нар. "бяла идея" май вие отдавна сте я загубили.. :)

Нед Дек 24, 2006 2:05 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
И в Адидас ли са чорбари? Пиши колкото искаш, но две мнения едно под друго!?

Нед Дек 24, 2006 2:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ivcho написа:
оф леле съжелявам ви ей, са разбирам че няма разлика дали си фен на славия или цска... деба и злобата деба.

ама завиждайте :) само това ви става.. спокойно и Вие ще играете в ШЛ все някога.. винаги има 1ви път... кво като ще е 20 години след нашето дебютно участие.. не се притеснявайте.. вече ви слагам под общ знаменател.. славия цска... все същата злоба и ненавист към "Левски". жалко жалко.. ама кво да се прави не може да има повече добри отбори в първенството ни.

И са новият ви президент ще ви закопае още по на дълбоко.. ващо чудо те 1ва идва.. смешници. Казвам го защото явно 70 % от пишещите тук симпатизират и подкрепят Ц(*ка ;)

Завиждайте господа.. завиждайте..

Е са тва наистина ме издразни ... че имаш малко промито говеждо мозъче си е твой проблем.Това ,че не сме погълнати от "героичните" ви успехи и че не сме в животинската среда,само говори за себе си.Отивай да си гледаш записи на мача с Киево - ще ви топли душите още 1000 години...

САМО СЛАВИЯ!

Нед Дек 24, 2006 2:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Слушай Ивчо,
Това че държиш на отбора си, и че го защитаваш до последно е похвално, така и трябва да бъде. Оттук нататък имам към теб няколко забележки и уточнения, на които си е твоя работа дали ще обърнеш внимание:
1. Никой не обича отбори, които са тотално толерирани от властта и съдиите, това дразни, това не е завист.
2. Не очаквай някой да обича отбора ти, след като седем години се скъсахте да купувате мачове. Включително и ние пострадахме в половин дузина неиграни срещи, това трудно се забравя. Аз лично като Славист бих се срамувал, ако Славия печели мачовете си по нечестен път и предпочитам да не ги печели, ако не е по-добрият отбор, но не и да ги печели по добре познатия за вас начин.
3. Никой не уважава отбори, които не умеят да губят и напускат мачовете си предварително, с елементарното извинение, че нещо не им е наред. Ако отборите, играещи срещу твоя любим напускаха при всяка аванта за него, тогава ""Левски"" нямаше да доиграе повече от един процент от мачовете си. Такава е реалността, колкото и да се опитвате да не го забелязвате.
4. Ти вероятно не посещаваш футболните мачове на отбора си или в най-добрия случай седиш някъде на топло под козирката. Разходи се десет минути (повече не са ти необходими) в сектор "Б" и е силно съмнително, че ще продължиш да симпатизираш на този отбор (правя уточнение, че съм си създал някакво впечатление от твоите мнения, затова е и тази точка, ако съм сбъркал, значи само си хабя пръстите)
5. Как можеш да съдиш другите фенове, когато феновете на твоя отбор убиха човек с бобма???
6. Много се лъжеш, че феновете на останалите отбори харесват повече единия от гнусните отбори за сметка на другия. Просто всеки фен реагира на простотията еднакво, затова и простотията, която толкова години идва откъм вашия отбор дразни всички. Пак ти повтарям, че за завист и дума не може да става. По времето, по което вие купувахте мачове и титли, Славия има много спечелени олимпийски, световни и европейски титли, всяка една, от които е спечелена за България, а не благодарение на нея и за нас е много по-ценна от всички мачове в измисленото, корумпирано футболно първенство.

Бъди по-обективен и безпристрастен, с това само ще спечелиш приятели на твоя отбор, докато с познатото поведение на "сините" фенове (което, пак казвам, не ми се струва обичайно за теб) печелиш само врагове. Да, статията е смешна, глупава и неадекватна, но по-горе ти изброих една малка част от причините, поради които някой я е измислил, и поради която някой друг я е пуснл и тук.

Нед Дек 24, 2006 3:10 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ivcho написа:
и да кажа че след всяко Ваше мнение ще оставям отговор.. ако ме мислите за някакъв който не брани интересите и принципите на отбора си грешите, какво като сте повече.. като ви виждам на кой отбор залагате сте ми ясни. ;)

Накарахте ме да си променя мнението за Славия.. т.нар. "бяла идея" май вие отдавна сте я загубили.. :)
Е ти какво искаш да симпатизирам на отбор като вашия , който има комунистическо ръководство ?

The Rise of the poisoned Youth

Нед Дек 24, 2006 11:37 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе ей ивчо ли си, пифчо ли си къв помияр си в тоя форум си нежелан , от постовете ти които имах грешката да прочета прозира пълна тъпота , нито имаш някаква ясна теза нито си интересен по някакъв начин , аз винаги съм го твърдял че феновете на вашия отбор са хамалите на сточна гара и лесничеите от софийските села , вие сте пълни социални аутсайдери цялата ви публика , с идеолози като кънчо , голди , тръпчо нищо друго не може да се очаква , и ония двете джуджета от сблъсък типични говеда , това ващо онождане с властта дотам ви докара , това да си фен на хуните , при това заблуден е много жалко !

Изображение
www.zone1913.com

Пон Дек 25, 2006 12:09 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Много сум горд от мачовете с ВЕРДЕР!!!
Вече якп за тях в Германия :lol:

Чет Фев 15, 2007 5:07 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение Re: „"Левски"” – "ВЕРДЕР” бисер от форумите на Топспорт
Овча купел написа:
bguser
Пуснато на: 16.11.2006, 20:09

ТЪМНО СИНЯТА БРИГАДА
ВЪВ ЕВРОПА ПАК ПОСТРАДА!
В СТРАНСТВО РОДНИЯТ НИ ГРАНД
СЕ ОКАЗА С РАНГ „ТРАБАНТ”!

:x :x :x :x

отказвам да чета надолу :evil:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Фев 15, 2007 7:38 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
О, ти пак прописа във форума...
Не може да бъде :lol:

Чет Фев 15, 2007 8:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да бе и аз все се чудех къде се губи любимият ни голмайстор! :D

Пет Фев 16, 2007 11:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща