|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
 Електричката се връща?
Ето едно интервю на Електричката от вчера:
Цитат: Навръх 31-ия си рожден ден Здравко Лазаров призна:“Това лято може да се върна в България” “Иванков ме убеждава, че в Кипър националният е бил по-единен от всякога”, казва Електричката
Вчера Здравко Лазаров навърши 31 години. “Меридиан Мач” откри рожденика, който носи екипа на турския Ерчиеспор, на кафе с друг национал – вратаря Димитър Иванков. Двамата бяха със сръбския съотборник на Електричката – Радомир Джалович. За купона снощи Лазаров бе резервирал ресторанта в хотел “Хилтън” в Кайзери. Ето какво сподели крилото на празника си.
- Здравко, честит рожден ден от редакцията на „Меридиан Мач“. Как се чувстваш на 31 години?
- Благодаря ви, добре съм. Лошо е само, че годините растат, а не намаляват, но такъв е животът. Тренирам нормално, контузията ми напълно отшумя. Изиграх без проблеми градското дерби с Кайзериспор на Иванков.
- Спомена Иванков. Обзалагате ли се с него преди мачовете помежду ви и чуваш ли се с другите българи в Турция, преди да се изправите един срещу друг?
- С Иванков сме постоянно заедно, все пак сме в един и същи град. Когато обаче играем един срещу друг, той защитава неговия си отбор, а аз - моя. Все пак сме професионалисти и с това си вадим хляба. Същото важи и за мачовете ми срещу отборите на другите българи. Обзалагаме се преди мачовете на нашите отбори. Разбираме се, това става в кръга на шегата помежду ни. Не правим залози. Радвам се, че почти винаги прогнозите ми се сбъдват (смее се).
- Преди няколко месеца се заговори, че си пред трансфер в Галатасарай. Какво не ти достига най-накрая да преминеш в някой от турските грандове?
- Не зная. И аз не мога да си го обясня. Направих добро име в турското първенство и почти всяка година съм близо до преминаване в голям тим и накрая все нещо не се получава. Имах предложения и от Бешикташ, и от Галатасарай, но пък това не ми е фиксидея. И в Ерчиеспор си се чувствам добре, хората ме обичат, условията са отлични и за това не съжалявам. Макар че е друго в голям отбор като Галатасарай например, всеки иска да играе в такъв тим.
- Не успя да участваш в турнира на националния отбор в Кипър, който нашите спечелиха...
- За съжаление получих травма малко преди лагер-сбора и не успях да помогна на отбора. И без мен обаче момчетата се справиха повече от отлично. Браво! Въпреки контузията пристигнах в София, говорих със селекционера Христо Стоичков и той ме разбра и ме освободи. Има време. Стига Ицо да реши да разчита на мен и за в бъдеще, пак ще мога да играя за националния ни отбор.
- Миналата седмица Александър Александров даде интервю за турския телевизионен канал Ен Ти Ви, в което каза, че Стоичков е разбил националния отбор. Сподели още, че се отказва от националната фланелка. Коментарът ти за реакцията на Кривия?
- Честно казано, не съм гледал това интервю, така че не мога да коментирам изявленията му. Не зная. От това, в което ме убеждава Иванков след турнира в Кипър, разбирам, че атмосферата и настроението в отбора са била повече от приятелски. Отборът е по-единен от всякога. Иначе за отказа на Александров - щом така е преценил, значи така е решил. Мнението и позицията са си на Сашо
- В Турция ли ще приключи кариерата на Здравко Лазаров?
- Да сме живи и здрави. Това лято бих се върнал в България и там да приключа с футбола. Всичко е възможно.
- В кой отбор би играл у нас. Може би в "Левски" или в ЦСКА?
Вече си игла и за двата отбора. - О, не зная. Пак казвам всичко е възможно.
http://www.meridianmatch.bg/?catid=7&id=10593
Напомняме, че Лазаров беше казал миналата година, че е от Славия, признателен е на клуба... Също многократно е заявявал, че единственият български отбор, в който би играл е Славия.
Ако нещата се стекат благоприятно за евентуално завръщане на Лазаров и не продадем нито един играч, тогава вече със сигурност можем да очакваме нещо значимо през следващия сезон.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Фев 21, 2007 9:42 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Със сигурност за нас ще е супер Електричката да се върне за един-два сезона и да приключи с футбола в Славия. С Тошко Колев ще са много добра двойка, а от него има и малдите в отбора какво да научат. Разбира се, ние няма да му плащаме колкото който и да е отбор в Турция, но ако сегашният му отбор изпадне (твърде вероятно) и не успее да си намери друг в Суперлигата, защо да не се върне в България? Хем ще е по-близо и до семейството си, което ако не греша не е с него в Турция.
|
Сря Фев 21, 2007 10:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
TVV написа: Хем ще е по-близо и до семейството си, което ако не греша не е с него в Турция.
Мисля, че си живеят в Септември.
|
Сря Фев 21, 2007 10:53 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Аз твa ви го казах още преди година, че Здравко ще си завърши кариерата при нас!Лично го каза тогава на един наш общ приятел!

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Фев 21, 2007 11:55 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
всичко е много хубаво, но до тогава е напълно възможно да имаме нов състав:)Лично аз се съмнявам да задържим и Колев и Симонович...а ако се постараем може да загубим и Каралсавов
Иначе Електричката ще е на 32, няма да е толкоа бърз но винаги е добре дошъл. Дал ни е много, а си мисля, че може да даде още!!!
Не са чак толкова много играчите, които в днешно време казват, че са от Славия...
|
Чет Фев 22, 2007 9:38 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
От такива играчи имаме нужда - на които им пука за отбора.Дано се върне и с него нещата да се подобрят. 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Фев 22, 2007 10:18 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ще съм много радостен!!!  Дано стане....
Чет Фев 22, 2007 9:45 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|