Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 24, 2025 4:00 pm

Отговори на тема  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
 Официалният сайт в реконструкция 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Лелеее аз мога да измисля поне 2 вариянта с 3 пъти по-добър дизайн! Толкова време имаха и накрая направиха нещо, което аз превех преди 8 години! Много съм разочарован! :evil:

Именно, и аз съм на това мнение. :evil:

Вто Мар 06, 2007 5:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
а при мен въобще не се отваря нито pfk..., нито pfc... :?

Вто Мар 06, 2007 8:45 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
абе пичове и при мен не се отваря..вече кой ден пробвам, нищо?? :?

Изображение
www.zone1913.com

Вто Мар 06, 2007 9:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ха на мен ми се отвори, гадно ли ви е???? :lol: :lol: :lol:
http://www.pfcslavia.com/bg/team.aspx
ето това е!

Вто Мар 06, 2007 9:37 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Един сайт може да бъде полезен и без кой знае какъв дизайн. Това въобще не ми е проблем. лошото е, че пак не се предвиждат статистики от последните десетилетия (в клуба има такава), липсва мултимедия... Липсват и автентични репортажи, интервюта, новини. Всичко си е по старому, няма нищо, което да не може да бъде намерено в тъпспорт да речем... Все едно зад сайта не стои самият клуб, а някой блед юноша, който списва след като е прочел някое репортажче.

Вто Мар 06, 2007 10:31 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Баш.

Сря Мар 07, 2007 12:43 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
И все пак по-добре такъв сайт отколкото никакъв.

Сря Мар 07, 2007 9:57 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
Хора стига бе....кой пише тоя сайт????Дрогиран ли е???

Цитат:
Във втория кръг белите гостуват на Черно море във Варна. Мачът на стадион “Тича” е в събота – 10 март, от 15.30 ч. До срещата Славия има следната програма:

7 март – сряда – 11.30 ч. Славия – Миньор (Пк) – контролна игра

8 март – четвъртък – 10.00 – тренировка и възстановяване

9 март - петък – 8.30 – отпътуване за Варна. Около 16.00 тренировка във Варна.

10 март – неделя, 15.30 – А група – 17-и кръг – Черно море – Славия.

[

ИзображениеИзображениеИзображение

Сря Мар 07, 2007 12:14 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Само вижте това текстче:

Цитат:
Славия загуби с 0:1 на своя стадион от ЦСКА в дълго очакваното столично дерби. Пред около 7000 зрители, 5000 от тях " червени", "белите" и този сезон не спечелиха точка срещу 30-кратните шампиони. Мачът завърши с победа на "гостите", като през есента на "Българска армия" "Славия" понесе тежка загуба с 1:6. Гол в пролетното дерби вкара полузащитникът Йордан Юруков, който при неорганизирана добре атака на ЦСКА в 55-а минута ритна топката от около 25 метра към вратата на Емил Петров(най-добрият играч на Славия в мача), тя се удари в краката на няколко футболисти и премина едва -едва голлинията на сантиметри от десния стълб.

Славия игра равностойно и имаше своите шансове за гол. До равенство не се стигна, най-вече заради бранителят на Славия Георги Мечечиев, който трети сезон е признат боец в отбора, но няма отбелязан гол. В ситуацията, в която попадна в атака при 1:0 за противника, Мечечиев трябваше само да подложи крак, но би шут и топката отиде високо над напречната греда. Разстоянието от голлинията бе само 5 метра...

Впреки че Славия бе на терена 14 минути с играч повече, не успя да вкара гол във вратата на Ивайло Петров. Този футболист се "прочу" след мача с "Левски" миналата седмица, когато определи президента на БФС Борислав Михайлов и германеца Франц Бекенбауер за "любители на френската любов". Полуизвестният вратар на "червените" отнесе глоба от 5 хиляди лева. Срещу Славия обаче Ивайло пази добре и белите не можaха да му вкарат гол.

Реферът Антон Генов изгони за два жълти картона най-напред Йордан Тодоров в 70-а минута за две последователни подсичания на 18- годишния Орлин Орлинов, заменил Ради Рангелов, а 14 минути по-късно отстрани от игра и голмайстора на Славия Тодор Колев - за реплика Колев получи жълт картон, после за обида на рефера си заслужи и червен. Отборите доиграха мача с по 10 души.

В тази среща на старши треньора на Славия Альоша Андонов му се наложи да направи "волейболна" смяна. На почивката той пусна в игра Петър Кюмюрджиев на мястото на Костадин Джамбазов, а 22 минути по-късно го замени с Мартин Керчев.

Славия продължава да държи петото място в таблицата, конкуренти за него са отборите на Черно море, "Ботев" и Локо Пд.

:lol:

Нед Апр 15, 2007 12:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Е к'во бе толко бехме, плюс минус един двама отишли да пикаят... :lol:

Пон Апр 16, 2007 3:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща